
- Pileća prsa,
- Maslinovo ulje,
- 1 tikvica,
- 1 luk,
- 1 šargarepa,
- 300ml pileće ne slane supe.

- Raspolovite pileća prsa i pržite na ulju oko 5 minuta sa obe strane. U drugom tiganju dinstajte luk na malo ulja, oko 5 minuta, sve dok ne omekša i ne dobiju zlatnu boju. Dodajte iseckanu mrkvu i dinstajte još 5 minuta ili dok mrkva ne omekša. Zatim dodajte tikvice i dinstajte još 5 minuta. Piletinu stavite u vatrostalnu činiju zajedno sa povrćem i supom. Pecite 1 sat u rerni koja je predhodno zagrejana na 180°C. Meso iseckajte na komadiće, kao i povrće i sve ispasirajte u blenderu.
Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Zeleni nutri napitak - Shrek sokić!
Nema veze da li je vani kiša, snijeg ili sunce, jutro počnite zdravim napitkom! Moja kćerka ga zove „Shrek sokić“
3
Punjena jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Kraljevska jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Pizza muffini
Ringerajin kuvar: Maja78 RR
2