|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringerajin kuvar: Hanady RR
Ključne riječi:

image
/11


  • 500 g starog hljeba
  • 3 jajeta
  • 750 ml mleka
  • 1/4 margarina
  • po ukusu soli
  • suvog biljnog začina
  • peršuna


  1. Iseckati stari hleb na male kockice. U drugom sudu izmešati mleko, jaja, otopljeni margarin, so, začin i peršun. Preliti tečnu masu preko kockica hleba. Sacekati 5 minuta pa ponovo lagano promešati, da hleb upije smesu. Ako nisu kockice upile sve dodati još hlebnih kockica ili koju kašiku brašna. Sve lepo sjediniti i praviti male kuglice. Spustati ih u vrijuću vodu malo posoljenu. Kad knedle isplivaju na površinu još ih 20-tak minuta kuvati na tihoj vatri. PRIJATNO.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Punjena jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Kraljevska jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Pizza muffini
Ringerajin kuvar: Maja78 RR
2
Punjena jaja
Svima drago predjelo
2






Anketa

Pranje zuba.
Admin

Kada ste počeli prati zube svojoj djeci?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *