|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dvolicne osobe
4.8.2009 12:37:26   
dzeni_nl
Drage moje da li vi mrzite dvolicne osobe?

Ja kako znam za sebe mrzila sam dvolicnost kod osoba. I to sto sam toliko mrzila, nasla sam u sm.
On je toliko dvolican da me to dovodi do ludila vise.

Imam problem i ostalo mi je jos 10 dana da ga rijesim sama posto vidim da na muza ne mogu da racunam.
Radi se o tome da ja sa njegovom tetkom koja ga je odhranila nisam u dobrim odnosima, nas dvije ne pricamo i ne posjecujemo se.
Za 10 dana mi krecemo na godisnji za Bosnu i ona ide zajdeno sa nama. Ona ima kucu u Zenici i kada  me drugi put napala mm nije bio tada u Bosni, ona je moje stvari izabacila iz njene kuce i tada sam ja rekla muzu da ja vise ne zelim ulaziti u tu kucu, jednostavno ne mogu, jer me podsjeca samo na lose stvari u zivotu. On mi je tada rekao da nemoram tu dolaziti ako ne mogu i da sama odlucim sta zelim. Rekao mi je ako ja ne zelim tu da dolazim da nece ni on i kako mozemo godisnji da provedemo i u hotelu. I to je bio dogovor tada. I ja sam mu fino rekla da odmor zelim da provedem sa svojim roditeljima, zbog kojih i idem na odmor i koje vidjam jednom godisnje, a on ako zeli moze da bude sa mnom kod mojih, a ako nece onda neka bude sa svojim tetkom, on je samo sutio.
Medjutim, ja kako sam pocela da pakujem stvari vidim kako mi on govori zasto nosis to, pa zasto nosis ovo to ce i tetka da ponese, ne treba obje da nosite. I opet mu ja kazem da me ne zanima sta ona nosi, jer ona nosi sebi, a ja nosim sebi i on opet suti.
E sinoc me pitao za fen da li cu da ga ponesem i ja pitam, a kako cemo ga podjeliti, jel pola tebi pola meni? I onda mi on kaze kako ja moram biti gdje je on i da ne dolazi u obzir razdvajanje od njega . I ponovo mu kazem da necu biti u Bosni sa njom i kako smo se vec dogovorili, ali on mi samo odgovori da se dogovori mogu mjenjati i vise nije htio da prica.
Jako sam ljuta i na rubu zivaca vise, doslo mi je da raspakujem kofere i da mu kazem dragi moj sretan ti put i uzivaj sa svojim tetkom ja ovdje ostajem.
Najgore od svega sto sam ja mami vec rekla da cu kod nje da budem i zena se bas obradovala i jedva ceka da stignemo.

Ni sama ne znam sta da uradim? U ovoj godini puno ruznih stvari sam imala i dozivila, puno vise nego finih, ali se borim sama sa sobom i pokusavam da ostanem na nogama sto cvrsce mogu, ali isto tako osjecam kako se vise pocinjem umarati od svega.

Sta bi vi uradile i kako bi vi postupile da ste na mome mjestu i u ovakvoj situaciji.

< Poruku je uredio dzeni_nl -- 4.8.2009 12:40:36 >


_____________________________

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 12:45:29   
TonkicaPalonkica
Ja koji sam ters il bih ostala ili bih sama otisla.
Ne volim to ''posjednicko'' ponasanje, odvratno mi je.


_____________________________

već te volim više od svega :)

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 12:47:04   
hanabanana
Mozes samo razgovarati.
Tvoj muž nije dvoličan nego je kukavica koja nema snage da se odluči ko mu je sada porodica.
meni je sasvim logično da ti budeš kod svojih roditelja ( jesu oni takodje u Zenici?! ) a ne kod njegove tetke koju by the way vidjas stalno u HOlandiji i koja te na kraju krajeva istjerala iz kuće.

Ali nemoj mene slušati, jer ja ne znam dati savjet u ovakvim sitaucijama jer mi se teško u takvim i zamisliti.

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 12:53:07   
tea lana
razvela bih se definitivno,ne samo radi ovoga vec i radi svih ostalih stvari i dogadjaja koje ti muz cesto piusti.

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 12:57:25   
shpagica
Ja bih otisla kod svojih roditelja kako ste se dogovorili i kako si vec najavila svojoj porodici.

Muz ti zeli nesto reci (da moras /trebas? biti s njim i njegovom tetkom???) izmedju redova i nekim glupim upadicama i komentarima. Otvoreno razgovarajte, a moj ti je savjet da ne posustajes i ne pokleknes i ne pristanes biti s tom njegovom tetkom u Zenici. Ako to sad uradis (ovo ti je sve ionako pod njenom dirigentskom palicom - da morate biti zajedno i bez razdvajanja i s njom!) mislim da neces biti mirna nikad vise i da se neces vise nikad uspjeti izboriti za (tebi) bolju i prihvatljiviju opciju.

Ne razumijem da tvoj muz ne misli svojom glavomi da mu tetka moze krojiti zivot, ali znam da su muskarci nekad stvarno povodljivi i da ih se moze lako izmanipulisati. Gledala sam i neke zene (vjestice) kako to rade. Ja to ne bih znala, i takodjer mi tesko pada kada vidim da to neko drugi pokusava (prema meni na kraju balade).

Sretno i ne daj se!


(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 13:08:12   
anitaMO
kako si već i odlučila tako i uradi.idi kod svoje mame.on neka ide s tetkom.

_____________________________

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 13:17:36   
Misica84

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Mozes samo razgovarati.
Tvoj muž nije dvoličan nego je kukavica koja nema snage da se odluči ko mu je sada porodica.
meni je sasvim logično da ti budeš kod svojih roditelja ( jesu oni takodje u Zenici?! ) a ne kod njegove tetke koju by the way vidjas stalno u HOlandiji i koja te na kraju krajeva istjerala iz kuće.

Ali nemoj mene slušati, jer ja ne znam dati savjet u ovakvim sitaucijama jer mi se teško u takvim i zamisliti.



Potpisujem potpuno: Reci ti njumu, ti svoje roditleje nevidis godinu dana i da ides njima i da je njegova duznost da ide stobom puncu i punici, a ne s tetkom, s kojom ste zajedno u NL: Ako on nece, onda draga moja ti si sretnija bez njega, jer ako on nerazumin, da ti posle godinu dana hoces da budes s babom i mamom, on nije pravi muz!!!!!

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 13:18:19   
ali84
draga dzeni...po svemu ovome vidi se da ti stvarno volis SM,i da ocigledno popustas u hiljadam stvari. Ne shvatam njega ako vec svi dolazite u Bosnu na odmor,zasto ti ne bi mogla biti sa svojim roditeljima nego moras i odmor provesti sa tetkomuser posted image .... Ja bih toj tetki pred njim rekla kako zelim da odem kod svojih i da sa njima provedem odmor. Situacija je takva da jednostavno moras biti hrabra, i da kazes ne samo SM ono sto mislis nego da se suprotsavis i njegovoj tetki i da joj kazes ono sto mislis,sta te nervira,sta ti smeta itd. Vjeruj mi ja sam imala slican slucaj sa svekrvom,pa sam sve sutila, dok nisam jedan dan pukla i rekla sve sto mi smeta,vjeruj mi da su od tada svi prema meni super jer od tad uvijek govorim ono sto mislim i sto mi smeta pa ko hoce nek se ljuti.user posted image user posted image

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 13:19:44   
dzeni_nl
Ma ja znam da njemu nije do razdvojenosti, jer bili smo i prije razdvojeni i to 1600 km pa smo se izborili da budemo svoji. A sad je fol problem sto cemo biti razdvojeni, a samo mu treba 15 minuta sa autom da dodje do mene.

Znam da je jedini problem u tome sto ce mu ta njegova tetka cijelo vrijeme govoriti kako on nije dovoljno musko, kako je papucar i piuser posted image a od covjeka kad ne moze svojoj zeni nesto da naredi i da joj zabrani, vec da mora biti kako on kaze. A u stvari nije to kako on kaze vec kako ona kaze, jer ja i dalje moram da podnosim i postujem njene hirove. Nisam mu ja kriva sto on mora da bude njen privatni sofer, sto dama ne moze busem da ide u Bosnu, niti da po Zenici vozi se taxijem.

Kao prvo ja u poste nisam bila za da idemo u Bosnu ove godine, jer finansiski nismo bas najbolje. Kupili smo stan i krenuli od nule sve sami i bili smo se dogovorili da necemo ici. Ali je njegova tetka pocela da zove familiju redom i govori kako on zbog mene nece da ide u Bosnu u i kako mu ja sve branim, pa se on opet predomislio, kako je samo nije stid nije ga ni pitala da li on moze finasiski ici, vec samo on nece da ide.

I jos plus u Bosni ce da budu jos dvije njegove tetke koje su isto dosle na odmor i njih tri su tim koje pokusavaju nas da razdvoje i da se mjesaju u svacije brakove, ko god je dosao u njihovu familiju ne valja, a one su toliko savrsene da neuspjevaju ni svoje brakove da dovedu u red. I zbog njih mi se isto nije islo i znam da ce njemu biti najgore, jer ce sve tri ga napasti i poceti mu pametovati sta i kako treba da radi sa svojim brakom. Ali sam je htio da ide i neka mu bude, to mu i treba.


_____________________________

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 13:27:22   
Anoniman
on nema prava da ti uskrati posjetu roditeljima, čak mu je dužnost kao mužu da ti to omogući u bilo kojem trenutku ukoliko izraziš želju. Ako bi se tome protivio i razgovor ne bi pomogao, opet bih otišla roditeljima - ali i ostala  kod njih.
Naravno da mi je moj muž i porodica prvi na listi prioriteta, ali taj njegov stav bi mi pokazao da on to ne zaslužuje i nije neko ko zaslužuje moju ljubav i poštovanje.
Pa mojoj djevojčici da neko jednog dana kaže: nećeš kod mame?! ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ali84)
  Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 13:42:06   
dzeni_nl
Ma meni je vise puna kape te njegove familije, koja hoce da vlada sa nasim brakom i koja bi sve da se pita i odlucuj za nas dvoje.

Razgovarala sam ja sa njim bezbroj puta, ali ona danas kaze jedno i obeca jedno, a vec sutra je druga stvar, tako da ja sa njim nikada nisam sigurna kada mi nesto obeca i vec sam spremna na to da ce sutra biti druga prica.

Ruzno je pricati sam o sebi, ali ljudi koji su mi bliski i koji me licno poznaju znaju koliko sam ja tolerantna osoba i koliko stvarno mogu da trpim sve i da sebi dopustim da me se gazi kako ko hoce. Ali isto tako znaju da ja kad kazem za nesto da je dosta onda je stvarno dosta i nisam ne moze to da promjeni.

Ja sam mu isto za njegovu tetku rekla zadnji put kada me napala i svasta se nagovorila za moje roditelje koji joj nista lose nisu uradili niti rekli da je dosta i da vise ne zelim da znam za tu zenu. Ja nemam vise osjecanja nikakvog prema njoj, niti je mrzim niti je voli, ona jednostavno ne postoji za mene.

I znam da nista nece promjeniti taj moj odnos prema njoj ni on ni sva ljubav prema njemu to je sigurno 100%

Meni je potrebna jos samo jedna kap koja ce da prelije casU i to sam mu rekla, samo neka se neko usudi nesto da mi kaze, kako ce cu im se i nagovoriti, ima svakog da postrojim i da mu kazem ono sto mislim i osjecam prema njemu. Ja ih samo cekam, jer vise stvarno ne mislim trpiti nikoga. DOSTA JE!


_____________________________

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 13:49:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

Ma meni je vise puna kape te njegove familije, koja hoce da vlada sa nasim brakom i koja bi sve da se pita i odlucuj za nas dvoje.

Razgovarala sam ja sa njim bezbroj puta, ali ona danas kaze jedno i obeca jedno, a vec sutra je druga stvar, tako da ja sa njim nikada nisam sigurna kada mi nesto obeca i vec sam spremna na to da ce sutra biti druga prica.

Ruzno je pricati sam o sebi, ali ljudi koji su mi bliski i koji me licno poznaju znaju koliko sam ja tolerantna osoba i koliko stvarno mogu da trpim sve i da sebi dopustim da me se gazi kako ko hoce. Ali isto tako znaju da ja kad kazem za nesto da je dosta onda je stvarno dosta i nisam ne moze to da promjeni.

Ja sam mu isto za njegovu tetku rekla zadnji put kada me napala i svasta se nagovorila za moje roditelje koji joj nista lose nisu uradili niti rekli da je dosta i da vise ne zelim da znam za tu zenu. Ja nemam vise osjecanja nikakvog prema njoj, niti je mrzim niti je voli, ona jednostavno ne postoji za mene.

I znam da nista nece promjeniti taj moj odnos prema njoj ni on ni sva ljubav prema njemu to je sigurno 100%

Meni je potrebna jos samo jedna kap koja ce da prelije casU i to sam mu rekla, samo neka se neko usudi nesto da mi kaze, kako ce cu im se i nagovoriti, ima svakog da postrojim i da mu kazem ono sto mislim i osjecam prema njemu. Ja ih samo cekam, jer vise stvarno ne mislim trpiti nikoga. DOSTA JE!



Neću ti ja ništa reći, ti sama sebi moraš odgovoriti na pitanja: Da li možeš nastaviti živjeti u takvoj sredini? Da li je to čovjek s kojim želiš provesti ostatak života? Da li se na njega možeš osloniti u važnim situacijama u životu? Da li taj čovjek može biti otac tvoje djece? Da li će ti pružiti pomoć i podršku? Da li te poštuje toliko da te stavi na prvo mjesto u svom životu? Zašto te oženio ako nije spreman da preuzme odgovornost?
Saberi i oduzmi sve u sebi, pa ćeš znati na čemu si.

(odgovor članu dzeni_nl)
  Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 14:05:35   
HanaBana
IZVORNA PORUKA: tea lana

razvela bih se definitivno,ne samo radi ovoga vec i radi svih ostalih stvari i dogadjaja koje ti muz cesto piusti.

mozda zvuci surovo ali slazem se sa ovim u potpunosti!

_____________________________

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 14:29:55   
Leva
E moja dzeni, da sam na tvom mjestu i ja bih otisla kod svojih roditelja a muza ako me ne zeli pratiti poslala u 3 pm. Jos bi mu lijepo rekla da bi mu najbolje bilo da ode zivjeti s tetkom i da mi nikako nije jasno sto se zenio ako bez nje ne moze i ne smije ni disati. Ali to sam samo ja, ne mora znaciti da bi to bio i najbolji put za tebe. Razmisli dobro, rascisti sta se treba rascistiti inace si na user posted image ko zuti!! Na kraju ce ti biti muka od svega a mozda ce biti prekasno da reagujes.


_____________________________

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 14:36:05   
esma*
Nije ti lahko dzeni., jako mi je zao zbog svega sto prozivljavasuser posted image

Mogu samo reći:

"Neka ti Dragi Bog bude na pomoci i da ti onako kako je najbolje za tebe" user posted image

_____________________________

***Gospodaru naš, podari nam hajr...***

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 14:46:29   
Lulu_
dzeni ja stalno citam tvoje postove i pravo mi je mrzak taj tvoj muz...izvini ali tako je!
lici mi na neku bosansku sirovinu koja se rjetko srece,gdje si ga pokupila i dali ga volis...
PA TI NISI NJEGOVO VLASTNISTVO
JA MU NIKAD NE BIH KAO PRVO OPROSTILO ONO KADA SI IMALA SPONTANI...I JOS MILION STVARI
a da ti ne pricam sto bi mu rekla da seuser posted image  i otisla sama busom kod mame...pa da vidimo onda!
tetka je nula bodova...pokondirena tikvetina...kokoska jedna


_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 14:48:44   
Leva
Mozda je jedino rjesenje da tetki nadjes kakvog zagondziju da te ostavi na miru user posted image user posted image
Sorry, morala sam malo user posted image

_____________________________

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu Lulu_)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 14:49:13   
acudesa
ne popuštaj, ako ti nisi sretna ne može ni njemu bili lijepo
uh, izvini ali on i jeste p...., ako ne smije tetki ništa reći a po tebi kako mu padne na pamet, ne zna da je njegova porodica br.1, pa onda tetke i tečići koji nisu nimalo dobronamjerni
na kraju krajeva, briga te, tebi bi i odgovaralo da ove godine ne dođete u bih, ako bude do toga došlo-NEĆU I TAČKA, ne želim biti sa nekim ko me mrzi i to je i pokazao, jedino da sam luda
popusti danas, popusti sutra, u nedogled...
imaj svoj stav i ne daj se, bolje nego da te lomi dok te ne slomi

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 14:58:56   
Chuchi
Uuuu dzeni, pa ti opet nabelajila. Ja sam ti vec nekoliko puta rekla da ja takve stvari ne bih trpila da mi je iz oka ispo!
Tebi svaka cast! Vjerovatno bih otisla u bosnu, ali ponijela ama bas sve svoje stvari, i ostala kod svojih. Ako su tvoji roditelji
spremni da te prihvate nazad kuci, a vjerujem da jesu jer svaki normalan roditelj bi , a bogzna jos kad bi saznali kakvog kretena
zeta imaju i sta im radi djetetu... ja znam da oni ne znaju nista, a to opet tebi na stetu. ne znam, ti vidi, ti najbolje znas!

_____________________________

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 15:06:08   
veeseelaa
ja bi otišls kod svojih a on nek ide gdje mu je milo, ne bi uopće bila u dilemu.
Ne kužim zašto se premišljašuser posted image  ma koji je on user posted image  
Ja to sebi nikad dozvolila, dok ne lupiš šakom vazda će ti tako biti
Jel se ti bojiš razvoda? ma ko ga jebe, nečeš valjda cijeli život biti pod sjenom njegove babuskare tetke
Tebi je tvoja majka i otac najpreči, muža vazda možeš naći

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 15:11:54   
dzeni_nl
Jesam chuchi opet sam nabelajila i ja iz dana u dan samo idem iz belaja u belaj.

Eh lulu mm ti je kako kazu covjek starog kova, a to je od njega napravila njegova tetka, koja je manipulisala sa njim kako je ona htjela, i posljedice su naravno ostale, jer i ako vise ne zivimo sa njom vidi se da ona jos uvijek manipulise sa njim.

Veceras cu otvoreno da porazgovaram sa njim, stavit cu sve karte na sto i njega cu natjerati da uradi isto. Ima da bude iskren i sve mi kaze sta je i kako je, znam da pokusava da slaze sebe, pa tako i mene, ali mene ne moze da slaze, jer sam ja dvano skontala u kojem grmu lezi zec.

Hocu jednom zauvijek da rijesimovu stvar ili se rastajemo ili cemo sami da dovedemo svoj brak u red bez upitanja ikog od njegovih.


_____________________________

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 15:15:14   
veeseelaa
dženi jako mi je žao što je to tako, nemoj da se sekiraš, šta god da bude tako je sudjeno......
ali vala ne dozvoli sebi da te gazi jer vidim da si jedna divna žena
user posted image user posted image

_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 15:26:02   
Anoniman
joj draga moja dzeni_nl ja se tebi stvarno divim ja bi da sam ja u pitanju čini mi se muža zajedno sa njegovom tetkom tako dobro nabila nogom i poslala do đavola i nastavila svoj život,oni tebi uništavaju život a taj tvoj muž je hmmmm stvarno ti se i divim i čudim kako možeš to da trpiš,zar se tako može voljeti,vidim da može,ja sam se tako jednom posvađala sa mojim mužem zbog toga što on želi da bude starog kova,što ti kažeš,i šta god bi mu njegovi rekli on potrči da posluša,pogotovo savjete o djetetu,halooo jesam li ja tvojoa žena,jesi oženio mene ili njih,to sam prešutila jednom,opet se ponovilo,ja sam mu rekla da sam spremna na razvod ima 24 sata da odluči s kim želi da živi i da kuje svoju budućnost,nikada se nisam dala zastrašiti da ne mogu sama sa djetetom,nikada mu nisam dala do znanja da ne mogu bez njega ili njegove pomoći,uvijek govorim ja mogu sama,ja sam jaka,ja imam gdje da se vratim,nisam sama. tebi se ja ISKRENO DIVIM DZENI_NL šta tako mlada proživljavaš i kakav život živiš mislim s kim ga živiš. draga moja presjeci jednom,ništa na svijetu i niko na svijetu nije vrijedan tebe,a veeseelaa je dobro rekla muža vazda možeš naći. sretno.

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 23
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 15:36:11   
acudesa
to ti je pametno, nemožeš tek tako sve odbaciti, niste džaba zajedno, njegov problem je što ne zna reći-stop, nema miješanja NIKOME
ali budi i tolerantna za njega, jer ipak, kompromis je važan u braku
ja uvijek kažem: dvoje ljudi u odnosu ima i previše problema, vala im ne treba treći

_____________________________

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Dvolicne osobe
4.8.2009 15:50:22   
Đenifer
Đeni samo šakom od sto, za sve svoje prohtjeve i zahtjeve se moraš izboriti, al to nije lako i traje poprilično dugo, zabavljanje je jedno a brak sušta suprotnost. Svaki muž na ovom svijetu će nametati svoje, da neznam kakav je fin i dobar, i provest će svoje kad vidi da mu može prolaziti.- Ja svom od početka nedam puno da je po njegovom, a godinu i po smo u braku, bunio se je itekako i tersao kao nikad, al nisam popuštala, i za sve što sam se izborila od starta danas uživam. Nije lako, al kad popustiš onda nema povratka. Ja sam za žene koje imaju svoj stav i gard, pa glava-glava.user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *