slono
|
IZVORNA PORUKA: Swatkish Kod nas je isto Beko.. Ne dam je nikome Imam jedan "mali" problem.. Nadam se da ce mi neko od forumasica koje koriste ovo cudo tehnike pomoci... Masina sve super opere, zaista nema nikakvih tragova, nista, case se sjaje, i sve je super. Ali, nikada mi se nije desilo da mi je sudje potpuno suho. Jel se ovo ikome desavalo?? Prijateljica mi ima ovu istu, kod nje bude bas suho, i odmah ga poreda fino, a ja svoje sudje moram brisati Ima li iko ikakvih savjeta? Hvalaa Ne znam za Beko, ali ja sam samo u pocetku bila blesava pa prala na onim programima od 2 sata, cini mi se. Sve dok mi prijateljicina mama ne rece da to ne radim, jer svakako sudja uvijek prljavog na bacanje i izaberem onaj brzi program, 45 min., bez susenja, ali on se osusi sam u onoj vreloj pari. Onda ga poredam, bome nista ne moram brisati. To predugo pranje unisti plasticno sudje,a nekako ga uvijek imam, a potrosi struje puno. Meni ovako super!!!!