|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dobar zubar - preporuka
7.10.2012 9:03:56   
ElmaB


Cijena ugradnje dentalnog implantata je različita. Ona je ovisna o tipu – vrsti implantata koji se ugrađuje, kao i od vrste brenda od kojeg se nabavlja. Cijena u BiH se kreće od 1100 do 2000 KM po jednom implantatu.



_____________________________

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.


(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 126
   RE: dobar zubar - preporuka
3.12.2012 14:41:15   
shpagica
Jel zna neko razliku izmedju mehanickog i laserskog ciscenja kamenca? Mislim, sta je efikasnije, jednostavnije, bolje...?

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 127
   RE: dobar zubar - preporuka
3.12.2012 19:50:14   
Hannica
Molim zene iz Zenice da mi preporuce dobrog stomatologa,ako postoji takav na nasim prostorima.user posted image

_____________________________

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 128
   RE: dobar zubar - preporuka
3.12.2012 20:18:04   
Mya_81 RR
Gdje nas nadje s ovim pitanjem user posted image (one s chat teme znat ce o čemu ja)

dr. Baručija, ordinacija mu je tamo gdje je nakd davno bio Happening (uz stepenice prostor). Dobar stomatolog, koliko sam pohvatala nekoliko nas ide kod njega user posted image

_____________________________

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 129
   RE: dobar zubar - preporuka
16.1.2013 2:12:03   
narin3
  Prije 7 dana dr mi je otvorila zub gornju šesticu i poslala me da uradim snimak, zbog povezanosti sa sinusom...eh sad...ja snimih i nasekira se...zub je kako kažu dosta povezan sa sinusom, sinus je dosta nizak...ona mi kaže da u svakom slučaju pokušamo popravit, pa ako ne bude išlo, onda vađenje...ali vađenje hirurškim zahvatom...od svega toga me hvata panika...zub mi je otvoren, ja se ne smijem pokrenuti...kome da idem, nemam pojma...ova dr je u Vogošći i kod nje sam prvi put otišla i eto tako mi reče, pa sad ne znam...volila bih da mi preporuči te nekog dobrog za tako te problematične zube...znači, trebala bih popravit taj zub koji je povezan sa sinusom...imam zdravstveno i volila bih u domu zdravlja to odradit, ali možda se odlučim i za privatnika, ako dobijem preporuku od vas...molim vas za pomoć što prije, to bolje...l.p.

_____________________________

O vjernici, tražite sebi pomoći u strpljivosti i obavljanju molitve! Allah je doista na strani strpljivih..(El Bekare 153)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 130
   RE: dobar zubar - preporuka
18.1.2013 15:18:43   
ema_novic
Pozdrav svima,Moram da vas informiram o svom negativnom iskustvu koji sam imala kod dr. Amre Garibović, cisto informacije radi, a i kako bi vam, eventualno, uskratila suvisne i u današnje vrijeme bespotrebne troskove i komplikacije s kojima sam se, na žalost, i sama susrela nakon posjete navedenoj doktorici.
Dakle, nemam trenutno dobrog stomatologa za preporuciti, ali preporucujem vam kod koga da ne idete ni po koju cijenu, sto je, smatram, takodjer jako vrijedna informacija, a cije vrijednosti sam na zalost, sama jako svjesna.....
Naime cula sam od jedne kolegice koja je kod nje vadila zub kako je dr. Amra Garibović prijatna, ljubazna, divna, pristupačna, i nadasve jako povoljna - cijena plombe 25 - 30 km i moram priznati da sve to zaista i stoji, međutim stručnosti, preciznosti, pedantnosti i urednosti - niti na vidiku.

Kod iste sam otisla zato što mi je plomba na jednom zubu - 5tici malo potamnila i umjesto da je ista ispolira - što je trebalo da učini kako mi je to rekao drugi stomatolog kod kojega sam poslije nje - na popravku otisla, (jer sam imala 2-3 zuba sa istim problemom - oko plombe potamni - kaze ovaj drugi stomatolog čista discolorizacija - koja se običnim poliranjem skine) dr. amra garibovic je brusila plombu i na nju ljepila svoju - ali bukvalno ljepila jer ju je prstom pritiskala - dakle ne stomatološkim priborom, kako to drugi stomatolozi rade - nego bukvalno prstom, doduše u rukavici, ali sa kojom je se prethodno, i sve to dok ja drzim otvorena usta , ljubazno javljala na pozive sa svog mobitela, zapisivala u teku termine novih pacijenata - jer ista radi potpuno i apsolutno sve sama - što se moze i vidjeti iz neuredne ordinacije iz koje se javlja i, vjerujte mi, opravdana sumnja u sterilnost njenih instrumenata.
Uglavnom, da ne duljim mnogo, zub koji me prije toga uopce nije bolio, dakle razlog odlaska je bio čisto estetske prirode, nakon intervencije kod iste dr. poceo me jako boliti. Bol nije bila konstantna nego na hladno, na slatko - luđacka bol. uglavnom odem ja kod dr. Garibović na reklamaciju, ponovi ona cijeli postupak brusenja i ljepljenja, na očigled preko neke stvari - nestala ljubaznost i prvobitna srdačnost, i jos mi kaze ako me opet bude bolio morat cu ga slikati - pa kazem ja sto da slikam kad me prije no sto ste ga vi dirali uopce nije bolio - pa nije mogao preko noci - nakon njenog zahvata zdrav zub - mez trrunka karijesa, u korijenu oboliti....na sto ona ne dade nikakav komentar.

Na moju žalost isti me nastavio boliti i da si ne bi više komplicirala zivot i trosila i ovo malo slobodnog vremena sto imam otisla sam kod drugog stomatologa - ne zelim ovdje da navodim njegovo ime cisto da ne bude da ga reklamiram, jer nisam jos sasvim sigurna u njegovu stručnost i posvećenost, ali kad budem javim vam. I nista covjek se cudom nije mogao nacuditi sta je navedena doktorica radila, kaze cijeli zub obljepila plombom, kaze i to na nacin na koji ne zna da iko od stomatologa to radi - a cojek je profesor ujedno na stomatologiji, uglavnom ona je kaze plombu naljepila ali prilikom susenja iste - sa onom UV lampom plomba se skupila - sto se redovno desava ako se ona stavlja u jednom sloju - a ne u slojevima, dakle vise njih - kako , on kaze, rade svi stomatolozi za koje on zna. Na srecu spsasio mi je zub a i mene od daljnjih bolova...... user posted image

Oprostite mi na opsirnosti, ali osjecala sam ogromnu potrebu da vas upozorim sa nacinom rada navedene doktorice, cisto iz razloga sto ne zelim da iko vise prolazi kroz ovo kroz sto sam ja prosla user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 131
   RE: dobar zubar - preporuka
18.1.2013 16:02:32   
Emmy
Ema hvala ti na podijeljenom iskustvu. Ja nisam nikada čula za nju, ali mislim da je dobro da se otvoreno priča o iskustvima, kako lošim, tako i dobrim. Tvoja je sreća da si spasila zub, ja svoj nažalost nisam uspjela spasiti, meni je stomatolog Zlatan (prezime zaboravila) na Dobrinji uništio jedan zub, što je pokrenulo lavinu od koje sam se jako teško kasnije oporavila, jer je bio potreban i hirurški zahvat. Prema tome, kod odabira stomatologa, dobro se raspitati, kod koga, iskustva, itd. Ja sam nažalost prestala ići kod svog starog stomatologa, jer mi više nije lokacija odgovarala, što je velika greška. Sada idem na Stomatologiju, nekako se gore najsigurnije osjećam, a nakon četverocifrenih brojki koje sam dala privatnicima, sve što se na stomatologiji plati zvuči smiješno (ako se uopšte i plaća, jer su neke usluge besplatne ukoliko pacijent ima zdravstveno osiguranje).....

_____________________________

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu ema_novic)
Neposredna veza do poruke: 132
   RE: dobar zubar - preporuka
23.1.2013 5:51:12   
narin3
  Ema i Emmy, mnogo vam hvala na podijeljenom iskustvu...Emmy, možeš li mi samo reći kakva je procedura na stomatologiji, gdje se javiš, moraš li se naručivati, može li se poslije 16 H otići i možeš li tražiti nekog dr ili ti oni odrede i možeš li reći  kod koga si ti bila? Milion pitanja, ali znate već kako je to kad se s nečim prvi put susrećete...Mene je užasno strah ovog mog zuba, još ništa nisam riješila...ppočela sam radit, pa ne stižem, samo mi je sreća što me zub trenutno ne boli...

_____________________________

O vjernici, tražite sebi pomoći u strpljivosti i obavljanju molitve! Allah je doista na strani strpljivih..(El Bekare 153)

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 133
   RE: dobar zubar - preporuka
23.1.2013 10:34:11   
Emmy
Narin, što se tiče Stomatologije, mislim da se ne možeš naručiti nakon 14.00. Najbolje je da odeš do 12.00 (ja sam prvi put otišla u 12.00), pravo na kartoteku (vidi se sa ulaza) i moraš ponijeti ovjerenu zdravstvenu knjižicu. Tu ti odmah otvaraju karton i šalju te u prijemnu ordinaciju (koja je odmah do kartoteke) gdje te pregleda stomatolog i utvrdi dijagnozu (šta treba tretirati). Ja na svu sreću nisam imala karijes, ali su me poslali na odjel za bolesti usta gdje su me odmah naručili za čišćenje kamenca (tamo odeš sa kartonom) i nakon što te naruče vratiš karton na kartoteku. Kasnije se možeš naručiti i telefonom. Sretno...........

_____________________________

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu narin3)
Neposredna veza do poruke: 134
   RE: dobar zubar - preporuka
24.1.2013 4:47:10   
narin3
Emmy, puno hvala na detaljnom objašnjenju.

_____________________________

O vjernici, tražite sebi pomoći u strpljivosti i obavljanju molitve! Allah je doista na strani strpljivih..(El Bekare 153)

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 135
   RE: dobar zubar - preporuka
24.1.2013 8:15:13   
shpagica
Od mene preporuka za stomatolosku ordinaciju Tahmiscija, tamo kome god da odete, bilo profesoru Hami bilo jednom od sinova - necete pogrijesiti!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu narin3)
Neposredna veza do poruke: 136
   RE: dobar zubar - preporuka
10.2.2013 10:47:34   
mamine oci
treba mi hitno zubar jel ima neki da radi nedjeljom?

_____________________________

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013


(odgovor članu amy09)
Neposredna veza do poruke: 137
   RE: dobar zubar - preporuka
10.2.2013 11:12:00   
muaaa

IZVORNA PORUKA: mamine oci

treba mi hitno zubar jel ima neki da radi nedjeljom?

Napisah ti na rr razgovori

Hitnauser posted image

_____________________________

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”



(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 138
   RE: dobar zubar - preporuka
10.2.2013 11:24:33   
mamine oci
hvalauser posted image

_____________________________

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013


(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 139
   RE: dobar zubar - preporuka
10.2.2013 11:49:22   
bebaa
ja i suprug redovno posjecujemo dr. Hatidzu Foco i malo je reci da smo prezadovoljni...ima ordinaciju iza pijace markale...strucna,uredna,ljubazna...sve pohvale

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 140
   RE: dobar zubar - preporuka
25.2.2013 2:13:37   
kenny
Ovo sve zubari u SA, ispada ako nisi u SA ne mozes naci zubara. Neko je pitao za ZE pa mogu preporuciti doktorku Belmu idi na drbelma.com, stvarno sjajna zena. A ako nekom treba u BL igrom slucaja sam se zadesio i tamo kad mi pukao zuba i ljudi mi odlicno sredili: stomatoloska ordinacija kovacevic banja luka

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 141
   RE: dobar zubar - preporuka
27.2.2013 15:45:11   
mala_sa
Nije preporuka ali je vezano za zubara user posted image

Da li neko zna, koliko se godina daje garancija na proteticki most; gornja ili donja vilica????

_____________________________

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu kenny)
Neposredna veza do poruke: 142
   RE: dobar zubar - preporuka
28.3.2013 17:53:08   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Gdje nas nadje s ovim pitanjem user posted image (one s chat teme znat ce o čemu ja)

dr. Baručija, ordinacija mu je tamo gdje je nakd davno bio Happening (uz stepenice prostor). Dobar stomatolog, koliko sam pohvatala nekoliko nas ide kod njega user posted image

Da li je to studio smile na talica brdu?

_____________________________

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 143
   RE: dobar zubar - preporuka
29.3.2013 11:09:01   
Hannica
Halooo,Zenicanke sta ste se uspavale,trebam odgovor,hitno.user posted image
Vi menei nahvalile tog dr. Baruciju i koliko sam shvatila to je studio smile na Talica brdu kod turisticke agencije Buena vista.user posted image
Ja juce posaljem mm da mi zakaze termin i on mi donio vizitku na kojoj pise
Studio Smile
dr.Dea Rahic.
Ne znam u cemu je problem,jesam li ja nesto pogresno shvatila ili se doktor u medjuvremenu promjenio?

_____________________________

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 144
   RE: dobar zubar - preporuka
29.3.2013 11:15:58   
henna ze
IZVORNA PORUKA: Hannica

Halooo,Zenicanke sta ste se uspavale,trebam odgovor,hitno.user posted image
Vi menei nahvalile tog dr. Baruciju i koliko sam shvatila to je studio smile na Talica brdu kod turisticke agencije Buena vista.user posted image
Ja juce posaljem mm da mi zakaze termin i on mi donio vizitku na kojoj pise
Studio Smile
dr.Dea Rahic.
Ne znam u cemu je problem,jesam li ja nesto pogresno shvatila ili se doktor u medjuvremenu promjenio?



ne Dea i Nedim rade zajedno

ako hoce da ti na pp poaljem Nedimov broj?

< Poruku je uredio henna ze -- 29.3.2013 11:16:30 >


_____________________________

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 145
   RE: dobar zubar - preporuka
29.3.2013 11:16:59   
Nedi
Hanice to je touser posted image

Samo sta valjda Nedim treba jos zavrsiti skolovanje do kraja pa oni sad zajedno rade

< Poruku je uredio Nedi -- 29.3.2013 11:17:34 >


_____________________________

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 146
   RE: dobar zubar - preporuka
29.3.2013 11:17:08   
Ninushka
To mi je drugarica iz osnovne. Ona tu radi. Ne znam za tog dr Baručiju.
Ja inače popravljam kod Terzića. Ali mi nikada nije on popravio već doktorica koja radi s njim.

Nadam se da sam ti pomogla.
Dei ću voditi Srđana kada bude trebalo.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 147
   RE: dobar zubar - preporuka
29.3.2013 11:18:56   
Ninushka
I BTW nisam nešto zadovoljna sa Terzićem.

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 148
   RE: dobar zubar - preporuka
29.3.2013 11:20:00   
henna ze

IZVORNA PORUKA: Nedi

Hanice to je touser posted image

Samo sta valjda Nedim treba jos zavrsiti skolovanje do kraja pa oni sad zajedno rade

Nedim je završio školovanje u istanbulu..sad je na specijalizaciji za mf hirurgauser posted image

_____________________________

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 149
   RE: dobar zubar - preporuka
29.3.2013 11:26:25   
Hannica
Hvala vam.user posted image
Ne trebam br.imam danas termin,vidjet cemo ko ce biti tamo.user posted image
A Henna nesto si mi plaho informisana oko tog dr.user posted image

_____________________________

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *