|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Mašin svijet o preventivnim pregledima vida

Uredništvo Ringeraja.ba, 20.11.2018
U saradnji sa privatnom oftamološkom ordinacijom Halimić, doktorica Jasmina je pregledala oko 70 mališana ukazavši na eventualne promjene i korekcije u vidu.

image
/11


 

 

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana djeteta u vrtiću Mašin svijet su pažnju posvetili preventivnim zdravstvenim pregledima.

 


U saradnji sa privatnom oftamološkom ordinacijom Halimić, doktorica Jasmina je pregledala oko 70 mališana ukazavši na eventualne promjene i korekcije u vidu.

 


http://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/7a5df875866f842ed200a653c7cfc1fe.jpg

 

 

Djeca su na edukativan i zanimljiv način, kroz igre okulomotorike naučila koliko je vid važan i kako da ga očuvamo. Inače u vrtiću Mašin svijet godišnje se praktikuju preventivni zdravstveni pregledi stomatologa, ortopeda, a od ove školske godine i pregled oftamologa.

 

 

 

Iz vrtića Mašin svijet poručuju-najsigurniji put kojim ćete ići prateći zdrav rast i razvoj svog djeteta su redovni preventivni pregledi. Pregled očiju je nezaobilazan segment pri opštem pregledu djeteta jer promjene na očima mogu dati dati informaciju o urođenim i stečenim oboljenjima.

 


Današnjom posjetom želimo roditeljima olakšati preventivnu zdravstvenu brigu za djecu i drugim prosvjetnim i zdravstvenim institucijama biti dobar primjer u očuvanju zdravlja djece.

 

http://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/9ea0753461dae8219574cd2821352194.jpg

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znate li šta sve možete praviti u aparatu ...
S ovim praktičnim uređajem nikada nećete morati ponavljati jela. U njemu možete napraviti zdrav smoothie, ukusnu kašu pa...
23
Mamina posla: Ne učite me da crtam!
Na policama knjižara sada se I za najnetalentovanije među nama roditeljima daju naći priručnici u smislu: “Kako nacrtati...
4
Međunarodni dan porodice
“Da porodični dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i djece”
3
Emocionalno vezivanje u djetinjstvu
Emocionalno vezivanje je primarna potreba, javlja se još na samom rođenju, već prvim kontaktom sa majkom, a ostvaruje sv...
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *