|  mamyca   
   |  Cuj plavusa      ,dobra si Shee. Ovako ja sam Haidu zamisljala kao jednu mladu,lijepu,plavusu i nisam pogrijesila.
 Camm me je iznenadila,nju sam malo starijom zamisljala,ono opasnom
  ,a ona tako lijepa i slatka,covjek kad je vidi reko bi da ne moze mrava zgaziti  . Shee...slatku,simpaticnu,mladu i nisam se prevarila.
 Mamy je ispunila moja iscekivanja,samo sto sam mislila da je deblja po postovima,kad tamo zena ima bolju liniju nego ja.
   Akicu sam zamisljala kao lijepu,mladu i nisam pogrijesila.
 Dinu sam zamisljala kao stariju zenu,isto opasnu
  ,i pogrijesila sam,jer je ona jako mila i lijepa osoba,koliko ja mogu skontati po postovima i slikama  . Andji sam zamisljala kao plavusu i pogodila sam.
   Visnja,mi je djelovala isto istarije,iskusno,ozbiljno,mislila sam da je to zena sa kracom crnom kosom,ali slika mi je sve rekla
  . Amrino mi je sto djelovala kao Visnja
    ,bila sam ubjedjena da je to jedna starija zena,ono bas preozbiljna,a na slikama me je odusevila,jer se na skoro svakoj smije i lijepa je pravo. Romali sam zamisljala kao pravu vrckastu curicu
  ,njeni postovi me uvijek nasmiju i oraspoloze  ,a dok mi na slikama djeluje nekako drugacije,sve u svemu nisam puno pogrijesila  . Amelu sam zamisljala tacno onakvom kakva i jeste,samo sam mislila da je malo starija.
 Mishka mi je stavrno cool zena,postovi su joj za 10
  kao i Romali i ona me cesto nasmije  ,mislaila sam da je to zena koja ima jako kratku kosu ofarbanu mozda crveno,a na slici susta suprotnost,mislim u frizuri.   Mamsi sam tacno onakvom zamisljala,i nisam fulila,nju sam bas pogodila iz prve
    . 
 Eto dosta od mene za sada,javim se opet kasnije
      . 

Hamza 11.3.2008.
 |