|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?

Krem supa od gljiva

Uredništvo Ringeraja.ba, 16.3.2012
Ringerajin kuvar: Mya_81 RR
Ključne riječi:

image
/11


  • 30 dag gljiva (šampinjoni, vrganji, bukovače)
  • 1crveni luk
  • 70 g mliječnog namaza
  • 1 kašika ulja
  • malo maslaca
  • 1 kašika oštrog brašna
  • 1 litar vode
  • malo soli
  • malo bibera
  • malo sjeckanog peršuna


  1. Gljive očistiti, oprati i narezati na komadiće. Luk izdinstati na malo ulja i maslaca. Dodati gljive i pirjati dok se ne ispare, staviti brašno, promiješati i dodati vodu. Kuhati na laganoj vatri dok se gljive ne smekšaju. Na kraju umiješati mliječni namaz, posoliti i pobiberiti po želji.


Servirano posuti s malo sjeckanog peršuna.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuhar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Napuhani uštipci
Ringerajin kuvar: Palachinken
6
Sarene kiflice
Ringerajin kuvar: Hanady RR
4
Mali zalogaji na krekerima
Ringerajin kuvar: Ivana st
3
Punjena jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2






Anketa

Odvikavanje od pelena.
пеперутка16

Da li se vaše dijete prvo odviklo od mokrenja u pelenu ili od kakanja, i postoji li određeni redoslijed kojim jedno dolazi prvo, a kada drugo?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *