Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:09:53
minja_
Ja skontah poklon i za Gali:) mogu li vam ja napraviti spisak poklona za svaku clanicu:)))
< Poruku je uredio minja_ -- 20.1.2015 23:10:25 >
_____________________________ ljudi koji gledaju svoja posla i ostali jednorozi...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:12:19
Galicia
IZVORNA PORUKA: minja_ Ja skontah poklon i za Gali:) mogu li vam ja napraviti spisak poklona za svaku clanicu:))) Dugo i koprca se.
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:14:18
DM
IZVORNA PORUKA: minja_ Ja skontah poklon i za Gali:) mogu li vam ja napraviti spisak poklona za svaku clanicu:))) možel' odmah-uzmi onaj spisak prijavljenih i samo dodaji pored nika poklon, mnogima ćeš olakšati
_____________________________ Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:16:47
minja_
IZVORNA PORUKA: Galicia IZVORNA PORUKA: minja_ Ja skontah poklon i za Gali:) mogu li vam ja napraviti spisak poklona za svaku clanicu:))) Dugo i koprca se. Eh sad:) nije perverzno:)
_____________________________ ljudi koji gledaju svoja posla i ostali jednorozi...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:18:36
Medić*
Moze minja ako kaze sefica ipak ne, onda pp nek radi hajmo mi org mijenjati, uskokovicka spava
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:20:29
minja_
Ne volim gumene bombone. Volim one tvrde, livene, salivene sto se pomucim oko njih:))))
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:24:52
bebaa
IZVORNA PORUKA: minja_ Ja skontah poklon i za Gali:) mogu li vam ja napraviti spisak poklona za svaku clanicu:))) ovo bi bilo vrlo interesantno.....baš me interesuje tvoja procjena....
_____________________________ "U laži su kratke noge ! "
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:36:11
minja_
Mozete me konsultirati na pp:))) da ne kvarimo iznenadjenje. A onda kada se svima ne svidi, krivite samo jednu osobu
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:37:34
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: minja_ Mozete me konsultirati na pp:))) da ne kvarimo iznenadjenje. A onda kada se svima ne svidi, krivite samo jednu osobu znam sta bi tebi poklonila...premijera sivog
_____________________________ Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:38:18
Hannica
Još ste tu.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:39:41
mama2009
to me ne primate, a medju prvim sam se poDapusala.... casna rihec ja sam totalno nekreativna
_____________________________ Princeza dosla 05.02.2010
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:40:02
Hannica
IZVORNA PORUKA: minja_ Mozete me konsultirati na pp:))) da ne kvarimo iznenadjenje. A onda kada se svima ne svidi, krivite samo jednu osobu Molim pp.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:41:22
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: minja_ Mozete me konsultirati na pp:))) da ne kvarimo iznenadjenje. A onda kada se svima ne svidi, krivite samo jednu osobu znam sta bi tebi poklonila...premijera sivog Hahahah par stranica prije ja joj karte namjenila
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:42:07
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: minja_ Mozete me konsultirati na pp:))) da ne kvarimo iznenadjenje. A onda kada se svima ne svidi, krivite samo jednu osobu znam sta bi tebi poklonila...premijera sivog Hahahah par stranica prije ja joj karte namjenila hahahha...znaci provalitis...;)
_____________________________ Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:44:15
minja_
De dq se organizuje grupna RR premijera Sivog:)))
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:46:24
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: minja_ De dq se organizuje grupna RR premijera Sivog:))) Ja hocu.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:46:28
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: minja_ De dq se organizuje grupna RR premijera Sivog:))) Ja nas na fb krenula prozivat pa odustanem...ppduga mi objava bila hhaha
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Prvi nekreativni RR Swap 20.1.2015 23:48:07
Medić*
IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: minja_ De dq se organizuje grupna RR premijera Sivog:))) Ja hocu. Ja necu
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Prvi nekreativni RR Swap 21.1.2015 0:12:42
saritaa
IZVORNA PORUKA: minja_ De dq se organizuje grupna RR premijera Sivog:))) joj koje bi to ludilo bilo... ja vec nagovaram drugarice da zajedno gledamo...jedna je procitala knjigu, jedna ne
_____________________________ Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja. mamina princeza 25.02.2008. mamin princ 01.10.2011
RE: Prvi nekreativni RR Swap 21.1.2015 8:29:52
Penelope82
Heeej,sta je sad ovo?Zar nije trebala swap partnerica doci u PP?Ja se iskljucila jucer u 16h i sad ukljucila sva happy da vidim ko mi je dodijeljen.... Jeste li nesto promijenile Neki od nas imaju i posla na poslu,ne merem sad sve iscitavati
_____________________________ Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti. Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi. Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.
[Obrisana poruka] 21.1.2015 8:47:22
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
RE: Prvi nekreativni RR Swap 21.1.2015 8:48:12
damma
i uputnice kad se salje, do kojeg dana, datuma zuri mi se
_____________________________ 2004. 2008.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 21.1.2015 8:51:47
MicoTico
Puno stranica, ne mogu isčitati, koji je fazon? Mogu li i ja u raju?
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Prvi nekreativni RR Swap 21.1.2015 8:53:44
Penelope82
IZVORNA PORUKA: Iman83 Nismo al neki imaju djecu, obaveze i to. Strpite se, danas cete dobiti ime swapuse u pp. Ma nemoj?! Pa i ja sam jucer vodila kcerku na karate trening,sina na klizanje,muza na balet...,a ti meni o o obavezama
_____________________________ Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti. Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi. Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.
Anketa
Kada je kako vaše dijete prestalo da koristi flašicu? veeseelaa moja malena ima 2 god i koristi flašicu u dilemi sam kako i kad da počnem sa odvikavanjem od iste, help u periodu od 15-20 mjeseci (
65% )
koristili smo flašicu do 3 godine (
35% )
Broj svih glasova: 81 Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu !
Oznake