anidla
|
dobro vece uh kasnimo na casovima, svasta ste pisale, pa evo sa zakasnjenjem da cestitamo male rodjendane, zubice...vidim neko je rucao i kremu ma svima evo felix draga, prije svega, ne dam te nikom Anel...dusha draga....vrati ti njemu njegov dragi aptamil, bar znas da mu on godi....i slusaj sebe, a sve ostale na lagani Ignore ti si mu najbitnija i najpotrebnija, pa ako smatras da nesto nije ok,ili da mu nesto ne odgovara, promjenis to bez da se nerviras sta ko drugi kaze, to je ipak tvoje dijete i mene zivo interesuje sta ce nam reci na slijedecoj kontroli, imamo je kad i vi 03.03... mi samo hodamo i hodamo i hodamo jucer citav dan setali po Vilsonovom, danas isli u Grand Centar dosli nam prijatelji iz Zenice sa malom bebom, starija od Noe 10 dana preslatki su bili, vriste jedno na drugo, smiju se, jedno kad prestane gugutati druog nastavi, cak ju je Noa malo stipnuo za guzu maloprije su otisli.... mi sutra akBgda nastavljamo hodanje, idemo kod Nikite u Ljubuski idemo upoznati malog Emanuel Ivana