
- 4pileća filea (oko 800 g)
- • papar
- • 3 žličiceVegete
- • 200 ml vode
- • 2 žlice otopljenog maslaca (25 g)
- • 2 čehne češnjaka
- • 1 žličice suhog origana
- • 4 ploške kuhane šunke ( Pileca, juneca po zelji ) (100 g)
- • 4 ploške trapista ili nekog drugog tvrdog sira (100 g)
- • 1 žlica maslinovog ulja
- Za pohivanje :
- • 80 g Krušnih mrvica Podravka Saznaj više na namirnici podravka.hr
- • 2 žličice slatke crvene mljevene paprike
- • 2 žlice naribanog parmezana

- Pileći file stavite jedan po jedan u vrećicu i istucite ih cekićem za meso u tanak odrezak. Meso popaprite i pospite s 1 žličicom Vegete.
- .
- 2.U posudu stavite vodu, 2 žličice Vegete, otopljeni maslac, protisnuti češnjak i origano. Zagrijte do vrenja i kuhajte nekoliko minuta.
- 3. Pripremite smjesu za paniranje tako da pomiješate krušne mrvice, crvenu mljevenu papriku i sir parmezan.
- 4. Na pileći file položite plošku šunke, preko nje plošku sira, presavijte u odrezak i učvrstite čačkalicama.
- 5.Pripremljeno meso umočite u tekuću smjesu, a zatim u smjesu za paniranje. Panirane odreske posložite u tepsiju premazanu maslinovim uljem.
- 6. Prelijte ostatkom tekuće smjese i pecite u pećnici zagrijanoj na 200°C oko 45 minuta.
Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Punjena jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Kraljevska jaja
Ringerajin kuvar: Hanady RR
2
Pizza muffini
Ringerajin kuvar: Maja78 RR
2
Punjena jaja
Svima drago predjelo
2