Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 15:27:28
felix
imal medju smjena neka pošto sam prehladjena ustajem ko zombi u neka doba rovim ko jezdimir po ladicama i cajevima po komodi ....to je tam nedje pred jutro 5, 6
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 11.3.2013 15:38:31
Medi_87
šta konkretno donosi pobjedu rr.ba da li i ovo otvaranje tema ili samo komentari na postojeće teme ne da mi se opet čitati pravila, za ove pojedinačne nagrade ne trebaš se micati od računara
da se i ja upisem u trecu ja mogu 3h ujutru do tad sam budna a mogu i u medjusmjene poslije rucka
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Praćenje kalendara će biti mnogo lakše uz mobilnu aplikaciju
Anketa
Krijete li igračke? škorpija
Nedavno smo bili kod prijatelja koji imajumalca nešto starijeg od našeg. Primjerila sam da mali ima puno ogračaka ali većina ih je složena u kutije i gurnuta na vrh ormara. Da li vi krijete igračke:-)))?
Da, one koje je diejte preraslo ili je još nisu za njegov uzrast (59%) Ne nikada (29%) Krijem one koje su bile jako skupe (6%) Krijem one koje su kupili nama veoma dragi ljudi (1%) Krijemo kad dolaze drugi parovi sa djecom (2%) Krijemo one koje su uspomena iz našeg djetinjstva i slično (4%)
Broj svih glasova: 136
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!