Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 13:46:46
Galicia
Odgonetnite mi sta je ovo zeleno okruglo na lijevoj strani i sta je u onoj zlatnoj vrecici?
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 13:48:59
jasmin
Samo da kazem da je novine natrpao ovaj lik iz poste, kaze reci joj to nije od tebe .
_____________________________ ”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 13:52:25
jasmin
Zeleno su svijece.
_____________________________ ”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 13:55:54
Medić*
IZVORNA PORUKA: jasmin Zeleno su svijece. Ja kontala neki preparat, tek sada vidim male svjecice Divan poklon
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 13:56:33
Mamica24
uuu nisam ja mislila ovoliko stvari kod mene imaju 3 stvarcice moze stati u onu veliku kovertu
_____________________________ Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 14:01:00
damma
IZVORNA PORUKA: Mamica24 uuu nisam ja mislila ovoliko stvari kod mene imaju 3 stvarcice moze stati u onu veliku kovertu jest puno.. i ja sam svojoj tri stvarcice stavila, u kovertu.. al hajd, sve je od srca..
_____________________________ 2004. 2008.
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 14:02:17
jasmin
IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: jasmin Zeleno su svijece. Ja kontala neki preparat, tek sada vidim male svjecice Divan poklon Ma ja htjela neku pricicu poslati... surmica,sljokicasti losion, carapice, svijecice... i obzirom da je damma tako otmjeno stidna, moze ici probati onaj pretis .
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 14:03:48
senka27
divan poklon a i kod mene su tri stvarcice bjazi Jale ti ovo plaho napakovala
_____________________________ Sve ce to o mili moj prekriti Snjegovi,ruzmarin i sas
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 14:03:54
Medić*
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: jasmin Zeleno su svijece. Ja kontala neki preparat, tek sada vidim male svjecice Divan poklon Ma ja htjela neku pricicu poslati... surmica,sljokicas_ti losion, carapice, svijecice... i obzirom da je damma tako otmjeno stidna, moze ici probati onaj pretis . Jos graha malo da si joj stavila
< Poruku je uredio Medić* -- 24.12.2015 14:04:19 >
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 14:04:08
jasmin
IZVORNA PORUKA: Mamica24 uuu nisam ja mislila ovoliko stvari kod mene imaju 3 stvarcice moze stati u onu veliku kovertu Ma to je skup sitnica, ustvari, posve je skromno i vjerovatno manje vrijedno od tvog dara.
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 14:07:04
damma
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: jasmin Zeleno su svijece. Ja kontala neki preparat, tek sada vidim male svjecice Divan poklon Ma ja htjela neku pricicu poslati... surmica,sljokicasti losion, carapice, svijecice... i obzirom da je damma tako otmjeno stidna, moze ici probati onaj pretis .
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 14:11:26
damma
ja rijetko kojoj forumasici znam ime.. i kad sam vidjela ime na kutiji, pojma nisam imala ko je.. jedva cekala da dodjem na posao da otvorim i vidim porukicu
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 14:13:38
koka i po
IZVORNA PORUKA: damma IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: damma IZVORNA PORUKA: Medić* Damma je dobila svoj divni poklon Super Pretpostavljam i od koga je, no to nije vazno jos Evo moja swapica je jasmin.. hvala joj mnooogo.. kako rece izmamila mi je osmijeh.. ali i suze, ali to sam ja.. hvala ti jasmincek Divno, pretpostavila sam da je Iman znaaaam jao super ja jos svoj nisam poslala...u ponedjeljak cu...dok se osusi ...i nisam ja pravila neko je drugi meni postar jos nije dosao...izjasnite se zene
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 14:18:26
tinkivinki
.divno.ja sam poslala,kažu u subotu će stići,pa vidjećemo
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 14:18:56
henna ze
bogme nam je jasmin zadala veliki zadatak.. divno
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 14:20:32
koka i po
IZVORNA PORUKA: tinkivinki .divno.ja sam poslala,kažu u subotu će stići,pa vidjećemo jel to ti meni tinki
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 14:21:14
palachinken
Volim poklone sa pričom, divno jasmin! Divno i zeleno
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 14:31:14
koka i po
IZVORNA PORUKA: Mamica24 uuu nisam ja mislila ovoliko stvari kod mene imaju 3 stvarcice moze stati u onu veliku kovertu to i jeste problem mog slanja.. moj ide "brzom postom"
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 14:40:13
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: palachinken Volim poklone sa pričom, divno jasmin! Divno i zeleno bome slabo tu ima zelenila... kad se odbro zagledaš
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 14:44:55
damma
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: palachinken Volim poklone sa pričom, divno jasmin! Divno i zeleno bome slabo tu ima zelenila... kad se odbro zagledaš ima ima
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 14:46:08
koka i po
kod mene je zelenila najvise
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 15:01:05
tinkivinki
IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: tinkivinki .divno.ja sam poslala,kažu u subotu će stići,pa vidjećemo jel to ti meni tinki ,jok
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 15:44:10
vickie
Jasmin, super ti je tema swapa! Potrudila si se bas
_____________________________ 'Od nakita samo oči nosim.'
RE: Drugi zimski RR swap 24.12.2015 16:05:50
vickie
-
< Poruku je uredio vickie -- 24.12.2015 16:06:06 >
_____________________________ 'Od nakita samo oči nosim.'
Anketa
Dojenje.Admin Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?
Oznake