Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
kokouli hajde izdrzi jos malo bice to aBd uredu sve i trocifrena beta za 15 dana , znam da si ulozila trud i boca dosta podnijela ali inace postupak IVF je uvijek neizvjestan , nekada zapne na samom pocetku , a nekada sve protece za 10 i beta negativna Nastavi da budes opustena koliko je moguce i dobrim vibracijama prizovi super beturinu
Sabas hvala ti na lijepim rijecima ,pala sam skroz ,30 inekcija sam dobila ,ne mogu da sjedim na dupetu ,i sad taj glupi krvni sud .Ne volim te inseminacije ,i ne polazem nade u njihov uspjeh ,al sad sta je tu je .
Pozdrav ženice! Jeli neko od vas radio nalaz antikardiolipijska i antifosfolipidna antitijela? Ja se priprema za VTO, pa mi dr.Balić traži i te nalaze.
radila sam ja,antifosf i antikardiol AT, na Gradini,sve bilo OK, a jel ti dala antispermatoz. AT da radiš? Ma ja sam radila brdo tih pretraga...spisak čitav :) Sad uživam sa svojim piletom
Cure, kod mene i dalje nema vještice, samo 4 negativna test :( Pitala sam med. sestru iz Cita i kaže da je normalno da kasni par dana, a meni je danas već punih pet dana od 1. testa (tj. od 14. dana poslije transfera). Da li je neka od vas imala slična iskustva?
AMELIC nije mi dala da radim taj treći. Ja sam danas uradila ova dva, morala sam radit kod privatnika jer kod nas u bolnici ne rade te nalaze. Pa me zanima jesi li ti plaćala, i ako jesi koliko je koštalo?
White rose pa jesi li radila betu ko zna mozda nijedan test nevalja i bas si ih ti kupila, hajd uradi i betu da bi bila 100% sigurna..I javljaj, ko zna
white rose, jeste da je vrlo vjerovatno da su testovi tačni, jer su 4 bila...ali je beta jedino mjerodavna. uradi betu, ako je negativna, otići ginekologu na pregled, da on vidi kakva je situacija, da nije nastao neki problem. nemoj da te prepadam, nije mi namjera, ali ja bi to uradila, jer se ovako samo patiš. odakle si? ima dosta privatnih labaratorija, za 30-tak km ti urade isti dan, za par sati nalaz. ipak, čuvam fige, jakooo, da su glupi testovi bili lažljivi
Ma sve to znam, ali kontam hajde sad će vještica... Je li ok ako se beta radi iz urina (beta HCG latex test) jer samo to ima blizu mene... Morala bi ići u drugi grad za betu iz krvi...
e ja stvarno ne znam odgovor na to pitanje, naći će se neko ko je bolje upućen u to. u svakom slučaju, čuvam ti ~~~~~~~~~~~~~~ za najbolji mogući ishod.
white rose, koliko ja znam da su sve cure radile beta hcg iz krvi , meni taj iz urina djeluje kao onaj sto radimo test , najosjetljiviji test je 20 jedinica -ako je ispravan) Mozda da uradis taj, pa ako ne dobijes jos koji dan put pod noge vaditi krv
Javim vam sutra ishod ;) Ili beta ili gospođa tetka iz Njemačke :P
Evo maloprije se čula s dr. Kaže da jeste trudnoća, ali je niska beta... Ja ne mogu da vjerujem... Kontam da sam ja kriva što je tako, što sam kupovala jeftine testove, prestala s utrogestanom, nisam se čuvala... Samo molim dragog Boga da se zadrži. Četvrtak ponovo beta!
White rose ne vidim zasto sebe krivis uglavnom nema krvarenja ni bolova, mozda je kasno i bila implatacija..Sad odmaraj i ja ti zelim da se lijepo udupla za 2 dana, naravno javni nam jer mi te pratimo i navijamo
White rose ne vidim zasto sebe krivis uglavnom nema krvarenja ni bolova, mozda je kasno i bila implatacija..Sad odmaraj i ja ti zelim da se lijepo udupla za 2 dana, naravno javni nam jer mi te pratimo i navijamo
Stavljam potpis na ovo što si Azyy na pisala i od srca želim da se teta beta udupla,,,,,,,,
1.ICSI-2010-mis.ab. u 11. 4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690 Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica" 16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3
vidiš ljube da je bolje da si uradila betu..nastavljaj sa utrićima, odmaraj, a krivnje nema...koliko broj žena koje ne znaju da su trudne, ne stavljaju utriće, ne čuvaju se pa sve bude uredu...samo da se ona nastavi duplati i bit će sve ok...čuvaj se i pokušaj svesti stres na minimum...~~~~~~~~~~~~~~~ do neba...
Sretno White, zelim ti svu srecu svijeta... Bez obzira sta ti rekli moguce je prokrvariti na Utrogestanu ja sam dva puta mrljala. Nadam se da si dobro
Hvala cure moje :) super ste! Ma ja sam ovu trudnoću već nekako "halalila" pa mi sad ovo dođe kao iznenađenje i neću pretjerano da se nadam, s obzirom da na tu malu beticu, ali eto... niko ne zna šta nam je zapisano ;)
Ali ne mogu da vjerujem da su 4 testa pokazala negativno! Pita me dr.Poljak jesam li radila Clear blue ili neki jeftini :) I plus još danas odem prvi put u životu da uradim betu u Medicom, kontam to je 20-ak KM, kad tamo 51 KM!!! Poskupa ova beta hihihi
Ja se sad za sad osjećam isto, samo grudi pucaju, nastavila sa utrogestanima i kažem mužu miči te smrdljive noge i daj ovoj trudnjači teglu krastavica
white rose da se aBd u cetvrtak podupla , ma halal para bila kada je dobar rezultat -zamisli platis 50 a rezultat veeeelika nuletina kako kod mene . A ti testovi su sigurno manje osjetljivi narociti ako nisi radila sa prvom jutranjim urinom kada je najveca koncentracija beta HCG
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.