|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Duša duše moje
1.2.2010 9:58:59   
M kao Mama


Tačno prije tri godine u ovo vrijeme, imala sam nesnošljive bolove. Mislila sam da se rastajem od života, jer jednostavno tu bol nisam mogla izdržati. Tako sam tada mislila. tačno u 10.45 začula sam plač moje bebe, moje Lajle. Bolovi su nestali, zaboravila sam sve što se dešavalo prethodnih dana i bila je bitna samo ona. Od tog momenta sve je podređeno samo tebi srećo moja.

Danas puniš tri godine, želim ti sve nejbolje u životu, čak ni ne znam napisati ono sve što ti želim, ali znam da te puno volim.

Voljela bih da ova teme bude aktivna svaki dan, na nečiji rođendan, da mame upišu po neku rečenicu za svoje čedo na dan kada su ga rodile.

I akobogda da sve neša trudilice ubrzo ugledaju svoje plusiće, pa da i one ovdje ostave svoj komentar.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Duša duše moje
2.2.2010 11:40:33   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Ko da juče u trbi si bila
Nogicama lupala me svojim
A sad eto mila moja kćeri
Mamu zoveš, baba svoga voliš.user posted image
 
Rukicama mašeš,
Kažeš glasno „pa pa"
Ponosi se tobom tvoja mati
U zagrljaju te čvrsto držim
Neće majka nikom tebe dati.user posted image
 
Danas ti je i rodjendan prvi
Pa se mama rasplakala malko
Okicama ti me gledaš svojim
Ko da kažeš nasmij mi se malo.user posted image
 
Ja te ljubim, po licu i kosi
Hvala Bogu što te imam takvu
Sretan rodjendan mila moja bebo
I babo je od sreće zaplako.user posted image
 
 
 


_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Duša duše moje
3.2.2010 11:19:14   
dusemoje
Mama Alma mojoj dusici je rodjendanac bio 29.01. - eto zamalo pa da budu u isti dan rodjene.

Eto, ja sa malim zakasnjenjem ali...

Ono sto sam cijelog svog zivota cekala i molila Boga da mi se desi - desilo se. Plakala sam onog dana kad je dr rekla da ces biti moja mala popisuljica, plakala sam...od srece.
Kada su te stavili pored mene u onu malenu staklenu kutijicu gledala sam te i suze su mi same krenule - od srece.
Svaki tvoj dodir, svaki tvoj poljubac i zagrljaj, svaki tvoj veseo pogled, okice moja mala, za mene vredi vise nego svo blago ovoga svijeta.
Zelim ti, sreco moja mala...zelim ti da budes sretna cijelog svog zivota, da budes sretna kao tvoja mama onoga dana kad sam te prvi put ugledala i kad sam te prvi put uzela u svoje narucje.
NEKA TE U ZIVOTU SAMO SRECA PRATI.
(I tebe i tvog brata)

_____________________________

Najveca usluga koju jedan otac moze da ucini vlastitoj djeci je da voli njihovu majku

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Duša duše moje
3.2.2010 13:16:50   
M kao Mama
Sve čestitke sa ove teme su pobrisane.

LP

(odgovor članu dusemoje)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Duša duše moje
12.2.2010 0:18:03   
Hanady RR
Mojoj maloj žutoj plavookoj princezi...

Nije mama bebo puno rječita...mama nezna da napiše što osjeća...ali mama zna da pokaže. Mama je tako i život proživjela..otvoreno svima činila dobro da bi shavtili da ih mama poštuje i voli...i tebi mama isto želi. Dobrotu u duži oko moje plavo...da voliš ljude, budeš veliki čovjek i da ostavriš svoje snove čineći dobra djela, nemoj mila da povrijeđuješ ljude to se uvijek loše vrati. Ti si mamina dunda, mamina Fifi i mamin spori...maminog dio srca. Dok ti ovo pišem mila...tete sa RR tamo čestitaju ti dan kad sam te rodila...prije tačno godinu dana...žele ti sve lijepo leptirice moja a ja sam noćas poželjela da još puno godina sa tobom slavim rođendane tvoje. Nebih bebo mamina da nas nešto rastavi nebih ja to mila zbog tebe...jer i svoju djecu kad budeš imala mamu ćeš mamom zvati.




_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Duša duše moje
23.2.2010 8:14:13   
bebacha
Prije dvije godine,u ovo vrijeme,lezala sam na stolu za porodaje i molila Boga da se sto prije sve zavrsi,minute su bile ko dani a sat ko godina sve do jednog trena.U 11 sati zacuo nesto do tad meni nepoznato i ugleda neko bice,malo uplaseno.Bozee zasto taj tren ne traje malo duze.od tad vise nije bilo nista vazno,samo to malo bice i taj do tad nepoznati zvuk koji postade smisao mog zivot...Kad sam te uzela u narucje bila sam zbunjena i uplasena isto kao i ti.Brzo smo se navikle jedna na drugu i postale nerazvdvojne.Sad,nakon dvije godine ti sama kazes da smo nas dvije "najboje gajice"(najbolje drugarice).Sreco moja zelim da cjeli zivot budem tvoja najboja gajica.Volim te ljubavi.SRETAN TI RODENDAN.Budi mi uvjek tako vesela,nasmija i sretna.

_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Duša duše moje
26.2.2010 17:38:45   
Nejrica
ja sam malo smotana...nisam mogla da nadjem ovu temu ...ali nikad nije kasno...

24.2.2009.g....citav zivot cu se na ovaj dan buditi sa suzama u ocima i neopisivom srecom...dosao si mi ti...sreco moja.Maleni moj leptiricu,oko mamino plavo...evo vec godinu si mi samo ti smisao zivota,a proletila je nevidjenom brzinom.
Toliko toga lijepog u njoj...prvi osmjeh,najljepsi osmjeh,zubic...rijec mama,prvi korak ka meni...Duso moja najdraza nema tih rijeci kojima bi mama mogla iskazati svoju ljubav...nema stiha,niti pjesme da se mjere sa mojim osjecajima prema tebi.Samo mi budi zdrav,dobar i sretan i neka dragi Allah bude zadovoljan tobom.
Tvoja mama!!!


_____________________________

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Duša duše moje
18.3.2010 21:57:02   
sarayka
19.03 zauvijek mami poseban dan...
gledam kako rastes, velika si curica a mami je krivo sto nisi onaj zamotuljak koji stane u naramak i gleda me njezno i pomalo zacudjujuce jer neshvatas sta si u moj zivot unijela...svaki dan je drugaciji od kako si dosla na ovaj svijet..
ti si razlog zbog cega se svako jutro budim i liježem sa osmjehom sto mi je Bog dao dar da budem mama, i to ne bilo koja mama, nego tvoja mama...
..nek ti Bog podari srecu i moju i tvoju zajedno jer samo cu tako biti zadovoljna...
ljubavi moja , nek ti svaki rodjendan bude sretniji jer i meni je takav svaki dan sa tobom..

_____________________________

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Duša duše moje
24.6.2010 23:22:48   
Hanady RR
e mamin švrćo...
evo jos jedna godinica je poršla...ti sretna, a mama na granici suza radosnica i onih tužnih. nemaš ti pojma švrćo kako si malena bila kad te mama rodila 25.6.2006.g u 1.55h...mrvo moja od 2850 g...a sada cura velika.

Na sve sto si sutra poželjela falila ti je šminka...kupila je mama i šminku da se lijepo našminkaš sutra...e srećo moja ti da mi se šminkaš...i kod frizera da ideš.

Sad mama ovdje bulazni i peče malu hranu kako ti kažeš za tvoje drugare...a ti švrćo mirno i sretno spavaš. Želim ti princezo mamina da mi uvijek tako sretna spavaš...da ti san uvijek na oči dolazi jer is sretna i zadovoljna u životu. Poželila sam švrćo da kad ti porastes ove stranice postoje pa da pročitaš kako ti je mama pisala.

Želim švrćo da me slušas i budeš zdrava...želim švrćo da te niko nikada ne povrijedi...eh kad bi mama znala kako da te sačuva od svakoga bola.

Molim te švrćo mamin da istraješ na putu kojim te mama i babo vode...trudimo se mila da je potpun i ispravan...možda nekad i griješimo misli ali to je švrćo za tvoje dobro.

Ljubi mama mirisnu kosu...
i nikome neda svoje prvo zlato...uh kako sam ti se samo radovala...nema tih riječi mama da napiše.
Sretan ti rođendan ljepotice...i da Dora dolazi na zabavu...neka ti uvijek ovako male stavri sreću pirčinjavaju jer samo tako mama može sve želje ispuniti.



_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Duša duše moje
24.6.2010 23:52:08   
leona81
Želim švrćo da me slušas i budeš zdrava...želim švrćo da te niko nikada ne povrijedi...eh kad bi mama znala kako da te sačuva od svakoga bola.

Molim te švrćo mamin da istraješ na putu kojim te mama i babo vode...trudimo se mila da je potpun i ispravan...možda nekad i griješimo misli ali to je švrćo za tvoje dobro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Duša duše moje
15.7.2010 0:33:54   
dinaa
15.7.2007.si dosla na svijet srecice moja.Samo mi znamo koliko smo te silno zeljeli i koliko si nas usrecila.Danas su ti tri godine,gledam te a osmijeh mi ne silazi sa usana,jer dusice tvojim rodjenjem ja sam ozdravilauser posted image .Tako si draga i vesela djevojcica i svaki dan molim Boga da budes vesela cijeli zivot.Ja sam tu za tebe uvijek i zauvijek.Sretan ti rodjendan mila moja,voli te mama...

_____________________________

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Duša duše moje
11.8.2010 13:20:15   
reallove
Sreco moja mala,gledam te kako hodas,trcis,zoves me mama,a kao da je jucer bilo kada sam te onako malog privila na grudi..Sjecam se da sam dan i noc gledala te,milovala,plakala od srece...Zvala sam te mrvice moja...Bio si tako maleni,a sada si mamin veliki djecak.Danas je tvoj prvi rodjendan..Tvoja mami ti zeli svu srecu ovog svijeta,da mi budes pametan,zdrav jos dugo,dugo...Medu mamin,SRETAN TI RODJENDAN

_____________________________

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"


Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Duša duše moje
15.9.2010 0:46:26   
new mama
Mila moja 15.09 je najsretniji dan jer si se ti tada rodila.Kao da je juce bilo kad su te  donijeli  ,malenu,namrstenu,kad sam te uzela prvi put u ruke,a sad si velika djevojcica,moja najbolja drugarica.Sretan ti 2 rodjendan princezice moja mala,da budes uvijek nasmijana i da svojim prelijepim osmijehom usrecujes druge,zdrava,sretna i pametna i da ti cijeli zivot bude ispunjen ljubavlju.....Volim te mila moja puno i tako sam sretna i ponosna sto te imam i sto si uljepsala moj zivotuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

A&V ~moje sve na svijetu ~


(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Duša duše moje
5.10.2010 10:03:42   
Skvo RR
Draga moja curice,
Sve ovo mi danas pada na pamet:

Volim te vise nego sebe.

Uzivam te gledati kada spavas.

Tesko mi je priznati, ali i meni se dopada kada mama i Uma cjepaju papirice i bacaju ih po kuci.
Najdrazi mi je tvoj smijeh.
Kada places, meni je tako tesko.

Super je kada mazemo slag jedna po drugoj.
Mama voli da sa Umom prosipa vodu i prska se.
Ima li sta ljepse nego kada pravimo putice po stanu od toalet papira.

Mama hoce da ti pruzi nezaboravno i lijepo djetinjstvo.

Svaki dan se dragom Bogu zahvaljujem sto te imam..Ti si moje drugo ja, moje srce...
Ma sta god da napisem, to nije to...u jednom zagrljaju ti to sve vidis.

Ljubi te majka.







_____________________________

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Duša duše moje
8.10.2010 0:14:33   
teacher75
Prije tacno godinu dana, u ove iste sate, tvoja mama ni slutila nije da ce za samo 12 sati dobiti najljepsi poklon na svijetu... Duso duse moje, jos samo 12 sati nas dijeli od godisnjice tvoga izlaska na svijet, trenutka kada si iz korijena promijenila zivot svom tati i meni, svojoj mami. Mama je presretna sto te ima, u isto vrijeme tuzna sto vise nisi njena mala beba vec djevojcica ciji se karakter vec nazire, koja zna sta voli i sta hoce... Nadam se da ces voljeti svoju mamu i tatu pa makar i upola koliko oni vole tebe, da ces uvijek biti sretna i vesela, voljena...Zelim ti najsretnije djetinjstvo puno prijatelja, igre i smijeha, najuspjesnije skolske i studenstske dane sa puno petica i prvih poljubaca....Zelim ti sve najbolje u zivotu...Zelim ti sretna tvoj 1. rodjendan! Ljubi te puno i najvise tvoja mamauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Duša duše moje
8.10.2010 1:42:10   
Anoniman
Sine moj, odkako sam saznala  da cu postati majka, postala sam najsretnija zena na svijetu, upotpunio si moj zivot...Svaki osmijeh tvoj, svaki pokret i tvoj slatki pogled koji svakim danom upoznaje ovaj svijet je meni neizmjerna sreca...Dok me ima bicu ti majka, prijatelj, pokusat cu da ti pruzim sve sto pozelis ali uvijek ces imati moju ljubav i razumijevanje, podrsku...Svaki dan proveden sa tobom je blagoslov jer svaku moju tugu pretvoris u smijeh...Voli te mama najvise na svijetu...

Seko nije nas zivot mazio, ni mene ni tebe i kad sam mislila da si napokon nasla ljubav svog zivota i da si sretna sudbina se poigrala sa zivotom i ukrala ti ljubav...Da sam mogla uzela bih tvoju bol  da tebe ne boli, tvoje suze da ih moje oci liju, ali nisam moglauser posted image user posted image Zelim samo da znas jedno, uvijek sam tu za tebe, za tebe uvijek imam lijepu rijec i topal zagrljaj ti i sincic ste mi sve u zivotu, za vas zivim i za vas se borim...I da imam 100 dusa vama bih ih dala...Volim te

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Duša duše moje
9.10.2010 22:56:15   
Anoniman
10.10.2007 01:00h
sjećam se koliko sam sretna bila u ovo doba prije tri godine,sretna što je napokon počelo...što ću nakon dugog iščekivanja držati svoju princezicu u naručju,svoju zlaticu poslušnu,milu,emotivnu...dočekati nisam mogla...a moja dobrica...bila je poslušna još u maminoj tibi,pa nije mamu napatila,sve lijepo priredila svojoj mami,dušica moja...sjećam se i ne mogu vjerovati da su prošle već 3 godine odtad,sada si mamina velika cura...
Zlatice moja,mama ti od sveg srca želi i moli dragog Boga da ti podari lijep,bezbrižan,dug život,da te sačuva od svakog zla,da iz tvojih okica poteku samo suze radosnice...Mila moja kćeri,želi ti mama tvoja sve najljepše u životu!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Duša duše moje
10.10.2010 14:55:38   
koka i po
Ja imam dvije duse..jednu veliku i jednu malu.user posted image
Prva je majki uljepsala zivot svojim plavim okicama prije 11 god.,a druga svojim vragolastim osmjehom prije 19 mj.

Ja sam sretna zena sa dvije duse koja ponekad mamu nasmiju a Bogami i rasplacu.
I zaista neznam kakav bi smisao mog zivota bio da nije njih.
I najvise volim kad su kraj mene,kad se zajedno smijemo a bome ponekad i "svadjamo".
I te dvije duse sa cetiri oka mama voli najvise na svijetu i suvisno je bilo sta pisati jer se to rijecima ne moze iskazati.
Voli vas vasa mama user posted image  i sta god se desilo tu sam za vas..uvijek i zauvjek.

_____________________________

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Duša duše moje
10.10.2010 15:22:55   
iv@ncica
Uvijek  sam  milslila  da pretjeruju kad  kazu  majka  je  majka  dok  nisam donijela  na  svijet  tebe sine  moj  dragi, do  sad  nisma  voljela  ovako..posebno  in  svakim  danom  sve vise...cini  se  tako  nemoguce  da  moze  vise ljubav  da  raste,  da  me  cini  sretnom...cekala s am  3  godine i  cetvrtu  docekala svoje  pile...nisam  bas  dorasla  pokazivanju  osjecaja,   a  sada  sam  postala  njezna i suzu  pustim na  svaku  sitnicu.. nema  vece ljubavi  od  majcine..one  koja  prasta..koja  trpi..podnosi..bezuvjetno  voli,  koja  uvijek  ima  snage ...koja  ceka..bdije...koja  daje  svu  sebe....  bicu  koje je  donijela  na  svijet..i  koje  ce  kad tad otici  od  nje  i  nece  se  sjetiti svega  sto  je  podnijela za  njega...sad  nakon 18  mjeseci..kad  smo  prosli   toliko  faza muke  i  brige  i  tek  sad  kad  ides  u  vrtic..kad  mi  te  nema  stalno  pored  mene,  da  me  vuces i  zoves  svaki  tren, da  mi  se  smijes  i  places,  da  ti  mama  obrise  nosu  i pazi  ko  kap  vode  na  dlanu...sine  mama  te  samo  jos  vise  voli....
gledala  sam  tolike  stare   majke..ostavljene  koje  tiho  podnose  svoju  tugu  u nadi  da  ce   im  se vratiti  izgubljeno  dijete..i  nakon  svega  oprastaju  sve...vole  do  posljednjeg  daha..brane  ko  lavice  i  malo  i  veliko njeno  zlato....ta  ljubav  je  tako  velika..nemjerljiva...neuporediva  s  bilo  kojom  vrstom  ljubavi...
Nikad  nikom  Boze  ne daj  da  ne  osjeti  tu  ljubav..ili  da  bez  nje  ostane...

_____________________________

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Duša duše moje
5.11.2010 11:39:55   
samedi
Ljubavi moja,ti si svjetlost mog zivota,prije tacno 6 mjeseci si dosla i ti,tako mala i nemocna,sicusna i slaba,pokazala si mi svo cudo zivota,svu ljubav ovog svijeta. Ljubicice moja,jednoga dana,ako Bog da,kad budes imala svoje dijete,tek ces tada moci shvatiti koliko te mama voli,koliko se brine i koliko strepi nad tobom. Ni ja nisam shvatila,sve do onog carobnog trenutka kad sam tebe ugledala. Sav prijasnji zivot,sve sto sam prosla i vidjela,nikad ne bih mijenjala za jedan tvoj osmijeh. Bojala sam se,dok si mi bila pod srcem,bojala sam se kako cu ja to sve,hocu li biti dobra majka,hoce li mi se zivot promijeniti... I jeste,sve se promijenilo...Jedan tvoj veseli pogled,samo jedan mali osmijeh odjednom promijeni sve. Kad sam najtuznija,pogledam te i odmah se razveselim,das mi snage za sve. Vise nije zivot tako tezak otkad si ti sa mnom. Sve bih dala da te mogu sacuvati od najmanje boli,od najbezazlenije bolesti,ali znam da to nije moguce. Zato ce mama,uz Boziju pomoc,biti kraj tebe uvijek da ti pomogne,da odboluje zajedno s tobom,da se isplace i nasmije zajedno s tobom. Ljubicice moja,budi mi sretna,zdrava i nasmijana jos puno puno godina,volim te najvise na svijetu!

_____________________________

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Duša duše moje
28.12.2010 0:15:18   
veeseelaa
danas je mojoj princezi drugi rodjendan! u današnji dan 2008 godine mamica je bebaricu još imala u trbi i tako bila sretna
Ljubavi moja mama te voli najviše na dunjaluku, srećo moja, hvala Bogu što mi te dao
Budi mi takva kakva jesi, vesela, razigrana, dobra, zdrava i pametna a mama će sve uraditi da ti budućnost bude bezbrižna


_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Duša duše moje
18.2.2011 13:18:35   
koka i po
moje dvije duse....citav su moj svijet...
svjetlo na kraju tunela...
svjetlost kad nestane struje ..
dvije zvijezde u mrkloj noci..
cetiri ruke koje me dizu kad padnem.


voli vas majka najvise na svijetu.

_____________________________

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Duša duše moje
23.2.2011 8:38:54   
M kao Mama
Prenos posta




IZVORNA PORUKA: triputmama

Drage zene  ostadoh sama  moj stariji u vrtic  srednji sin ode sa mojim bratom u bioskop a beba spava pa me oduzese neke emocije setih se kad sam trudna bila pa kad sam radjala a odoh i u buducnosti a sve mi  neki strah obuzima  deca jos ni u skolu posla nisu a ja o buducnosti razmisljam. Dal je istina da majak na nista lepo ne moze pomisliti  zapitam se ?!

moj sine Hamza voli te mama najvise na svetu  dana uz dan sve si razumniji pametniji  a se ismijem sa tobom  kad ti mastas ili kade stvari shvatas na svoj nacin  isplacem se uvek kad te naruzim  i kad vidim te tvoje okice kad se napune suzama al tvrdoglav si brate moram (tesim se) za tvoje dobro trudim se te nauciti i grubu stranu zivota da se sam boris u zivotu a mama ce uvek biti iza tebe da te pazi necu ispred tebe al polako naucicemo

sine Hatab-e  jos uvek se cudim kako uspe da mi u roku 45 min obalis cvijece obucu isprevrces pabacas kasike iz kuhinje i bracovu "cool" lampu i to sve odjednom ,cudim se kako nikad ne sednes ama bas nikad osim kad spavas onda mirujes.
Al kad te dajo uze sa sobom za ruku ja se odeuzeh ko da ce to biti godina a ne dok crtic traje.Vec mi nedostejes i neka rasturaj bacaj samo kad mi te Bog dade zdravog i pravog i pored svojih 930 grama s kojim si se rodio(u 25 sedmici ), iako su doktori bili skepticni da ces uopste prezivit , pa kad se setim odma posle mesed dana dobi zatrovanje krvi  pa mi doktor rece veceras  je presudna noc sutra kad dojes ili ce biti ziv ili nece nisam za sebe znala niti sam ja bila vazna pa do ujutru nikad zaspat .Zovem telefonom u bolnici  aoni kazu u redu je oporavlja se, sine moj ja nikad srecnija . I sad kad ti vidim one izbocane ruke od infuzija  ne mogu se Bogu nazahvaljivat za tebe . A kad bi samo malo mirniji bio eto samo malo mozda.....................

E moj bebane Harise  ma tebe bi pojela ti samo da si sit i nema frke  pevusis,guces i tad je sve o.k a ogladnis li eto  muke .Nasmijem se kako ne reagujes kad te braco malo pucne po glavi ,ruci gde stigne  vec se nasmijes  i to mi sad pred ocima

Deco moja nadam se da ce te odrasti u srecnu decu sta god da ucili radili  samo da ste sretna


ZUene jesam li ja posasavila ili ima nas jos sto kad ostanu same bilo to i nocu kad deca pospu se ovako osecaju


(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: Duša duše moje
4.3.2011 23:30:59   
smajli80
Dana 5.3.2008.u 00.10h počela je jedna predivna bajka .
Prije tačno tri godine majka je u svojoj tibi i te kako osjećala tvoje pokrete i želju da izađeš van u ovaj veliki svijet,mala moja djevojčiceuser posted image
Kada si se napokon poslije toliko muke i isplakanaih krokodilskih suza rodila ,u mom životu se se zapalila jedna mala baklja života koja će mi obasjavati moj cijeli život...
Imala si samo 3050gr,a sada si jedna veeeelika vojčica,srećo moja mala.

Sad te gledam onako usnulu i mrsim tvoju plavu kosu,pile moje malo

user posted image Želim ti sve najbolje na ovom svijetu i da te dragi Bog čuva

Draga moja Sofia srećan 3.rođendan žele ti tvoj mama i tvoj tatauser posted image user posted image
user posted image

_____________________________

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Duša duše moje
16.3.2011 0:49:42   
Anoniman
...ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao
kad me jutro probudi ti si potreba i smisao...



Sretan ti dudi(drugi) rođendan pile moje da ti se sve tvoje male zeljice ispune a mama ce pogurati za one'' malo vece''user posted image ha ja pa zato mama i sluziuser posted image
da mi budes zdrava,sretna i bar mrvicu poslusnijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
voli te tvoja mama...

(odgovor članu smajli80)
  Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *