|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vratila sam se iz Afrike
3.2.2009 22:18:36   
Golubica
Svaka ti cast!
Kupujmo PAMPERS pa makar i na sebi ustedjeli.


_____________________________

Asja, 02. 08. 2008.

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Vratila sam se iz Afrike
3.2.2009 23:47:43   
Amer
Hvala svim hanumama na tako toploj dobrodošlici i nadam se da ćemo za sljedeću akciju pampersa oboriti rekord u prikupljenim vakcinama za su djecu ovog svijeta jer naša pomoć nekom znaći nadu za život.

Hvala vam svima!!!!


_____________________________

Amer 21.09.2007.

(odgovor članu Golubica)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Vratila sam se iz Afrike
4.2.2009 8:49:59   
M kao Mama
Draga Albin drago mi je da je sve prošlo u najboljem redu i da si se ti hairli vratili svom piliću. O putu, i svemu što se tamo dešavalo, nema  riječi, znam samo da srce osobe koja ode tamo, mora biti ko neboder, i jače od kamena, pa da ne pukne kada sve to vidi. Dobro si rekla, a ja se pitam, zar je potrebno otići u Arfiku da bi shvatili kako život čine male stvari, i koliko smo svi mi gfeneralno sve nezadovoljniji kako više imamo. Po hiljadu puta sebi na dan kažem zdravlje je najpreče, ali opet čovjek je proklet i uvjek želi više i nešto bolje. Stoga je priča iz Afrike veoma poučna i jedva čekam još više detalja, koji ćen nam na neki način otvori oči, svima nama.

Kupovala sam pampers, čak sam i mislim prva otvorila ovu temu, drago mi je što sam barem jednim djećićem bila uključena u ovu humanu misiju, i uvijek u budućnosti ću podržati sve što je vezano za djecu.

Na kraju , drago mi je što smo dobili potvrdu da su pare otišle u pravfe ruke, jer to nam daje podstrek da i dalje učestvujemo u humanim akcijama.

(odgovor članu Amer)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Vratila sam se iz Afrike
4.2.2009 11:54:13   
Adana
Dobro dosla natrag!!!! Svaka cast na ucinjenom! Slikice su divne, hvala sto si i to podjelila sa nama. Drago mi je da je sve proteklo u redu i da je za tebe bilo jedno lijepo i poucno iskustvo! Pusa

_____________________________

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: Vratila sam se iz Afrike
4.2.2009 13:38:42   
liebevoll
IZVORNA PORUKA: Amer

malena bebica koja je sama je bebica koja je upravo kada smo mi osjetili bolnicu rođena i izgubila je mamu, mama je umrla jer joj nisu mogli utvrditi krvnu grupu a zbog krvarenja je morala primiti krv, dali su joj pogrešnu krva i mama je umrla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nikad u život nisam se osjećala tako tužno i bespomoćno jer nije humano da tako malo stvorenje ostane bez majke radi tako male stvari.
Apelujem na sve lude koji imaju savjest da pomognu ne samo ovim ljudima nego ljudima u globalu koji trebaju našu pomoć, jer svi mi koristimo nešto ako ne pelene onda vlažne maramice, kupite i pomozite da spasimo jedan maleni život.Jer ti ljudi trebaju našu pomoć !!!!!!



Tuzno i za nepovjerovati da se takvo nesto desava u 21.vijeku!!! Tebi svaka cast, dobro nam dosla, a ja kada god vidim naljepnicu Unicefa nesto kupim,posto jos nemam bebu, neki dan sam kupila omeksivac :) Treba podrzati akciju, definitivno!!!

_____________________________

"Ti si zelja iza koje druge zelje nema..."
24.8.2009.

(odgovor članu Amer)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: Vratila sam se iz Afrike
4.2.2009 14:56:09   
bela
dobro dosla,sve pohvale za ovaj tvoj rad.a pampers kupujemo svakakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liebevoll)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: Vratila sam se iz Afrike
4.2.2009 17:46:24   
Nunichi
Dobro nam dosla kuci draga nasa,svaka cast na tvojoj hrabrosti i zelji da odes tamo daleko i da probas barem nesto uraditi za taj napaceni narod.
Slike sam pogledala,stvarno su i prekrasne i pretuzne u isto vrijeme,jako su me dirnule,bas su emotivne.
Ne mogu ni zamisliti kako to sve uzivo tek izgleda... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bela)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: Vratila sam se iz Afrike
5.2.2009 14:33:31   
batterfly
Draga Albina,
dobrodosla natrag,bogatija za jedno veliko iskustvo,
drago mi je sto si opet tu i sto svoje utiske dijelis sa nama...Jer ,mozda,ipak,nekome otvoris oci da treba pruzati pomoc tom narodu,
kojem je ,itekako,potrebna...
Svaka cast tebi i na tvome doprinosu da se nesto pokrene...user posted image user posted image user posted image


I samo da znas ,da ocekujemo jos detalja...user posted image
LP


(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *