veeseelaa
|
IZVORNA PORUKA: new mama Ja nisam nasla ovu temu,a ako ima moderatori prebacite Kao sto vecina zna Ajna je u februaru imala upalu pluca,nismo snimali jer je doktorica na slusalicama osjetila i rekla da nema potrebe da snimamo,a ona je bila mala,pila je pancef i kasnije su nalazi pokazali da je kao dobro.Nazalost ponovo ima upalu pluca ,a cak nije imala ni temperaturu osim u petak 39C,a kasnije nista,jedino je problem taj kasalj,pa su doktorice rekle da snimi pluca jer su osletile da im "skripi" sa lijeve strane i nalaz je pokazao to sto jeste.Danas ja pitam doktoricu da li je moguce da se to nije zalijecilo,pa kaze ona jeste,a Ajna kaslje dva mjeseca,vodila je doktoru,naravno davali antibiotik i nista,a taj kasalj pripisivali slajmu,a Ajni sad ne bi niko rekao da ima upalu pluca,osim kaslja,tako da nisam pametna kome i cemu da vise vjerujem,da li se to odavno vuce,jer po cemu je sad nalaz pokazao upalu. Zanima me sta mislite da li pametno da je odvedem nekom specijalisti zbog misljenja i znate li sta je dobro za oporavak kasnije,sad pije imuno glukan i fluimukan.. Svaki savjet je dobro dosao,samo pisite jao pa kako opet????? tako mi je žao mila moja Nije mi baš jasno malena je kašljala stalno pa si zbog tog je odvela dr i oni zaključili da ima upalu pljuća??? pa kako je kašljala? suh kašalj ili iskašljavala??? joj meni to nikako nije jasno Tako mi je žao leptirice male Inače nikakav ti savjet nema za dati jer o upali pluća osobito kod djece nemam pojma