|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
23.7.2010 23:26:42   
Hannan
 

Mama Alma, jel moze i meni taj PP ( Tuzla), hvala.


_____________________________

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013


(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 201
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
23.7.2010 23:34:12   
lely
IZVORNA PORUKA: Hannan



Mama Alma, jel moze i meni taj PP ( Tuzla), hvala.



I meni user posted image  

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 202
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
25.7.2010 14:17:06   
emy24
da ne iscitavam sve postove kod menen je koza lica masna pa koji mi proizvod od garnijera preporucujete...unaprijed hvala

_____________________________

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 203
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
25.7.2010 15:47:22   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: emy24

da ne iscitavam sve postove kod menen je koza lica masna pa koji mi proizvod od garnijera preporucujete...unaprijed hvala


ovu zelenu liniju...ona je za normalnu i mjesovitu kozu... meni je lice vise masno i ja korisitim tu zelenu liniju

_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu emy24)
Neposredna veza do poruke: 204
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
25.7.2010 19:26:35   
emy24
hvala Visnja

_____________________________

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 205
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
25.7.2010 23:47:26   
Srculence
Ja jučer kupila Garnier Pure 3 u 1 user posted image user posted image user posted image user posted image Super jeuser posted image Kako je krenulo pokupovat ću ja još toga ako budem navraćala na ovu temuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu emy24)
Neposredna veza do poruke: 206
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
26.7.2010 1:31:26   
Visnja RR
user posted image

user posted image

_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 207
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
26.7.2010 1:41:50   
M kao Mama
Negdje u II razredu srednje škole poželjela sam da postanem odrasla, a to bi se očitovalo u tome, ako bi se ofarbala. Na jednoj kolegici sam vidjela prelijepu farbu, vatreno crvena boja, tih godina ona je bila hit. Kupila sam tu farbu, hidrogen i zamolila rodicu koja je tada bila 6 razred osnovne da me ofarba, mislila sam ko neka nauka ofarbati se, zamutiš i packaj, mackaj.

Nismo imale četkicu da farbanje, pa smo ovaj čin odradile četkicom za zube. Uh, mog oduševljenja kada sam ugledala vatrenu bou na glavi, islim u fazi prije pranja. Kada sam oprala, uhvatila sam se za tu istu glavu. Moram napomenuti da farba nije bila od Garniea, ali nebitno, izbor te boj ebio je poguban za mene.

Prvo farbanje, prirodna boja i prirodno valovila kosa, znači suha sama od sebe, a crvenim pigmentom. U korijenu sam bila narandžasta, na sredini nešto ni tamo , ni vamo, a pri krajevima baš onako ko na kutiji od farbe.

MA, kontam ja mladost, ludost.. Kad me je moj tata vidio, pričao mi je kasnije, da me je sadaka spasila da me ne ošiša, hahaha. Ovdeo me je u salon i tu mi je teta, nešto radila o glavi, helem, nekim crnim pramenovima mi je ublažila katastrofu. Kod nje sam išla još neko vrijeme i postepeno smo izvuke opet moju boju i onda samo prešla u plavuše. I tako evo haman 15 godina.. Nekada pramenovi, mjesečno izrastak farbam, i još uvijek nisam kupila periku. user posted image

Zadnjih nekoliko godina, 5 sigurno,  a vjerujem i više koristim GARNIER, prezadovoljna sam sa ovom linijom, posebno mi je odgovarala ona linija 100 % plava, ali nje više nema, da li su je povukli ne znam, ali s njom sam bila najzadovoljnija.. Ali i ova nova kolekcija sa tri vrste ulja je predobra. Veoma mi je bitno što sam našla farbu koja odgovara mojoj prirodno suhoj kosi, pa koja se još redovno farba. A, da ne govorim o pristupačnoj cijeni.

Farbam se mjesečno, i uvijek koristim GARNIER boju za kosu, ali gledam da svaka tri mjeseca uzmem za jednu nijansu drugu boju, kako mi boja ne bi bila ista, budući da imam i pramenove i to se baš lijepo uklopi.

Za sada sam zadovoljna, još kada bi mi vratili onu moju 100 % , mislim da je bila 101, onda bih u znak zahvalosni i svekrvu prefarbala u plavo, iako je tamna, hahahaha. Šala mala. Na kraju suma sumare, ja sam prezadovoljna ovim farbama i toplo ih preporučujem svim ženama koje se farbaju u plavo, a još imaju problema sa suhom kosom i crvenim pigmentom.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 208
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
26.7.2010 10:16:35   
Hanady RR
Ja se baš dugo farbam....
Voljela bih reći da je razlog modni trend ali na žalost od samog početka ( još u srednjoj školi) sijede su porblem. malo genetika malo stil života malo karakter( sikiracija i neviranje) i eto mlad žene sa sijedom kosomuser posted image tj mene.

Dugo sam tražila ono što mi odgovara kao farba....
uzimala sam od najskupljih do jajeftinijih i do februra negdje koristila sam srednje smeđu drugog prizvođača...izlazila je tamna i boja bila ok ali samo dva-tri dana onda opet vidim sijede na tamnoj boji moj izratsak bivao grozan.user posted image Pa sam onda od tog porizvođača uzela srednje plavu nebil bila malo svijelija da mi se izrastak ne primjeti odmah za 7 dana i avaj sjede mi nije pokrila.

I tako na nagovor moje mame koja se farba GARNIER farbama uzmem ja garnier i oduševim se...sada se farbam 1 mjesečno...a nevjrovatno mogu i u mjesec i pol 1 da se ofarbam.

Ja koristim iz pepeljaste kolekcije boja intenzivno plavu...na meni ona dolazi srednje smeđa. Ili uzmeme srednje smeđu iz crvene kolekcije one bez amonijaka i fakat sam prezadovoljna.

Ofrabala sam se prije 10-tak dana garnier intnizvno plavom i dobila super boju...kosu perem svako drugu noć jer jako se znojim a i kerečila samuser posted image ...i jutros ona je kao da sam se tek ofarbala.
Meni je pored njege koju mi pruža farba njeno postojanje najvažniji segment...ja nemam vremena ni živaca da se farbam stalno a kosa mi je jako duga i kada vidim izrastak sijedih meni dođe da plačem.

Tako ako neko ima porblem sa postojanjem farbe i prekrivanjem sjedih a sve u cilju da na glavi imaju prirodne boje kose ja toplo preporučujem Garnier.

E pošto sam se farbala kod frizera nisma fotografosala...ali ima slika na temi kafa u sarajevu forumašica...pravo do frizera na kafu sam stigla. Boja mi je za 10.





_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 209
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
26.7.2010 12:07:05   
mamina princeza
Kupila sam i ja mlijeko i tonik.. malo sam se dvoumila za koji tip koze jer moja koza inace je malo cudna - zimi je nenormalno suh ai  nema dileme al sad je u nekim djelovima jako suha u nekim normalna. ipak sam uzela onaj za suhu i osjetljivu jer oko nosa na par mjesta imam jako suhe male krugice koji lice na lisajeve i koji su jako jako osjetljivi.
Koristila sam dvije noci i lice mi se nekkao ocistilo fino.
Taman sam dobila m. pa imam i bubuljicu koja je skoro odmah nestala.
Kremu nisam kupila jel imam jednu koja mi odgovara a inace je i ne koristim redovno. Posto nije Garnier sad sed voumim dal da je koristim posto vidim da su neke od vas tako imale suprotan ucinaka - korsitenjem proizvoda razlicitih proizvodjača. Pričekat ću par dana pa vidjeti....




_____________________________

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 210
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
26.7.2010 20:19:06   
Ilhana RR
Kad sam bila mala moj babo me zvao svedjankom... naslutio mi covjek da dodjemo ovamo...

Kad sam posla u gimnaziju i otisla prvi put i Priboj nakon rata svi su me zvali svedjankom a meni bilo krivo... kad sam se vratila kuci prvo sta sam uradila je ofarbala se u smedje, nakon toliko godina kao plavusa ja sam odlucila da se ofarbam u smedje da me ne bi zvali svedjankom - prvo farbanje je bilo sa Garnierovom farbom i odlucila sam se samo za njihove farbe za kosu.
Nazalost moj nadimak "svedjanka" ni sa smedjom bojom nije prestao tako da sam se ponovo ofarbala u plavo, opet sa Garnierovom bojom... Boja kose mi je ispala tacno kao na slici, tada sam defenitivno odlucila da koristim samo njihove boje i od tada se farbam samo sa njihovim bojama. Moja nijansa je uvijek bila 911, ali jednomme nagovore jaranice da se ofarbam drugom markom, tada sam zeznula kosu za sva vremena (vjerovatno mi i nisu bile tako dobre jaranice) uglavnom tada mi se pigment poremetio pravo, kosa mi je isla na zeleno i opet naravno vratim se svojoj marki Garnier....

Trenutno koristim ove Garnier Natural Colors, sa maslinovim uljem i predobre su.
Kosa mi nije nimalo ostecena, ja se farbam u dva-tri mjeseca jednom i kosa mi uvijek izgleda divno. Ima onaj svoj sjaj, traje mi dugo =)

Farbam se uvijek u plavo, zimi eto kao malo tamnija plava a ljeti svjetlija i samo Garnierova mi UVIJEK ispadne bas onako kao na slici, za nepovjerovati ali fakat uvijek ispadne ista nijansa kao na slici od paketa.

Preporucujem svima da se farbaju sa Garnirovim farbama, najbolje su i ne stete kosu kao ostale farbe!

Garnier, number 1 in my heart! (naravno sto se tice kozmeticki stvari (; )

P.S. Pomirila sam se sa sudbinom da mi ipak plavo najbolje stoji... i da cu vjecno ostati "svedjanka" za sve koji me znaju od rodjenja.... ;)

_____________________________

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 211
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
27.7.2010 9:23:27   
Trnoruzica
Iskreno, Garnier mi je onako. Pokusala sam i s tonikom, i sa kremom, ali sva se ospem po licu, uzas jedan. Prije mjesec dana sam pocela koristiti deo i roll on, ljubicasti, ali ni on mi se ne svidja. I dalje se znojim. Predivno mirise, sto jest jest, ali meni treba nesto da bar smanji prekomjerno znojenje.
Farbe davno koristila i isperu mi se cim dva puta operem kosu, tako da sam odustala i od njih.
Jedino sto mi se svidja, i cemu sam ostala vjerna su samponi i regeneratori, garnier fructis. Predivno mirisu, i kosa mi je bas fina poslije njih.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 212
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
27.7.2010 11:59:45   
Mirkica
jedini produkt koji sam koristila i kupovala od Garnier je  sprej za suncanje za djecu  kada sam isla sa snahom i bebom na more , i moram reci  da je superrr stavrno OVO BEZ NAPUMPAVANJA  mi smo biel prezadovoljne jer mali je pored onoliko sunca bez imalo problema prosao

user posted image
samo za preporuciti pise da je vodootporan i isto tako od pijeska se ne skida (ne znam to tacno prevesti ) mi smo i glavicu zanle naprskati ma smao za preposuciti da mis mo pored ovog kupovale  i kremu faktor 50 za djecu
user posted image


_____________________________

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 213
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
27.7.2010 12:04:20   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ja se baš dugo farbam....
Voljela bih reći da je razlog modni trend ali na žalost od samog početka ( još u srednjoj školi) sijede su porblem. malo genetika malo stil života malo karakter( sikiracija i neviranje) i eto mlad žene sa sijedom kosomuser posted image tj mene.

Dugo sam tražila ono što mi odgovara kao farba....
uzimala sam od najskupljih do jajeftinijih i do februra negdje koristila sam srednje smeđu drugog prizvođača...izlazila je tamna i boja bila ok ali samo dva-tri dana onda opet vidim sijede na tamnoj boji moj izratsak bivao grozan.user posted image Pa sam onda od tog porizvođača uzela srednje plavu nebil bila malo svijelija da mi se izrastak ne primjeti odmah za 7 dana i avaj sjede mi nije pokrila.

I tako na nagovor moje mame koja se farba GARNIER farbama uzmem ja garnier i oduševim se...sada se farbam 1 mjesečno...a nevjrovatno mogu i u mjesec i pol 1 da se ofarbam.

Ja koristim iz pepeljaste kolekcije boja intenzivno plavu...na meni ona dolazi srednje smeđa. Ili uzmeme srednje smeđu iz crvene kolekcije one bez amonijaka i fakat sam prezadovoljna.

Ofrabala sam se prije 10-tak dana garnier intnizvno plavom i dobila super boju...kosu perem svako drugu noć jer jako se znojim a i kerečila samuser posted image ...i jutros ona je kao da sam se tek ofarbala.
Meni je pored njege koju mi pruža farba njeno postojanje najvažniji segment...ja nemam vremena ni živaca da se farbam stalno a kosa mi je jako duga i kada vidim izrastak sijedih meni dođe da plačem.

Tako ako neko ima porblem sa postojanjem farbe i prekrivanjem sjedih a sve u cilju da na glavi imaju prirodne boje kose ja toplo preporučujem Garnier.

E pošto sam se farbala kod frizera nisma fotografosala...ali ima slika na temi kafa u sarajevu forumašica...pravo do frizera na kafu sam stigla. Boja mi je za 10.






Isti problem imam i ja sa par sijedih na vrh glave user posted image ali mi Garnier nikad nije fino prekrio, Palete mi je puno bolja, jeste da vise isuši kosu ali po pitanju sijedih je odlicna, čak mi je frizerka rekla da Garnier ne prekriva dobro sijede a  ona stalno radi sa farbama pa je primjetila.


_____________________________

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 214
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
27.7.2010 13:11:56   
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

Iskreno, Garnier mi je onako. Pokusala sam i s tonikom, i sa kremom, ali sva se ospem po licu, uzas jedan. Prije mjesec dana sam pocela koristiti deo i roll on, ljubicasti, ali ni on mi se ne svidja. I dalje se znojim. Predivno mirise, sto jest jest, ali meni treba nesto da bar smanji prekomjerno znojenje.
Farbe davno koristila i isperu mi se cim dva puta operem kosu, tako da sam odustala i od njih.
Jedino sto mi se svidja, i cemu sam ostala vjerna su samponi i regeneratori, garnier fructis. Predivno mirisu, i kosa mi je bas fina poslije njih.


Znojenje je nesto prirodno koje se moze ukloniti uz pomoc operacije... Ja imam problema sa tim, naravno da se znojim iako koristim doedorans Garnierov ali mi neistice se znoj kao prije... ja neznam sta se desi sa njim al uglavnom manje je vidljiv i nimalo ne smrdim na znoj jer cim se pocnem da znojim aktivira se taj divni miris.

Ja koja fakat imam problema sa znojenjem sam prezadovoljna sa deodoransom u spreju sa ovom ljubicastom linijom...

_____________________________

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 215
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
27.7.2010 13:45:25   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Dinkica

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ja se baš dugo farbam....
Voljela bih reći da je razlog modni trend ali na žalost od samog početka ( još u srednjoj školi) sijede su porblem. malo genetika malo stil života malo karakter( sikiracija i neviranje) i eto mlad žene sa sijedom kosomuser posted image tj mene.

Dugo sam tražila ono što mi odgovara kao farba....
uzimala sam od najskupljih do jajeftinijih i do februra negdje koristila sam srednje smeđu drugog prizvođača...izlazila je tamna i boja bila ok ali samo dva-tri dana onda opet vidim sijede na tamnoj boji moj izratsak bivao grozan.user posted image Pa sam onda od tog porizvođača uzela srednje plavu nebil bila malo svijelija da mi se izrastak ne primjeti odmah za 7 dana i avaj sjede mi nije pokrila.

I tako na nagovor moje mame koja se farba GARNIER farbama uzmem ja garnier i oduševim se...sada se farbam 1 mjesečno...a nevjrovatno mogu i u mjesec i pol 1 da se ofarbam.

Ja koristim iz pepeljaste kolekcije boja intenzivno plavu...na meni ona dolazi srednje smeđa. Ili uzmeme srednje smeđu iz crvene kolekcije one bez amonijaka i fakat sam prezadovoljna.

Ofrabala sam se prije 10-tak dana garnier intnizvno plavom i dobila super boju...kosu perem svako drugu noć jer jako se znojim a i kerečila samuser posted image ...i jutros ona je kao da sam se tek ofarbala.
Meni je pored njege koju mi pruža farba njeno postojanje najvažniji segment...ja nemam vremena ni živaca da se farbam stalno a kosa mi je jako duga i kada vidim izrastak sijedih meni dođe da plačem.

Tako ako neko ima porblem sa postojanjem farbe i prekrivanjem sjedih a sve u cilju da na glavi imaju prirodne boje kose ja toplo preporučujem Garnier.

E pošto sam se farbala kod frizera nisma fotografosala...ali ima slika na temi kafa u sarajevu forumašica...pravo do frizera na kafu sam stigla. Boja mi je za 10.






Isti problem imam i ja sa par sijedih na vrh glave user posted image ali mi Garnier nikad nije fino prekrio, Palete mi je puno bolja, jeste da vise isuši kosu ali po pitanju sijedih je odlicna, čak mi je frizerka rekla da Garnier ne prekriva dobro sijede a  ona stalno radi sa farbama pa je primjetila.


e vidi slučajnosti i moja mama je frizerka doduše penzionisna...ali ima samo 56 godina. eleme brend koji spominješ ja sma koristila i da prekrije sijede ali imama ja još jedna problem...crveni pigment...užassssssss

ja se ofarbam u smeđe a iz glave izbija crveno....

to nije do farbe to je do mene naravno...
sa garnierom nemam taj porblem i stojim iza rečenice da se od svih do sada korištenih na mojoj kosi najmanje ispira....

sjede nemam sada...ali obećavam fotografiju kad osjedim i oni kad se ofarbam...pa uporedite...jer kod mene draga moja nisu nekoliko sjedih na vrh glave ( da su bogdo) već sam komlet sjeda...znači da se ne farbam svi bi mislili da sam nana svojoj djeciuser posted image user posted image user posted image user posted image

naravno da svali porizvod kozmetički, kako kreme tako i farbe drugačije djeluju u zavisnosti od osobe , tena, kose, kvalitete itd....

meni je trenutno ovo super opcija koja zadovoljava moju potrebu i percepciju lijepoga na meni...pa sad...do kada ko znauser posted image


_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 216
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
27.7.2010 14:02:49   
frenkoza
ja sam sve obigrala -cm, dm, ove vece markete grand merkator, dp, bingo, hose.... nigdje nisam nasla taj 3u1.... user posted image nema pa nema.... jeste to vi razgrabile il su prestali proizvoditi....

vidim vam na fb-u slike.... mogu vam reci da od kad koristite garnier izgledate ko lady D user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 217
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
27.7.2010 14:08:33   
Srculence
Frenky draga ja neki dan kupila u Merkatoru:-)))

Evo ga:-)))

user posted image


< Poruku je uredio Srculence -- 27.7.2010 14:11:43 >


_____________________________

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 218
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
27.7.2010 14:18:18   
frenkoza
nisam ga ja vidjela... al pogledacu jos jednom.... hvala srculence si user posted image

_____________________________

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 219
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
27.7.2010 14:21:24   
Trnoruzica
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Znojenje je nesto prirodno koje se moze ukloniti uz pomoc operacije... Ja imam problema sa tim, naravno da se znojim iako koristim doedorans Garnierov ali mi neistice se znoj kao prije... ja neznam sta se desi sa njim al uglavnom manje je vidljiv i nimalo ne smrdim na znoj jer cim se pocnem da znojim aktivira se taj divni miris.

Ja koja fakat imam problema sa znojenjem sam prezadovoljna sa deodoransom u spreju sa ovom ljubicas_tom linijom...


Sve stoji kako si ti i rekla. Ali se ja uopste ne znojim koristeci drugi stik druge marke user posted image

< Poruku je uredio Trnoruzica -- 27.7.2010 14:25:48 >

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 220
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
27.7.2010 16:51:06   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Srculence

Frenky draga ja neki dan kupila u Merkatoru:-)))

Evo ga:-)))

user posted image



I ja koristim Grnier Pure ali kod mene nije 3u1.Sad mi je jasno zasto ja ne izgledam k'o Lejdi Di.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 221
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
27.7.2010 17:24:29   
leona81
gdje je ta Lejdi D? ja ne skontah:)

ja sam zadovoljna garnier proizvodima koje sam dosad koristila...moram probati dezodorans jer ga mnogi hvale a i moram mm kupiti ovaj novi:)

i istina je da se koza ako se ne njeguje godinama unisti i ostari, ali nije istina da je za njegu potrebno puno, desetine proizvoda, kozmeticki saloni i sl... najbitnije je sta unosite u organizam i genetika...ako jos nadjete kremu koja vam odgovara a nema previse stetnih sastojaka, to je recept za uspjeh:)


_____________________________

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 222
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
27.7.2010 18:01:46   
Hannica
Garnier-Jer ja to zasluzujem.user posted image

_____________________________

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 223
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
27.7.2010 21:52:54   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Hannica

Garnier-Jer ja to zasluzujem.user posted image


Greska to je LOreal user posted image
Garnier - Brini o sebi - Take care! user posted image

_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 224
   RE: Brini o sebi - GARNIER!
27.7.2010 21:58:27   
Hannica
Znam,ali nesto mi doslo da to napisem.user posted image
Bilo mi dosadno,niko nije odgovarao na moje postove pa sam se malo glupirala iz dosade.user posted image
Osim toga ista je to firma.user posted image

_____________________________

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *