|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 9:15:38   
idana_85
Prvo ne napadajte je....svako ima nesto sto ga muci i cini nezadovoljnim, pa bilo to tabu ili ne, tu je da trazi pomoc, ko ne moze je pruziti neka se ne petlja...

Ja mila nikada o tome nisam razmisljala, a vala je nesto i ne zagledam. Meni to nije problem, pa da se i vremenom promijeni...moja je pa takva je kakva je.
Ti zapitaj sebe i duboko u sebi potrazi odgovor zbog cega ti se to ne svidja i da li si to prva ti primjetila ili partner. Da nije mozda on taj kome se ne svidja...Ako jeste, mislim da je ludost ici na operaciju zbog njega. Na kraju krajeva, to je intimno i ne vidi se, znaci vide je samo tvoj partner i ti,ako te dobro sluzi zasto da je mjenjas...a i sama znas da su takva mjesta osjetljiva, i puno su vece sanse da na operaciji nesto krene po zlu nego kad je nesto dr u pitanju. Ja bih je prihvatila i ne bih se opterecivala, meni ona ionako uopsteno ne izgleda bas lijepo,sreca pa se krije ;)Ti se rastereti i uzivaj,ako nemas nikakve fizicke poteskoce zbog toga.


_____________________________

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.


(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 9:31:44   
Hocu bebu
ja ne znam zasto zenu napadate(pojedine)
Zasto ste stavili na RR temu seksualnost, i o cemu bi tu trebali onda pisati? O rodama sto bebu nose ili sta?
Ne znam u cemu je problem.

Anonimna, nije nikakva sramota pitat. Moje je misljenje da ako ti stvarno uzasno smeta, a u mogucnosti si, da se rijesis tog problema..
Samo je moje misljenje da je sve to u glavi....svaka kocnica u sexu je kocnica u nasoj glavi...
kad se rijesis tih kompleksa, sve ce biti super
Sve je to normalno, i kraj na kraju, ljepota je u ocima posmatraca


_____________________________

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 9:41:41   
Leva
Anonimna mislim da navedeni zahvat spada u domenu plasticne hirurgije i da bi se trebala javiti istom. Postupak se moze obaviti na Kosevu ali ga vjerovatno moras platiti, pa prema tome mozes otici i kod Karabega privatno. Prije toga se obrati svom ginekologu i pitaj ga za savjet da ti to slucajno ne bi stvaralo vece probleme kasnije.
Onima kojima se tema ne svidja nek je brate ne citaju i ne komentarisu. Ne mozete kamenovati sve one koji misle drugacije od vas i imaju neke druge probleme...Ipak je ovo "nekakva" demokratska drzava.

_____________________________

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu Hocu bebu)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 9:43:05   
Pretty mamma
I ja stojim iza toga da je tema "na mjestu". Ako ima forumašica kojima se ne svidja, neka jednostavno ne otvaraju temu i priča gotova. Imam i ja tema koje mi se ne sviđaju niti me ne zanimaju i jednostavno ih preskočim. Nema razloga napadima.


_____________________________

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Hocu bebu)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 11:14:55   
bebbe RR
Ti, anonimna, mucis svoju muku, ako zbog izgleda svoje vagine imas komplekse, i prema mom misljenju, moras rijesiti taj problem. Posavjetuj se s ginekologom, i, mozda, s psihologom. Ako zbog izgleda svoje vagine ne uzivas u seksu, te ako zbog njene anatomije osjecas bolove - fakat imas problem i radi na tome da ga rijesis. Bas te briga za tabue, duple morale i slicno. Sretno!



_____________________________

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 11:31:11   
noaa

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: Anoniman

ali su ovakve teme još uvijek tabu u našem "bosanskom" društvu. Da li naše bolnice rade ovakve operacije??




Nisu tabu, al je ovo porodični forum posvečen svemu što je vezano za bebe. Doduše i to što ti spominješ ima veze sa bebama user posted image  al mi nekako iskreno nije mjesto toj temi na ovom forumu. Možda nisam u pravu, al to je moje mišljenje - tema user posted image


mislim da ovaj dio sto je enisa_sara citirala nije na mjestu jer nismo neke glupace kojima je sve u zivotu tabu,niti smo glupo "bosansko" drustvo kako nas pojedinci zele prikazati i mislim da je ova recenica napravila problem.

_____________________________

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 11:43:29   
bubuli
ja mislim da ko drzi do sebe drzi i do izgleda svoje vagine...pocev od higijene,frizure,amatomije i svega sto ide...
nekim zenama njen izgled anatomija stvara pravi problem...i stvarno ko i sve ostalo mogu se dijeliti na lijepe i ruzne,male i velike ma ima svakakvih...
kazem jer sam ih se dovoljno nagledala na praxi...
mnoge zene pate i imaku komplexe...evo jedan primjer...moja strina nakon rodjenja rodice kojoj je sada 24god nikad vise nije otisla ginelologu jer kako sama kaze "stid me jer je ruzna" ...sta pod tim podrazumjeva neznam al eto zena obrazovana,kulturna iz carsije a tako misli i stavlja izgled-odnosno stid ispred vlastitog zdravlja...
meni licno to nije ok al nemozemo je obijediti da recimo ode uraditi papa-test...
mnoge zene imaju ogroman klitoris i male usne su im vece od velikih...sve strsi napolje i smeta im pa ako se moze srediti sto da ne...
i definitivno nebjezim od ove teme jer kad se pise o sexu,depilacijama i da nenabrajam pa sto ne i o ovome...


_____________________________



(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 13:15:44   
Mirkica
stvarno nemam nista protiv ako zena to zeli da uradi neak uradi , neznam iz kojeg razloga bi to bila TABU TEMA,
ja vala nisam nikada na  to obratila paznju :) moracu hahhahhaha .
Aninimna ako ce te to uciniti sretnom onda i uradii.


_____________________________

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 13:33:23   
leli§
koga je briga je li tabu ili ne? je li tebi treba pomoc? zasto je onda to tabu? sve sto ima ikakve veze sa zdravljem ne bi trebao biti tabu. a kako vidim da si napisala da anatomija tvoje vagine tebi izaziva bol, o tome se uopste ne bi trebala dvoumiti. kod doktora i raspitaj se. a ako je i estetika jedini razlog zbog kojeg bi to htjela uraditi, sto da ne? tabu ili ne to je nesto sto ti hoces ili zelis.

_____________________________

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 34
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 15:20:33   
milenium
žena stvarno ima problema i kaže da je boli a vi odma napadate.nije ovo nikakva tabu tema!

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 15:42:19   
Anoniman
Anonimna xxx
Ovo nije nikakva tabu tema i zena ju je postavila tacno gdje njen naziv i odgovara. Mozda bih imala nesto prokomentarisati da je napisala "boli me pi..ka". A neke jedva cekaju da nekoga napadnu i odmah prave neku kontru da nekoga u startu obezhrabre. Brate dragi, ako ti se ne svdja tema i nemas nesto korisno napisati, onda i ne pisi nista, zaobidji je u sirokom luku. Sem toga, to sto je anonimna, moze biti da poznaje neke od forumasica i ne zeli da pri sledecem susretu s njima razmislja sta ce one pomisliti. Pored svega toga, uopce nije bitno da li ona ima vremena ili nema da razmislja o izgledu vagine, davajuci komentare da nemas vremena za to od dijece ili necega drugog, pa kako onda imas vremena visiti na RR?! Ili da te mozda to boli kada imas sex, dati smeta ili pak boli kada nosis i unutrasnji ves, onda se neke nebi tako ponasale i odnosile prema osobi koja ima taj problem.
E, sad, draga anonimna, stvarno neznam da li se to kod nas radi. Mislim da ti je najbolje da se posavjetujes sa svojim ginekologom i obasnis mu kako ti to smeta i kako te boli s tim da od toga jos dobivas i komplekse. Vjerujem da ce ti on znati pravi odgovor. Sretno!

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 36
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 15:45:46   
vjestica
očigledno je tabu, dok su neke forumašice reagovale tako na temu
ja sam zaista zgrožena takvom reakcijom pojedinih forumašica, umjesto da pomognu ženi koja očigledno ima problem, tako je napadaju
pa nije ni čudo što je postavila temu kao anonimna
podforum je seksualnost i ne vidim ništa loše u temi
jedino loše šta vidim ovdje je način komunikacije pojedinih forumašica
da ne budem skroz off topic, draga anonimna, već su ti neke forumašice savjetovale da se obratiš ginekologu i plastičnom hirurgu (mislim da ćeš morati privatno, jer ne vjerujem da zdravstveno to pokriva) a operacije se sigurno rade i kod nas (radi se rekonstrukcija himena, što ne bi i ovo)


_____________________________

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 37
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 15:53:35   
Anoniman
žao mi je što iko ima probleme ove vrste, ja sam sebi najljepša a samim tim i moja maci, ne bih je mijenjala ni za kakvu zategnutiju (malčice je pafff user posted image ), meni i mm najljepša...jednako mislim i za bilo koji drugi dio tijela
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 38
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 15:53:43   
noaa
opet ponavljam nije problem u temi ni u problemu,nego u konstataciji,tabu za "bosansko" drustvouser posted image pa nije BiH u p.... materinoj da zene ne drze do sebe i svojih spolnih organa.

_____________________________

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 39
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 16:10:30   
Tidzi

IZVORNA PORUKA: leli§

koga je briga je li tabu ili ne? je li tebi treba pomoc? zasto je onda to tabu? sve sto ima ikakve veze sa zdravljem ne bi trebao biti tabu. a kako vidim da si napisala da anatomija tvoje vagine tebi izaziva bol, o tome se uopste ne bi trebala dvoumiti. kod doktora i raspitaj se. a ako je i estetika jedini razlog zbog kojeg bi to htjela uraditi, sto da ne? tabu ili ne to je nesto sto ti hoces ili zelis.


Slazem se sa ovim. Ako ti to smeta i pogotovo ako te boli, zasto ne bi to uradila ako to rade. Meni je to isto kao i sto neka osoba ima premale sise i zeli ih povecati. Ima nas sigurno dosta koje bi zeljele imati vece i crvsce grudi. Ti imas taj problem i ako mozes rijesi ga! Zasto da ne? Rijesi se kopleksa, posebno ako te to jos boli.

A to sto je kod "bosanaca tabu tema"... Pa ocito zena nije pogrijesila kada su neke burno reagovale. Kao da sa svim na svijetu mozes imat probleme i nedostatke, a sa izgledom vagine ne mozes.Mislim da zena nije mislila nista lose, samo je pretpostavila da bi moglo doci do nekih reakcija, do kojih je vec doslo, pa je to i sama odmah na startu navela, misleci da cemo shvatiti ozbiljno njenu situaciju i nekako joj pomoci.




_____________________________

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 16:38:16   
Anoniman
Ne znam koliko je to kod nas tabu tema, al vidim poneke forumasice reaguju barem po meni neukusno, al sta da se radi...Misim da ti je najpametnije da se konsultujes sa svojim ginekologom, vidim pises da ti to stvara i bol.Nije sramota pitati...Nisam upoznata sa takvim problemima ali sam gledala emisiju o tome, gdje stidne usnice koje su vecih proporcija stvaraju problem kao i kod tebe u nekim slucajevima su zene vise podloznije infekcijama....Ipak konsultacija sa strucnjakom je najbolja...


Sretno

< Poruku je uredio MarinaDK -- 16.11.2009 16:43:39 >

(odgovor članu Tidzi)
  Neposredna veza do poruke: 41
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 18:48:41   
Niobe
Nevjerovatno je kako smo spremni napasti i osuditi na prvu. Forum je slika i prilika naseg drustva, grozno.
Ne znam kako vam ne padne na pamet da se na trenutak stavite u kožu te žene koja se prvo obratila ovdje, ocigledno nesretna i nezadovoljna, pa cak je i boli!? napadni je, nek joj je jos gore.
wtf?!

Zeno mila, receno ti je, sakrij se u misiju rupu i ne proviruj, nemoj slucajno da se vise kome obratis za pomoc!



_____________________________

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 42
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 20:01:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady

Čuj vagina dio našeg tjela...a jesi ti sigurna/siguran. Ja nikad nisam čula to...
Jel to izraste negdje blizu ruke? hajd ti to nama malo opiši, ti si svjetski tip forumaša razumiješ se u svjetske teme pa ti to nama sve potanko i naširoko piši vas noć a mi ćemo kad nam djeca napune 18 kad im nemoramo više kuhati i spremati za njima sve to pročitat i dati ti adekvatan odgovor. Taman tad to više neće biti tabu tema.




user posted image user posted image user posted image user posted image  zalosno

Ako nemas odgovor koji bi mogao pomoci ponekad je najbolje cutati

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 43
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 23:53:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: Anoniman

ali su ovakve teme još uvijek tabu u našem "bosanskom" društvu. Da li naše bolnice rade ovakve operacije??




Nisu tabu, al je ovo porodični forum posvečen svemu što je vezano za bebe. Doduše i to što ti spominješ ima veze sa bebama user posted image  al mi nekako iskreno nije mjesto toj temi na ovom forumu. Možda nisam u pravu, al to je moje mišljenje - tema user posted image




Pošto se osjećam prozvanom imam potrebu da se opet javim. Poštujem i tuđe mišljenje pa očekujem da se i moje uvaži. Čitajući sve postove naišla sam na 2,3 savjeta vezano za temu ostalo je sve tipa: "zaobiši temu ako ti se ne sviđa, jaoooooo pa nije tabu, kako su neke mogle..... bla, bla, bla" a sve nekako vodi k tome da se digne hajka i popljuje tuđe mišljenje. Pa poštujte onda i vi tuđe mišljenje! Niti jedan post me ne može natjerati da promjenim mišljenje a to je da mi se tema ne sviđa... ha i šta sad? Ma dajte žene molim vas, pa neka piše šta ko misli - sloboda izražavanja user posted image , ne možemo sve imati jednako mišljeljenje i gledanje na stvari, a ne bi ni valjalo da imamo, zar ne?  user posted image  Pogriješila sam što sam se uopšte javila na temu, žao mi je i izvinjavam se anonimnoj za to, najiskrenije!

Evo ja obećavam, da ne bih remetila sve koje imaju adekvatan savjet, neću se više javljati na datu temu user posted image
Budite mi pozdravljene!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 44
   RE: Izgled vagine
16.11.2009 23:58:49   
acudesa
najgore je što će na pretraživaču neki slinavac doći do foruma i ismijavati ga, kao što to već i rade pod xxx nikovima

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 45
   RE: Izgled vagine
17.11.2009 0:03:48   
noaa
user posted image user posted image user posted image acudesa pa ovo je i postavio netko takav,pa zna svaka zena da se fino ode ginekologu i posavjetuje oko takvih stvari.

_____________________________

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 46
   RE: Izgled vagine
17.11.2009 0:13:09   
acudesa
IZVORNA PORUKA: noaa

user posted image user posted image user posted image acudesa pa ovo je i postavio netko takav,pa zna svaka zena da se fino ode ginekologu i posavjetuje oko takvih stvari.

iskreno, mene da je ovo zanimalo išla bih na neki drugi forum ili ginekologu ili bih jednostavno ukucala na google Estetska hirirgija izgled vagine,...a, ne ovdje gdje žene deveraju o drugim stvarima...ili je slinavac ili neka neozbiljna forumašica da se malo našali, slično mi je i sa temom Romantični izlazak(p a milon pitanja kako bi to moglo završitiuser posted image )..mislim da nije fer...ja nemam tabua (previše sam otvorena za naše prostore, mislim)..ali ovoj temi nešto nije mjesto ovdje

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 47
   RE: Izgled vagine
17.11.2009 0:14:41   
ledy blue
Mnoge stvari se pitaju kod ginekologa..al koliko znam svi se i putem rr informisu i potraze tudje misljenje bilo ono strucno ili ne...pa ne vidim zasto bi i ovdje bilo razlike..zena ima konkretan problem..za koji mislim da nije izolovan slucaj,al drugi ne govore o tome.
Par cura koje su te ozbiljno shvatile vec su rekle sta je najbolje da uradis...znaci prvo se posavjetovati sa ginekologom, pa potraziti mi misljnje i za plasticnu hirurgiju..mozda nisam dobro upratila ,...al cini mi se da nisi navela da li si rađala.,a vjerojatno ce ti ginekolog i hirurg reci da li je bolje operaciju odraditi prije ili poslije eventualnog porodaja..


_____________________________

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 48
   RE: Izgled vagine
17.11.2009 0:23:41   
acudesa
Iskreno, da ja ovo osjećam kao zaista problem, a ne kao zezanje napisala bih šta mislim, a ovako stvarnouser posted image
Meni njen post, uopće, ne izgleda kao da joj treba savjet ili pomoć-više da nama održi predavanje kako mi imamo tabue, a ona ih nema.
Pa, mila, anonimna, ako će te to utješiti ja sam pravo primitivna i za mene ja priča o izgledu vagine tabu i da nije tebe, ja bih još uvijek mislila da se o tome ne treba pričati, da možeš crkavati a da ne smiješ spomenuti riječ vagina

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 49
   RE: Izgled vagine
17.11.2009 0:25:29   
ledy blue
Mislim da ste totalno  otisli mimo teme..ako je podforum seksualnost..mislim da smo svi dovoljno zreli da znamo sta ta seksualnost podrazumijeva i sta je sve neophodno da bi se ista upraznjavala..
Zasto je neobisno ako zena koja ima takav ili slican problem potrazi misljenje nekoga koji je  mozda u istoj situaciji.

Kada je u pitanju nesto ovako ozbiljno ..posebno naglasavam da zeni taj problem stvara bol i nelagodu...neozbiljno ste shvatile..pa ako je i neki balavac postavio temu ..takvih problema ima.. neki izmisljeni slucaj..
Kad su teme o svekrvama...kuhanju...slikanju....ma svim onim light temama.sve su onda teme na mjestu...a u ovakvim slucajevima ...se zgrazavate user posted image ..Iskreno frapirana sam nezrelošću nekih clanica...
A ako je toliko neprikladna tema... ili vas ne zanima ama jednostavno preskocite je...ima hrpa onih na kojima se moze naci za svakog po nesto..
U ostalom moderatori su zaduzeni za ovu problematiku..pa nek izbrisu sve neprikladne postove..

< Poruku je uredio ledy blue -- 17.11.2009 0:31:08 >


_____________________________

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *