|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Muž samo radi
24.1.2018 15:47:37   
Anoniman
Upravo ovako. Moj muž samo misli na posao i živi samo u tom fazonu. Kućne stvari ga ne interesuju baš. Sve može da čeka, osim posla. Sve je prilagodio tome, čak i naš porodični život, bračni život.
Znam da je vrijeme teško, sve to stoji, ali nemati vremena za brak i djecu je baš bolno za drugu stranu u tom braku koja isto tako radi, ali nalazi vrijeme i za život.
Moj muž dođe sa posla, uglavnom donese posla i kući. Popije kafu sa mnom za 10 min, legne, odspava 2 sata i onda ustane. Ako je donio posao kući radi, ako ne ima nešto drugo.
Ja se trudim da ga razumijem, ali već se počinjem osjećati kao u zatvoru u ovom braku.. Volim ga mnogo, ali život mi nekako izmiče. Sama se bukvalno brinem za dijete i bebicu, a on kaže da i radi za njih toliko.
Šta mislite o ovome? Kako živjeti na ovaj način, a pri tome biti sretan?
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Muž samo radi
25.1.2018 14:22:44   
ziel
Nazalost u 90% brakova u BiH je takva situacija..... Em zbog finansijskih razloga , em zbog glupog mentaliteta i uvjerenja da je zena ta koja MORA (pored svog posla u firmi) sama da radi kucanske poslove i sve oko djece dok muz sa dignutim nogama na stol, pije pivo....

Nemam ti sta pametno reci... Ako se s njim da razgovarati, otvori karte na stol iskreno. Ako ne da...... Samo ti znas dokle ti je granica.

_____________________________

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Muž samo radi
7.2.2022 9:42:01   
dcointrade
And interested friends can also go and see them.
His masterpieces "Princess Diaries", "Les Miserables" and "Interns" are all very good movies, and interested friends can also go and see them.
This film tells the story of a female college student who has just left school and entered a top fashion magazine as an assistant to the editor-in-chief. From the confusion of entering the workplace to finding the root of the problem from herself, she finally became an excellent workplace and fashion magazine.
crypto stock
A very interesting website

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *