|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Ringerajin kuvar: Radich

image
/11


  • 80 g Svježi paradajz
  • 1 kašičica Ulje
  • 1 kašičica Brašno
  • 1 kašičica Šećer
  • 1 kašičica Riža


  1. Svježi paradajz operite i narežite na komadiće. Prokuhajte uz dodatak malo vode.
  2. Kada je kuhana propasirajte je zajedno s vodom u kojoj se kuhala i šećerom.
  3. Zatim je dodajte pripremljenoj zaprški od brašna i malo ulja.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuhar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Krem čorba od špinata
Ringerajin kuvar: Mya_81 RR
3
Punjeni patlidžan
Ringerajin kuvar: Amela2208
3
Kremasti sos s okusom vanilije
Ringerajin kuvar: Mya_81 RR
3
Voćno žitna kašica
Ringerajin kuvar: sole1
3






Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *