|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaše vjenčanje..
9.5.2009 23:19:46   
veeseelaa
mnn meni je rođendan 24.01user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Vaše vjenčanje..
9.5.2009 23:20:47   
veeseelaa
ja sam se udala 11.11.07 i tog datuma se navršilo 11 godina našeg zabavljanja user posted image

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: Vaše vjenčanje..
30.7.2009 14:53:55   
esma*
Moje vjenčanje je bilo skromno.,za bajram ramazanski jednog hladnog decembarskog dana 2001

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

***Gospodaru naš, podari nam hajr...***

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 53
   RE: Vaše vjenčanje..
30.7.2009 16:40:15   
Misica84
Ja sam se udala 26.01.2008 u Berlinu, tacno posle 5 godina i jednog mjeseca. Zelja nam je bila 26.12. ali tada su ovde bozicnji praznici i nije moglo.

Svadbu smo imali zajednicku koju smo ja i mm odganisovali. Svatovi sa nekih 7 auta su dosli ujutru u 10 po mladu u stan. Ja sam bila u mojoj sobi i pred polazak izasla pred svatove. Tu su se svatovi okitili i u 12 je kolona krenula prema opstini. Mlada i mladozenja razdvojeno u 2 auta, tako je kod nas obicaj. Posle vjencanja smo ja, mm, kum i kuma kod fotografa da se slikamo. onda smo u nas stan otisli u kome nas je svekrva i svekar cekali. Tu smo na ulazku u zgradu obarali neke bokale s vodom. To su njihovi obicaji. Kad me mm prenjeo preko praga svekrava mi je dala kur´an id hljeb. U 17 Sati dosla je limuzina po nas i ostali svatovi pa smo u salu stigli negdje oko 18 sati. Tu su nas cekali sva nasa famelija. Moja sestra je na ulazu kitila sve goste s muzeve strane. Festali smo negdje do 2 ujutru i kuci.

Ja sam imala preljepu creme vjencaicu a mm crno odjelo od Hugo Boss. I sva svadba je bila savrsena. Samo je malo nezgodno bilo sto sam ja tako bila bolesna, Bronhitis. Ali sta cu, nebi to prepustila nema para. I hvala bogu dobro sam sve izdrzala.
P.S. Ja sam njemu stala na nogu, hahaha

(odgovor članu esma*)
Neposredna veza do poruke: 54
   RE: Vaše vjenčanje..
30.7.2009 18:14:56   
leli§
moj suprug i ja smo se vjencali na dan kada je bilo 80 mjeseci nase veze... 13 dana prije vjencanja smo odlucili da se uzmemo u junu a ne u oktobru. eh mozete misliti kada smo svima rekli da je vjncanje za13 dana a ne za nekoliko mjeseci...malo nam duhnulo onako bilouser posted image

moje vjencane haljine (opstinsku i serijatsku) sam sama kreirala i onda su je sili. nakit sam dobila od mame i tate za diplomu koji smo kupile ja i mama nekoliko dana pred vjencanje. to je bio moj dioplomski poklon a ja iskoristila na najljepsi dan. kombinacija svih boja je bila bijela, bez i maslinasto zelena. tako da je suprug nabavio svijetlo bez laneno odijelo. svatovi su se kitili u tom istom nekom "tonu". a ja sam za kitnju (ne ljudi) trazila iskljucivo bijele ljiljane. i dobila na kraju prelijepe bijele safrane (to je nekakav ljiljan--ne znma meni je ljiljan ljiljan:))koji kada su bili stavljeni nisu bili rascvjetani, a kada su gosti krenuli kuci su svi sa sobom odnijeli po jedan tek rascvjetao ljiljan. bidermajer kuma kupila...prelijeeeep ljiljani naravno. kitnju za "mladino auto" sam ja do dva ujutro pravila i nije mi zao. svi ti ljiljani su men i supruga docekali kuci rascvjetani kada smo se vratili sa bracnog.

svatovi dosli u 10:15 ja i moj dragi bili na putu za nas medeni mjesec navece oko7. za to vrijeme su svatovi ugosceni kod nas kuci, obavljeno opstinsko vjencanje, serijatsko vjencanje, svecani rucak i mi bili spremni presvuceni i na putu :):):)

jesina stvar koju necu prezaliti je ta sto je moj dedo koji me malte ne odgojio bio bolestan i nije mogao prisustvovati. zao mi je i sto nismo unajmili prof fotografa...sad imamo preko 1000 slika koje moramo sami sortirati...prosle dvije godine a album jos nije spremanuser posted image i ja sam svom suprugu stala na noguuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio leli§ -- 30.7.2009 18:16:31 >


_____________________________

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Misica84)
Neposredna veza do poruke: 55
   RE: Vaše vjenčanje..
30.7.2009 19:58:25   
bebana27
zbog daljine medju nama mi nismo pravili svadbu ali smo poslije vjencanja sa kumovima otisli na rucak i pice bilo je skromno ali lijepo
vjencali smo se 28.02.2008 god u 15:00h

_____________________________

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 56
   RE: Vaše vjenčanje..
31.7.2009 9:39:52   
chuci
baš je ovo lijepa tema
niko se ne svađa na njoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


mm i ja se vjenčali 28.4., vrijeme bilo prelijepo, sunčano ali ne i prevruće. stvarno ne znam kad su došli po mene, ali se sjećam da smo se ujutro oko pola 6 rodica-kuma, sestra i ja probudile od uzbuđenja nismo više mogle spavati. i mama je već bila ustala i rezala neku salatu, te smo joj pomogle. iako moji imaju trosoban stan, bilo nam je to malo prostora, pa nam je komšinica preko puta mojih prepustila i svoj. tamo smo se spremale, dok su tetke i teče postavljali stolove kod mojih. svi su bili uzbuđeni. nisam išla na frizuru, već su dvije frizerke došle kući, jedna za mene, jedna za ostale user posted image user posted image . šminkala sam se sama, jer sam isprobala nekoliko puta prije i nikada me niko nije našminkao kako ja volim od ovih profesionalaca. nokte smo kuma, sestra i ja dan ranije uradile u nekom salonu u skenderiji. vjenčanicu sam iznajmila i bila je predivna i što je najvažnije stajala mi je kao salivena.

kad smo čuli bibikanje nastala je trka po stanu, ja sam uspjela kužnuti mm sa komšincinog balkona i pala na guzu koliko mi je bio lijep, mašallah.
oni su malo posjedili, mene su ubrzo tražili. moj tata nije dao da se prodaje i kupuje mlada, nego je izveo nešto u fazonu eh daću vam je ali samo ako mu mm obeća da će me paziti isto ili bolje od njega. jah i poušali su im podmetnuti mladu, moju drugu rodicu, a pošto me je tražio amidža od mm (i njegova sestra ali je ona bila iza i nije vidjela ko je u sobi) on se totalno zbunio, nije znao šta da kaže. nakon minut dva se sabrao i rekao da je ova lijepa ali da oni traže drugu, još ljepšu, tako nešto. ma svi se tome smiju kad gledaju na dvd-ju.
mm isto pao na guzu kad me vidio, inače je on emotivac duša moja. još smo malo posjedili. onda otišli na šerijatsko, pa na općinsko, pa kod njegovih. tu sma ja ispred zgrade bacala neko zrnje na sve strane, radi berićeta tako nešto. poslije njegovih smo se zaputili prema restoranu, i kad smo tamo sigli onda je pošla fešta. ostali smo do 1, mm i ja, a bilo ih je još poslije nas. mm i ja smo sjedili jedino dok smo jeli, a ostatak vremena smo sa prijateljima i rodbinom cijelo vrijeme plesali. to mi je najveća želja i bila, da mi bude tako vesela svadba, i ispunila se.

jah i imali smo najljepšu tortu koju ste ikada vidjeli. ako znadnem postaviti sliku, staviću je.

uuuuh čini mi se ja odužila, a kao da ništa ne rekoh.


_____________________________

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant


(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 57
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 11:45:52   
Lulu_
ja sam bila prava ona djevojcica koja je uvijek htjela veliko vjencanje,hodati po laticama,dugi veo,klasicnu vjencanicu i milion balona


meni su roditelji i svekrva to priustili...
bilo je 350 gostiju(najuza porodica i prijatelji...heheh..sta bi covjek kad nasd ima)

nije se islo po ladu ja ne volim to i jako mi je naporno
ja sam dosla ranije dva sahta u objekat sa mamom,tatom,kumom,njenom sestrom i mojom sestrom
mirza je dosao nakon sahat vremena i nismo se vidjeli.on je dpocekivao goste sa svojom mamom
sluzilo se pice i canapei...
tata me je izveo a moja mala rodica je posipala ruzine latice ispred mene po crvenom tepihu a druga mi je cuvala veo...
imale su male vjencanice
prvo je izasao kum sa kumom pa onda mi
svadbeni mars i tata i ja...odmah se rasplacem
mirza ima naocale jer place...ceka me
i preuzima me od tate...tata hoce poludit koliko mu je tesko ali to skriva ali ne i od mene,jer ga dobro znam.svog dobrog tatu...

poslje toga se islo na serijatsko i onda u salon za svadbu

bilo je divno

_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 58
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 11:48:54   
Lulu_
mirza i ja

user posted image

user posted image


_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 59
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 11:50:24   
Lulu_
user posted image

kuma,mirza,JAuser posted image ,kum

_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 60
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 11:51:28   
Lady26
Lulu preslatka si user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 61
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 11:51:45   
Lulu_
moj dragi tata i ja

user posted image

_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 62
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 11:52:50   
Lulu_
ceremonija vjencanja

user posted image

_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 63
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 11:53:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lulu_

mirza i ja

user posted image

user posted image




Ovdje mi licis na Gwen Stefani

(odgovor članu Lulu_)
  Neposredna veza do poruke: 64
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 11:54:30   
Lulu_
vjencaniiiiiiiiiiiii


user posted image

_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 65
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 11:55:35   
Lulu_
serijatsko

user posted image

_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 66
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 11:57:04   
Lulu_
znate   vec ...user posted image


user posted image

_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 67
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 11:58:43   
Lulu_
user posted image

_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 68
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 12:00:22   
Lulu_
hej djevojcice , moja prijateljice,gdje su nasi snovi ostali
hej ma sve smo mi kao ptice selice svaka SVOME JUGU ODLETI

user posted image

_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 69
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 12:03:09   
Lulu_
KUMA I MLADA OKO 01.15 UJUTRO
SLIKE GOVORE VISE OD RJECI user posted image

user posted image

A MLADOZENJA

user posted image

_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 70
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 12:06:55   
Lulu_
user posted image

TATA,JA,MAMA,SESTRA

MOJA LJUBAV VJECNA...MAMA I JA
user posted image


user posted image


TOLIKO OD MENE...user posted image

_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 71
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 12:10:48   
seli
Lulu,prelijepa si.Vjenčanje kao iz bajke.Super da ono o čemu si sanjala  da ti se to i ostvarilo.
Vidim da je slikano u zenici:)Pa mi smo sugrađanke:)

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 72
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 12:14:32   
Misica84
malo glipo pitanje, ali kako mogu postovati slike, da vam i ja moje pokazem

(odgovor članu seli)
Neposredna veza do poruke: 73
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 12:27:52   
Lulu_
IZVORNA PORUKA: seli

Lulu,prelijepa si.Vjenčanje kao iz bajke.Super da ono o čemu si sanjala  da ti se to i ostvarilo.
Vidim da je slikano u zenici:)Pa mi smo sugrađanke:)


hvala...jest u ze sam ...kad cemo se druzit user posted image
http://www.ringeraja.ba/forum/Kako_postaviti_svoju_sliku_na_forum%3F/m_51625/tm.htm
misice evo ti idi ovdje pa ces vidjeti


< Poruku je uredio Lulu_ -- 6.8.2009 12:28:50 >


_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu seli)
Neposredna veza do poruke: 74
   RE: Vaše vjenčanje..
6.8.2009 12:33:10   
nita

IZVORNA PORUKA: Lulu_

user posted image

TATA,JA,MAMA,SESTRA

MOJA LJUBAV VJECNA...MAMA I JA
user posted image


user posted image


TOLIKO OD MENE...user posted image

Prelijepa mlada! Mašallah!

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *