|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Molim za savjet!
29.1.2014 0:40:09   
Anoniman
Zdravo čitaoci...
Moj muž i ja smo 12 god zajedno, 2god u braku i imamo sina od 9mjeseci... Između nas imamo probleme zato što on nikad fakultet da završi i zato što mu je sport važniji od naše porodice (taj osjećaj ja imam). Zato što to naravno nije dovoljno dolaze njegovi roditelji u scenu. Prije tri godine ja sam se preselila blizu njih (30km udaljeno), moje roditelje, ostalu porodicu i prijatelje sam ostavila 300km iza sebe. Odlučili smo da se vjenčamo ali su mu to njegovi roditelji izgovorili. Moj muž je meni rekao da je bolje da sačekamo dok on završi fakultet. Meni je odma jasno bilo da to dolazi od njegovih roditelja. Ja mu rekla da ja napuštam onda i posao i njega i vraćam se svojima. To naravno nije htio. U tome vremenu nismo sedmicu dana uopšte kontaktirali. Svekrva me zvala da malo ispita situaciju. Rekla sam joj da me njen sin neće da vjenča. Ona mi se na to fino nasmijala i reče "nebudi smiješna! Tek si nastala na svijet i imaš život pred sobom, uživaj!". Rekla sam joj da bi ona na mom mjestu isto spaljivali stvari i napustila ga.
Ali eto mi smo se posle tog doživljaja odlučili da vjenčamo, moji su znali, njegovi nisu. Mjesec dana prije moj muž im je rekao šta ih čeka. Bili su ljuti, nisu uopšte o tome pričali ali uvijek jako ljubazni prema meni.
Kad smo rekli da sam trudna, bio je šok za njih. Nisu bili baš zainteresovani. Ali kad su saznali da je muško moja svekrva je mene nazvala i rekla "Svaka čast! Sve si dobro uradila, položila si ispit!" Nisam znala šta na to da odgovorim, samo sam poželjela da je doktorica pogriješila i da ja "nisam položila"! Tako je nakon poroda jedno 5 puta izjasnila kako je sretna da je muško, jednom čak pred njom prijateljicom koja ima tri unuke!!
Za dijete su par stvari kupili, inače je sve od mojih i od muža i mene. Počela je sama sebe da zove "majka" jer ona nije "stara nana". Prije poroda su već planirali da ćemo se mi preseliti u njihov stan i preuzeti ostatak kredita (100.000€!!!), pravili liste sa imenima, htjeli da dijete prijavimo kod njih. Uvijek kad odem kod mojih bude tako napeta. Svekar mi uvijek nešto nabaci kao da im ja otimam dijete. Nama slabo dolaze, sve očekuju da mi idemo. Moj muž očekuje da ja nekoliko puta sedmično idem kod njih, ja to neželim. Imam i ja svojih obaveza, moram i jelo napraviti i pororemiti. Moja svekrva nije nijednom došla da malog malo pričuva pa da ja mogu nešto malo uraditi. Nebi ona sjela u tramvaj!! Nego da ja dođem po nju, tu bi najmanje 2sata izgubila. Za to vrijeme mogu i sama. Ali uvijek sam ja kriva. Za stan je već nekoliko puta bila diskusija. Zadnji put sam imala hrabrosti da kažem da bi ja voljela da moj muž završi i da onda mi sebi nešto izaberemo. Onda mi je svekar rekao da stan vrijedi 60.000€ više nego što su ga oni platili. Ja sam mu rekla da ga onda proda i biće u plusu. Onda su me sve troje napali, više nisam ni riječi rekla. Ipak je njegova mati počela da plače pa je moj muž tješio kako ja nemam srca.
Moj muž i ja nismo više u stanju da razgovaramo normalno. Malo prije ponovo svađa, nemam više snage! Najradije bi mu rekla nek ide par dana kod svojih roditelja, nek razmisli dobro šta očekuje od života i šta mu je važno. Neznam više šta da radim!!
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Molim za savjet!
29.1.2014 0:47:50   
hanabanana
Ja sve procitala, i ne vidjeh da si napisala sta je konkretno problem.
Al se nadam da ti je pomoglo to sto si se istresla.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Molim za savjet!
29.1.2014 0:59:14   
aazra

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Ja sve procitala, i ne vidjeh da si napisala sta je konkretno problem.
Al se nadam da ti je pomoglo to sto si se istresla.


user posted image

Ne znam meni se cini da se osobe koje se jave pod anonimnim nickom vrlo cesto samo zezaju ali ostale zene se uzive pa ne bih da komentarisem...

_____________________________








(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Molim za savjet!
29.1.2014 1:18:29   
Anoniman
Ok... Hvala što si pročitala... Možda i nema nikakvog problema...

(odgovor članu hanabanana)
  Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Molim za savjet!
29.1.2014 11:03:22   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ok... Hvala što si pročitala... Možda i nema nikakvog problema...


nesto bas ne bih rekla da se neko sali :(( jako mi je zao ali ako stvarno itako stavri stoje mozda je i najbolje da on malo ode kod svojih i sa njima bude pa nek rascisti st azeli i ne zeli , ako ti nije nuzda da s njim zivis vala i nemoj nikakav to covjek nije . sretnooo

_____________________________

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Molim za savjet!
29.1.2014 12:06:42   
tajcika
nema ovdje problema vi imate obavezu prema sebi i svom djetetu jer ste porodica odrasli ljudi koji su vec 12 godina zajedno i znate da morate tako funkcionisati, cast njegovim , cast tvojima al vasa porodica vas svijet i organizujte ga prema sebi ako ipak tvoj muz to ne razumije i nikako da odluci izmedu prioriteta onda imas problem jer si samohrana majka sa DVOJE djece....
samo vi mozete rijesiti ovaj problem ne dopustajuci nikome al bas nikome da se mijesa....
ipak ovo je moje misljenje a i dio iskustva

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Molim za savjet!
29.1.2014 14:26:28   
KIKIRIBA
slazem se sa tajcikom....ja sam pokusavala mnoge stvari na lijep nacin i razgovorom rjesiti sa svojim muzem, al kako nije htio milom, sad hoce silomuser posted image .kad mi je doslo pet do dvanejst,uzela svoju djecu i otisla.sad on sve moze i na sve pristaje (da ne duzim jer sam sve pisala ranije u -problemi u braku-) samo da krenemo sami i ispocetka.
mislim da i vas dvoje morate sjesti i sami poricati sta je kome prioritet i sta i ko mu je najvazniji. moj hairlija nije htio ni ocemu pricati, a sad sve hoce i moze...pa mozda tvoj shvati neke stvari na laksi nacin, a ne ko moj...
pozzz

_____________________________

E i A -moje su najljepše jutro, moj dan u sedmici, cijeli moj život ... ljubi ih mamica

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Molim za savjet!
5.2.2014 11:32:58   
vahyy
cure moje ,sada mi je stvarno tesko i trebala bi vase savjete,osjecam da ne znam sta radim ,naime u braku sam godinu i par mjeseci,prije vjencanja sam ostala trudna i par dana nakon vjencanja imala saM MISED,U 7. sedmici ,to sam jako tesko podnijela,moj muz je bio divan ,bio uz mene sve je bilo ok ,i da napomenem i kad smo se upoznali on je bio divan tako da sam se ja udala i dosla zivjet u drugu drzavu,on inace radi u razminiranju i ide povremeno na terene,ali uvjek smo se dogovarali da ja dolazim mami kad on ode,i eto tako je i bilo,svaki dan skajp ,porukice sve ok,ja sam dole uvjek imala problem da se naviknem jer je druga saredina,o9nda njegova mama zivi u blizini i napocetku se mjesala i svasta mi je znala rec,ali on je uvjek bio uz mene cak joj jedno vrijeme nije ni isao,mada sam ga ja molila i svadjali smo se,htjela sam da ode i poprica s njom jer nisam htjela probleme s njom,ali on to nikad nije ucinio,samo je guro probleme pod tepih,od juna prosle godine smo radili na trudnoci,to smo htjeli,imali smo problemcica kao i svi drugi,standardne svadje,moja prigovaranja,kao sto ih ima i svaka zena,cak smo u 10 mjesecu i poceli ic njegovoj mami,kao imali smo neki odnos,i onda se desava problem,on u 11 mjesecu ode na teren ja dodjem mami,i primjecujem dok pricamo na skajpu njegovo deranje,ja ga ne razumijem itd,u decembru uradim test i ja trudna :))))),bila sam presretna i prestravljena i mislila da ti mali problemi nisu nista jer stize beba i bice on uz mene,medjutim kad smo se vratili kuci on druga osoba,najednom ja nevaljam ,ja sam jezikaca,kao on sa mnom jedva zivi vec godinu,ja sam protiv svih njegovih,pocne postavljat neke uslove,stalno me usutkava,svaki dan svadja,kaD KAZEM DA SAM TRUDNA I DA SE BOJIM KAZE trudne su i druge i tako non stop svadje,prije mjesec dana opet treba na teren i posto sam trudna i imala cak i malo krvarenja mi smo se ranije dogovorili da me dovuce mami u bosnu jer sam dole sama u tudjini,i on je mene i dovuko,i tako je on bio na terenu i cak nijednom nije upalio skajp,svaki nas razgovor zavrsavam svadjom,okrivljuje mene za sve,ja placem i patim jer ispadam za sve kriva,ja sam stalno zvala sve se nadam bice ok ali bude jos gore,on spominje kao nemoze prec preko uvreda koje sam rekla,a obo0je smo se svadjali i on je meni rekao svasta,tako da to i nije raZLOG,ONDA POCNE PRICA kao da ga ne ucjenjujem trudnocom,samo poslovno sa mnom razgovara,i to me uzas boli,tako da se prije nekih sadam dana vratio sa terena ali nije dosao kod mame po mene,kaze on nije dobio latu ,autu istekla registracija,i sama znam da je finansijski kolaps a to ne razumijem,sta sam ja sad jadna kriva,kad kazem pa docu kuci ,on kaze ja cu ubrzo na drugu teren,onda zadnjih dana je i prica da ce ic za njemacku kao on mora radit,i kad ga pitam sta ce bit sa mnom trudnom,on kaze ja moram rADIT,MISLIM I RAZUMIJEM MORA SE ZBAVIT NOVAC,ali on sad kaze on ce odlucivat sta hoce,a ja ako hocu bit u braku i tako da bude ,ako ne da radim sta hocu,al cure mo9je ja sam ko9d mame a on ne zeli reci ni sta ni kako cu ja ,on mora radit,para nema ,kad mu se ja javim tad se i javi,ne znam sta da radim ,ako on ode ja bi dole bila sama u drugoj drzavi trudna ,ne znam vise sta da mislim ,kako god mu se obratim 0on me krivi i govori ja cu kako ja hocu,znam da sam napisala dug tekst,vise ne znam sta pisem ,jer ovo je tesko i opisati da se neko ovako promjeni,al ja ne znam sta mi je cinit,toliko smo htjeli ovo djete i on sad kao da bjezi ,a ja ne znam sta bi,mislim ako ja ne bi nazvala da se on ne bi ni javiouser posted image

(odgovor članu KIKIRIBA)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Molim za savjet!
7.2.2014 21:56:11   
Anoniman
Kikiriba hvala ti za savjet! Procitala sam tvoju pricu u drugom forumu. Grozno je to sto ti se desilo!! Nadam se da jos nisi popustila. Divim ti se sto si jednostavno otisla. Za to treba Institut hrabrosti.
Ja jos nazalost nemam. Psihicki sam jednostavno na dnu. Nemogu skoro nista da jedem, povraca mi se.. A ne, nisam trudna :-) Moj mit je primjetio da mi nije dobro, pokusavao je da razgovara sa mnom Ali ja jednostvno nemogu. Rekla sam mi da je uvijek ista sema razgovora: ja pocnem, on nastavi i krivi mene za sve, nikako da mu uspijem da kazem kako je meni. Primjetila sam jednostavno da je njegova mati njemu najvaznija. Nase dijete i ja, njegova porodica, neigramo veliku ulogu. Danas je imao slobodan dan, trebao je nesto da obavi. Umjesto da dodje da provede dan sa mnom i nasim sinom otisao je kod svoje mamice, dugo bio kod nje i posle je doveo kod nas, naravno posle je odvukao kuci. Mi nismo igrali neku ulogu.
Sve se okrece oko te zene. Ona glumi neku gospodju, hoce da sve bude po njenom, skacu i svekar i moj muz. Svekar crce radeci a ona samo trosi njegove pare. Ja sam naravno konkurencija i smeta joj sto nedam da mi se mijesaju u zivot ali oni ne popustaju. Moram naci neko rijesenje inace sam za koji mjesec psihicko smece. To nesmijem dozvoliti zbog svog dijeteta!

@vahhy... Tvog je njegova mamica napucala kad si bila odsutna. Zao mi je jako jer te dobro razumijem. Umjesto da uzivas u trudnoci on ti zivot zagorcaje. Gdje zivite vas dvoje? Kako bi bilo da ostanes u Bosni? Kakva bi ti tu bila financijska situacija?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Molim za savjet!
7.2.2014 22:07:36   
babybaby
Najveća mana jednog muškarca je da ima majku na životu...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Molim za savjet!
7.2.2014 22:09:30   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Zdravo čitaoci...
Moj muž i ja smo 12 god zajedno, 2god u braku i imamo sina od 9mjeseci... Između nas imamo probleme zato što on nikad fakultet da završi i zato što mu je sport važniji od naše porodice (taj osjećaj ja imam). Zato što to naravno nije dovoljno dolaze njegovi roditelji u scenu. Prije tri godine ja sam se preselila blizu njih (30km udaljeno), moje roditelje, ostalu porodicu i prijatelje sam ostavila 300km iza sebe. Odlučili smo da se vjenčamo ali su mu to njegovi roditelji izgovorili. Moj muž je meni rekao da je bolje da sačekamo dok on završi fakultet. Meni je odma jasno bilo da to dolazi od njegovih roditelja. Ja mu rekla da ja napuštam onda i posao i njega i vraćam se svojima. To naravno nije htio. U tome vremenu nismo sedmicu dana uopšte kontaktirali. Svekrva me zvala da malo ispita situaciju. Rekla sam joj da me njen sin neće da vjenča. Ona mi se na to fino nasmijala i reče "nebudi smiješna! Tek si nastala na svijet i imaš život pred sobom, uživaj!". Rekla sam joj da bi ona na mom mjestu isto spaljivali stvari i napustila ga.
Ali eto mi smo se posle tog doživljaja odlučili da vjenčamo, moji su znali, njegovi nisu. Mjesec dana prije moj muž im je rekao šta ih čeka. Bili su ljuti, nisu uopšte o tome pričali ali uvijek jako ljubazni prema meni.
Kad smo rekli da sam trudna, bio je šok za njih. Nisu bili baš zainteresovani. Ali kad su saznali da je muško moja svekrva je mene nazvala i rekla "Svaka čast! Sve si dobro uradila, položila si ispit!" Nisam znala šta na to da odgovorim, samo sam poželjela da je doktorica pogriješila i da ja "nisam položila"! Tako je nakon poroda jedno 5 puta izjasnila kako je sretna da je muško, jednom čak pred njom prijateljicom koja ima tri unuke!!
Za dijete su par stvari kupili, inače je sve od mojih i od muža i mene. Počela je sama sebe da zove "majka" jer ona nije "stara nana". Prije poroda su već planirali da ćemo se mi preseliti u njihov stan i preuzeti ostatak kredita (100.000€!!!), pravili liste sa imenima, htjeli da dijete prijavimo kod njih. Uvijek kad odem kod mojih bude tako napeta. Svekar mi uvijek nešto nabaci kao da im ja otimam dijete. Nama slabo dolaze, sve očekuju da mi idemo. Moj muž očekuje da ja nekoliko puta sedmično idem kod njih, ja to neželim. Imam i ja svojih obaveza, moram i jelo napraviti i pororemiti. Moja svekrva nije nijednom došla da malog malo pričuva pa da ja mogu nešto malo uraditi. Nebi ona sjela u tramvaj!! Nego da ja dođem po nju, tu bi najmanje 2sata izgubila. Za to vrijeme mogu i sama. Ali uvijek sam ja kriva. Za stan je već nekoliko puta bila diskusija. Zadnji put sam imala hrabrosti da kažem da bi ja voljela da moj muž završi i da onda mi sebi nešto izaberemo. Onda mi je svekar rekao da stan vrijedi 60.000€ više nego što su ga oni platili. Ja sam mu rekla da ga onda proda i biće u plusu. Onda su me sve troje napali, više nisam ni riječi rekla. Ipak je njegova mati počela da plače pa je moj muž tješio kako ja nemam srca.
Moj muž i ja nismo više u stanju da razgovaramo normalno. Malo prije ponovo svađa, nemam više snage! Najradije bi mu rekla nek ide par dana kod svojih roditelja, nek razmisli dobro šta očekuje od života i šta mu je važno. Neznam više šta da radim!!


Pre pre previše ste zajedno da bi vam se dešavale ovakve stvari. Pretpostavljam da niste ni premladi,pa da ovo sve negativno utječe na tebe.
Muževi roditelji se trebaju poštovati,ali oni definitivno nemaju nikakvu ulogu u odlukama tebe i tvog muža vezane za vaš zajednički život. Jesi li znala da je tm vezan za roditelje i da se za vaše zajedničke odluke konsultuje s roditeljima? Nekako ne mogu da vjerujem da u 10 godina poznavanja tm nisi bila u stanju da skužiš za koga se ustvari želiš udati user posted image ???
I nikada neću razumjeti ženu koja očekuje da joj svekrva čuva dijete. Zašto?

_____________________________

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Molim za savjet!
7.2.2014 22:14:42   
bebaa

IZVORNA PORUKA: babybaby

Najveća mana jednog muškarca je da ima majku na životu...

nadam se da se šališ....................user posted image

_____________________________

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu babybaby)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Molim za savjet!
7.2.2014 22:15:51   
animagical

IZVORNA PORUKA: bebaa


IZVORNA PORUKA: babybaby

Najveća mana jednog muškarca je da ima majku na životu...

nadam se da se šališ....................user posted image

ja cu da se ubijem cim moj sin dobije prvu licnu obecavamuser posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Molim za savjet!
7.2.2014 22:17:38   
jasmin

IZVORNA PORUKA: babybaby

Najveća mana jednog muškarca je da ima majku na životu...

Ti HA sina dobiješ,idi ber' borovnice po minskO poljE.

_____________________________

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu babybaby)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Molim za savjet!
7.2.2014 22:24:29   
bebacha

IZVORNA PORUKA: babybaby

Najveća mana jednog muškarca je da ima majku na životu...


najveca mana jedne žene je da ima pileći mozakuser posted image user posted image

_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu babybaby)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Molim za savjet!
7.2.2014 22:25:58   
Anoniman
@Jasmin
Pocetkom smo 30ih :-) Bili smo djeca kad smo poceli da se zabavljamo. Ti si u pravu.. Kako da nisam skontala kroz sve te godine sta me ocekuje... Sad i sama sebi postavljam to pitanje. Izgleda da sam se nadala da nece biti tako. Tek su se poceli mijesati kad je bilo vjencanje u pitanju, tek tad sam osjetila sta bi me moglo cekati. Posle vjencanja sve vise i vise..
A sto se tice da svekrva pripazi dijete... Ona cesto govori da bi ona meni pomogla ali da to stvarno hoce, uradila bi. Nebi joj rado dala moje dijete zato sto me smatra maloumnom, bar takav mi osjecaj daje. Ne postuje moje misljenje o odgoju dijeteta.

(odgovor članu bebaa)
  Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Molim za savjet!
7.2.2014 22:26:00   
babybaby
A to tek user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Molim za savjet!
7.2.2014 22:31:49   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jasmin


IZVORNA PORUKA: babybaby

Najveća mana jednog muškarca je da ima majku na životu...

Ti HA sina dobiješ,idi ber' borovnice po minskO poljE.

user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Molim za savjet!
7.2.2014 22:34:07   
InLove

IZVORNA PORUKA: jasmin


IZVORNA PORUKA: babybaby

Najveća mana jednog muškarca je da ima majku na životu...

Ti HA sina dobiješ,idi ber' borovnice po minskO poljE.

user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Molim za savjet!
7.2.2014 22:34:44   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Anoniman

@Jasmin
Pocetkom smo 30ih :-) Bili smo djeca kad smo poceli da se zabavljamo. Ti si u pravu.. Kako da nisam skontala kroz sve te godine sta me ocekuje... Sad i sama sebi postavljam to pitanje. Izgleda da sam se nadala da nece biti tako. Tek su se poceli mijesati kad je bilo vjencanje u pitanju, tek tad sam osjetila sta bi me moglo cekati. Posle vjencanja sve vise i vise..
A sto se tice da svekrva pripazi dijete... Ona cesto govori da bi ona meni pomogla ali da to stvarno hoce, uradila bi. Nebi joj rado dala moje dijete zato sto me smatra maloumnom, bar takav mi osjecaj daje. Ne postuje moje misljenje o odgoju dijeteta.

Stariji inače misle da mi mladi ne znamo ništa.
Ali ako si ti ličnost,ako imaš stav,na jedno,srce,uđe,na drugo izleti.
Brak je puno više od onoga što mislimo. Tu se ne spajamo samo ja i mm,nego i moja i njegova porodica. Moramo naučiti živjeti s njima i poštovati jedni druge,ali i staviti granicu preko koje se ne smije preći,i ako se neko zafura,lijepo ga vratiti gdje mu je mjesto. Ja blizu svekija živim već skoro dvije godine i prezadovoljna sam našim stanjem. Bilo je tegobno postaviti sve kako treba u prvih 2 mjeseca,jer ja sam njima novost,naša djeca,a i oni nama,ali se itekako isplatilo. Doduše,ja sam blesave prirode,živim kako meni paše,drugima se ne petljam u život,tako ne dam nikome da ulijeće u moj. Mislim da je ključ uspjeha s drugima poštovati sebe najprije,ne gaziti sebe i onda će svi da te poštuju. I držim se one 'nije bitno šta mi govore iza leđa,bitno je kad se okrenem da svi ućute'. user posted image

_____________________________

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Molim za savjet!
7.2.2014 22:34:55   
bebacha

IZVORNA PORUKA: Hanady RR


IZVORNA PORUKA: jasmin


IZVORNA PORUKA: babybaby

Najveća mana jednog muškarca je da ima majku na životu...

Ti HA sina dobiješ,idi ber' borovnice po minskO poljE.

user posted image user posted image user posted image user posted image


M.S..


hvala vam od srcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Molim za savjet!
7.2.2014 22:35:07   
Medić*

IZVORNA PORUKA: jasmin


IZVORNA PORUKA: babybaby

Najveća mana jednog muškarca je da ima majku na životu...

Ti HA sina dobiješ,idi ber' borovnice po minskO poljE.


user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Molim za savjet!
7.2.2014 22:36:57   
babybaby
gluho bilo...

vec sam ga rodila...

neka dok se ozeni... pa onda user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: Molim za savjet!
7.2.2014 22:37:35   
muaaa

IZVORNA PORUKA: babybaby

Najveća mana jednog muškarca je da ima majku na životu...

pa sta nam predlazes....samoubistvo ili da nas snahe ubiju ili nesto trece???svaki savjet je dobrodosao

_____________________________

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”



(odgovor članu babybaby)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Molim za savjet!
7.2.2014 22:39:07   
babybaby
evo neko predlozi da berem borovnice po minskom polju user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *