
- 1 kg pilećih prsa 
- 1 jaje 
- 2 kašike kajmaka 
- 3 kašike ulja 
- 1 pileća kocka 
- 1 šoljica kuhanog graška 
- 1 šoljica sjeckane skuhane mrkve 

- Piletinu samljeti i dodati ostale sastojeke. Sve dobro umijesiti i od te količine napraviti dvije rolne i preliti sa šoljicom vrelog ulja. Peći na 200 stepeni, za pola sata isključiti rernu. Zatim umutiti jednu kašiku kajmaka sa malo senfa i crvene paprike, preliti rolat i ostaviti da se malo zapeče da porumeni . 
- Isjeći kad se ohladi.
 Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!
Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!
 
 
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
         
        
        
        
        
            
    Palenta pomodoro
    
Ringerajin kuvar: Visnja RR
 3
3
 
    
Punjena jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
 2
2
 
 
        
            
    Kraljevska jaja
    
Ringerajin kuvar: Hanady RR
 2
2
 
    
Pizza muffini
Ringerajin kuvar: Maja78 RR
 2
2