|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Klikni ovde i izradi svoj online dnevnik!
Jedinstveno razdoblje života, nezaboravna sjećanja! Sve prekretnice i važne događaje upiši u svoj dnevnik. Podjeli ih sa Ringerajinom zajednicom ili zaključaj samo za sebe.
Zapisi z oznako: savjeti
Sortiraj po opadajućem redoslijedu prema: 


image
subota, 1.9.2018
lanao
Iako je ljeto skoro pri kraju pa se neke žene i djevojke utješe činjenicom da ide zima pa će to one do ljeta sigurno uspješno riješiti, statistika i praksa pokazuju kako zapravo svake godine zimi nabacimo još koji kilogram, a onda kada se ljeto približi, svi se ponovno pitamo kako što brže izgubiti kilograme da bismo super izgledali u kupaćim kostimima, uskim majicama i kratkim hlačama. No, to što ide zima, ne znači da ćemo nositi široka skijaška odijela i na takav način se tješiti da se onaj višak kilograma možda ipak tako i ne vidi. Svatovi, promocije, poslovni sastanci, ali i obični izlazak u grad ili šetnju traže od nas da se posvetimo samima sebi i ipak nabacimo nešto lijepo, privlačno i posebno. Stoga svakako pročitajte savjete kako brzo izgubiti kilograme i kako zadržati dobivenu željenu kilažu.

0
0

image
subota, 24.3.2018
lanao
Bilo da ste tek završili sa svojim obrazovanjem ili ste već godinama podanik svome poslodavcu, svi razmišljaju isto – kako pokrenuti svoj posao te što je to što će dobro proći? Naravno, pokrenuti firmu je čak najmanji dio posla, a najveći jest upravo onaj koji se odnosi na ono najvažnije – kakvu firmu otvoriti, čime se baviti, hoće li biti isplativo, tko će nam biti klijenti i na kraju koje su to firme koje najbolje prolaze u Bosni i Hercegovini?! Provedena su brojna istraživanja koja su pratila početnu ideju firme, njezinu realizaciju te konačan rezultat. Prema tim istraživanjima, a i postojećim podacima o 5 najuspješnijih giganata u BiH donosimo i vama savjete u koji se sektor ubaciti.

0
0





Anketa

Duda.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *