Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.6.2012 21:56:03
hatepsut
Kad vam odgovara ?
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.6.2012 21:58:40
henna ze
ja nemam planova i baveza..može li četvrtak u 19 .tc kao i uvijek..da sutra i ove druge vide
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2012 16:06:19
hatepsut
Ostale cure? Odogovra li vam sutra ?19h TC ?
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2012 17:28:05
niki83
Ja bih rado da se vidimo.. planirat cu, valjda nece nista iskrsnuti.
_____________________________ N&N
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2012 19:29:26
henna ze
laganini .valjda se skupimo..otkad nismo..šta je sa palačinkom?
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.6.2012 22:27:11
palachinken
Moze sutra u sedam
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 10:52:13
henna ze
ok onda si ju tunajt
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 11:21:15
palachinken
Jedva čekam, a pošto vodim beborinja, morat ćete ga na smjene u krilo
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 11:44:35
henna ze
eee ne sekiraj se..zaboravi da si ga povela
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 14:16:45
niki83
Super zene onda se vidimo u tc? Palachinko mogle smo u 18.45 kod sata, ha?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 14:19:08
palachinken
Može!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 14:37:36
niki83
I ja vodim dijete, urijetko, ali eto mm mora na termin
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 18:20:22
hatepsut
Ja samo dosla da vidim jel' sigurno,jedno djete nece samnom,drugo mora ko ga pita vidimo se
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 18:24:58
henna ze
ja se spremam..tj mi..ja vodim svu djecu sa sobom
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.6.2012 18:32:28
Hannica
Popijte jednu i za mene,mozda vam se slijedeci put pridruzim,trenutno smo u izgradnji pa ne mogu nigdje.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.7.2012 21:33:19
hatepsut
A da kupimo sokica,dekice i na kamberovice naravno pred mrak
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.7.2012 21:34:53
henna ze
de ba Hate. sta ti je..ti si trudna..hoš da me neo napadne..možemo mi regularno hodat..makar ja i hena..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.7.2012 21:43:00
hatepsut
Ma de ko ce me ovo kazem zato sto je vruce,a Antonia ni na vidiku
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.7.2012 23:48:50
niki83
Je li se to neka kafa dogovara? Kad? Gdje?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.7.2012 16:47:22
Hannica
Kada slijedeci put organizujete kaficu obavjestite me tel.rado bih vam se pridruzila a nemam interneta da vas pratim. Ako nije problem,naravno.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.7.2012 19:26:16
henna ze
IZVORNA PORUKA: Hannica Kada slijedeci put organizujete kaficu obavjestite me tel.rado bih vam se pridruzila a nemam interneta da vas pratim. Ako nije problem,naravno. hajde curke u pon...mi idemo na more u srijedu....ide nam i ramazan i hatin porod...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.7.2012 19:40:47
hatepsut
IZVORNA PORUKA: henna ze IZVORNA PORUKA: Hannica Kada slijedeci put organizujete kaficu obavjestite me tel.rado bih vam se pridruzila a nemam interneta da vas pratim. Ako nije problem,naravno. hajde curke u pon...mi idemo na more u srijedu....ide nam i ramazan i hatin porod... Ja sam za,ako se ne porodim do tad,nadam se da necu !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.7.2012 19:46:57
palachinken
Mislim da cemo i mi, s tim da bi mogli negdje u bastu?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.7.2012 19:53:24
henna ze
jazz se ubio za nas...dakle pon 19.30 kod sata
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.7.2012 20:36:56
Mya_81 RR
Uh, lokacija i vise nego odgovara Mi necemo onda dolaziti do sata vec odmah u Jazz. I palačinko moraš doći, fakat je red da ti donesem glicerin
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
Anketa
Dali sumnjate ko nam postavlja ankete Hanady RR Zanima me, da li sumnjate tko nam postavlja ankete koje su daleko od onoga za što ovaj forum prvenstveno služi. Ako je vaš odgovor da molila bih vas da navedete ime forumašice u koju sumnjate naravno ne obavezno...već ako to želite:))) Da (
42% )
Ne (
10% )
mislim da nije jedna osoba u pitanju (
8% )
uopšte ne mislim tko je postavio anketu, samo na nju odgovorim (
40% )
Broj svih glasova: 122 Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu !
Oznake