AAvalon
|
Zao mi je cure radi negativnih beta 😞 znam da vam sad nije lako i ne moze vas niko utjesiti. Polako se saberite, odmorite i onda u nove pobjede. Bicemo mi sve ovde mame aBd, to sam uvijek govorila, samo nemojte odustajati. Patrizia, zao mi je sto si imala biohemijsku, bezbeli ti je jos teze palo nakon pozitivnog testa i prvobitne radosti...znam da imas jos smrzlica i znam da ce tvoje sunce dobiti batu ili seku (ili oboje ☺) prije ili kasnije aBd, a do tad ga idi izgrli, nema vece utjehe I nemojte pricat o nekim predosjecajima, nema to nikakve veze... FET uma uspjeha kao i svjezi ciklus, IUI ima svoju stopu uspjeha kad postoji indikacija...i ja sam sumnjala i imala taj "predosjecaj" pa ostala trudna iz inseminacije... I moja zadnja trudnoca dr Dela me nagovorila da idemo sa Femarom i ciljanim, heeeeeeej, nakon svih godina ciljanja ja nisam vjerovala ni 0.5% da ce to imati uspjeha ali da zenu ispostujem jer sam bas uvijek ja gurala svoje...i eto, sad imam blizance hB... Tako da kakav osjecaj, slusajte doktoricu i vjerujte, na kraju bez obzira na sve biti ce kad On odluci da je pravo vrijeme...a nase je da se nadamo i borimo svima