|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Musko-zensko prijateljstvo
18.1.2008 12:03:09   
sarah
Da li vjerujete u prijateljstvo izmedju muskarca i zene?
Ali ono bas da se redovno cujete, odete na kaficu, itd. ali samo vas dvoje.

Ja sam imala u proslosti iskustava sa takvim prijateljstvima, ali su se obicno zavrsavala tako da je jedna strana htjela nesto vise, a druga nije, i tako sve pukne.
Cak sam imala jedno prijateljstvo gdje smo oboje htjeli nesto vise. Medjutim kad smo postali par vidjeli smo da kao takvi jako slabo funkcionisemo i prekinuli smo. Danas nismo ni par, ni prijatelji. Nije mi zao sto nismo ostali u vezi (jer ustvari nisam ni bila zaljubljena u njega, ali smo bili previse bliski pa sam mislila da jesam), ali mi je zao sto smo radi toga pokvarili prijateljstvo.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Musko-zensko prijateljstvo
18.1.2008 12:12:13   
travnicanka
I ja sam imala slicno iskustvo kao i ti.
Imala sam jako dobrog prijatelja,druzili smo se izlazili,gotovo svi oko nas su mislili da se zabavljamo.
Ja zaista nisam htjela da budemo par jer je to nemoguce,bila sam svjesna da nebi islo.Nosi prezime kao i moja mama ali mi nije rodbina,medjutim bili smo svjesni obadvoje te neke hemije izmedju nas pa smo se poceli zvati rodjakom i rodicom,i tako je ostalo.Ja sam nasla momka i ludo se zaljubila a on je na moju inicijativu izisao sa mojom prijateljicom s kojom treba da se uskoro i ozeni.
Ostali smo pravo dobri prijatelji i danas dan i na to sam ponosna.

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Musko-zensko prijateljstvo
18.1.2008 12:15:31   
Blue rose RR
Ja vjerujem, jer i sama imam prijatelja koji mi je kao brat.
Kum je mojoj kikici, i super se slažemo, i nakon što se upoznao sa mm, prijateljstvo je postalo, onako familijarno.


Velika pusa njemu.

(odgovor članu travnicanka)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Musko-zensko prijateljstvo
18.1.2008 12:20:17   
Monia
Mislim da ono iskreno prijateljstvo izmedu muskarca i zene ne postoji.kad tad jedno pocinje da gleda te stvari malo drugacije.Imam jednog prijatelja,jos iz djetinstva,ali nije odnos nikada bio da se cujemo svaki dan,da smo u stalnom kontaktu isl.Iskreni smo strasno jedno prema drugom,dobro se poznajemo i uvijek smo tu da pomognemo ili nesto uradimo jedno drugom bez obzira koliko se nismo vidijeli ili culi.To je prijateljstvo ali sa malim oprezom i distancom.Sada,u ovim godinama,malo je lakse,jer imamo formirane zivote i porodice pa malo drugacije se druzimo.

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Musko-zensko prijateljstvo
18.1.2008 12:24:31   
makana
ne vjerujem u prijateljstvo između muškarca i žene
osim u braku
volim što mi je muž i prijatelj, ali sve ostalo ne
dok sam bila mlađa željela sam da imam nekog prijatelja, starijeg muškarca po mogućnosti (ne mislim sad baš starijeg već nekoliko godina od mene i iskusnijeg životno iskusnog kao stare žene hehehhe) koji bi mi bio ono baš prijateljski nastrojen
ali sam ubrzo shvatila da je to nemoguće
lijepo je što neke od vas imaju muške prijatelje user posted image
ali ja osim za dvojicu rođaka ne mogu reći da su mi muški bili prijatelji
posljednji vid druženja sa muškom prijateljicom završio se tako što su se dvoje oženjenoudatih spetljali u ljubavnu vezu što je meni bilo tako gadno (baš mi se gadilo) da vam opisati ne mogu
tako da više ne pokušavam biti ni prijateljica ženama koje to neće niti prijateljica muškarcima, posebno što sam još u vezi stekla akbgd doživotnog muškog prijatelja  user posted image


_____________________________

strpljen - spasen

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Musko-zensko prijateljstvo
18.1.2008 15:02:00   
kiša
I ja sam davno imala prijatelja u kojeg sam bila zaljubljena al on to nikad nije znao,jer nisam htjela da zna.I kasnije kad smo se trebali razici tad je saznao al tad je bilo kasno,jer sam ja zivjela u Ze. a morala se vratiti u Jc.

A sad imam prijatelja koji mi je stvarno prijatelj i znam po tome sto izlazi s mojom prijateljicom vec 3 godine i jer smo ja i on radili zajedno i nikad nije bilo neke hemije izmedju nas.Sad se svi zajedno druzimo!

(odgovor članu makana)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Musko-zensko prijateljstvo
18.1.2008 15:07:29   
Blue rose RR
Ma sve je to individualno i ovisi o milion okolnosti, tako da svako ulaženje u dubiozu analize,  zahtijeva DOBRO poznavanje i jedne i druge strane.
Moj prijatelj , je meni samo kao brat i ja njemu samo kao sestra, i nikada nisam, niti ja niti on pomislili o nečemu drugom.

Ipak se to primijeti.

Onaj ko želi da to vidi.

(odgovor članu kiša)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Musko-zensko prijateljstvo
18.1.2008 15:17:04   
lejlašh
Ja vjerujem da iskreno prijateljstvo postoji, imam dosta prijatelja još iz srednje škole i sa fakuteta. Nekako mi se lakše bilo družiti sa muškom populacijom, jer sa njima nije bilo rekla-kazala, zavisti,...
I danas se sa par njih čujem, nekada izađemo i na kaficu. Srećom moj mužić nikada nije bio previše ljubomoran, valjda jer mi vjeruje, ipak smo deceniju zajedno.  
user posted image

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Musko-zensko prijateljstvo
19.1.2008 21:52:29   
esmi
Da li vjerujete u prijateljstvo izmedju muskarca i zene?
Ali ono bas da se redovno cujete, odete na kaficu, itd. ali samo vas dvoje.


Ja osobno mislim da prijateljstvo izmedu muskarca i zene nije moguce...user posted image
Osim naravno u braku.

Ja osobno imam dva muska prijatelja ako se to moze tako nazvati ali oboje su najbolji prijatelji mog muza...
A onako na svoju ruku niti imam potrebe  po nekim muskim prijateljima niti mi pada na pamet!!user posted image user posted image

< Poruku je uredio esmi -- 19.1.2008 21:53:10 >

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Musko-zensko prijateljstvo
20.1.2008 14:32:31   
laracroft
Na vlastitom primjeru sam se uvjerila da PRAVO(citaj iskreno,istinsko i bez ikakvih namjera)prijateljstvo  izmedju muskarca i zene NIJE moguce.Pod prijateljem podrazumjevam osobu kojoj mogu reci sve svoje tajne,osobu koja me razumije,podrazava....Mislim da mnogi ne razlikuju prijateljstvo od drugarstva,a i ja imam drugova,a prijatelja NE.

_____________________________

Adian 01.02.2007

(odgovor članu esmi)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Musko-zensko prijateljstvo
20.1.2008 14:54:59   
Amelaa RR
Potpisujem ovo sto lara pise...Jer musko je po prirodi takvo da mu se zene naravno svidaju,jos ako s tom osobom ima nekii poseban odnos kao npr."Najbolji prijatelji"uvijek prevagne na nesto vise...tako da sam i sama imala takvih situacija...PRIJATELJSTVO IZMEDJU ZENE I MUSKARCA    OVAKVO( Da li vjerujete u prijateljstvo izmedju muskarca i zene?
Ali ono bas da se redovno cujete, odete na kaficu, itd. ali samo vas dvoje. )TESKO...a ko ima ovakvo prijateljstvo ,ali samo prijateljstvo SVAKA MU CAST

_____________________________

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu laracroft)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Musko-zensko prijateljstvo
20.1.2008 22:16:36   
Hamos
Mislim da je najjace musko zensko prijateljstvo izmedju bracnih drugova, sve ostalo smatram da je na staklenim nozicama. Istina je da sam uvijek bila u mjesovitom drustvu i odgovaralo mi je, ali samo jednom u zivotu vezala sam se za jednog prijatelja...Cujemo se mi i danas s vremena na vrijeme, a uzrok naseg cesceg ne vidjanja je njegova supruga koja je tako ljubomorna, da ubija pogledom...On se jednostavno povukao i ja sam to prihvatila, ipak brak je u pitanju, a imaju djete...Glupo je da se jos svadjaju oko prijatelja. Mozda jos da kazem da je bio i najbolji prijatelj moga muza, jer su zajedno studirali, a moje poznanstvo s muzem krenulo je od njega...
Voljela bih da imamo sjedeljke i druzenja kao nekada, tesko mi je palo to razdvajanje, mislim i njemu, ali takticko povlacenje reklo mi je sve...

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Musko-zensko prijateljstvo
22.1.2008 20:07:42   
Adana
Da, vjerujem da muskarac i zena mogu biti iskreni prijatelji bez zadnjih namjera. Imam dvojicu jako jako dobrih prijatelja. Obojica su skolski prijatelji, i znamo se vec 20-ak godina. Sa jednim sam prijateljica jos od prvog osnovne. I ni sa jednim nikada nije bilo nista vise, ni sa jedne ni sa druge strane. Super se slazemo, nadopunjavamo, tu smo jedno za drugo, ali hemije nema, bas su mi kao braca. I drago mi je zbog toga. Vise volim prijateljstva sa muskim nego sa zenskim prijateljima. Jer me ti muski prijatelji nikada nisu ni   izdali ni povrijedili, a Boga mi prijateljice jesu itekako. Imam ja i prijateljica, nisu samo prijatelji!user posted image
Pusa

_____________________________

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu Hamos)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Musko-zensko prijateljstvo
27.1.2008 12:22:40   
Azure
Bas ste me nasle. Podsjetile ste me na nesto sto se trudim zaboraviti. Da imala sam najboljeg prijatelja i jos uvijek ga tako dozivljavam. Ali nazalost ne druzimo se vise. Otkako smo se upoznali nekako smo medju rajom otkrili mnogo toga zajednickom i polako olako postali smo dobri prijatelji. Zabavljala sam se kratko sa njegovim najboljim drugom, a on opet s nekom curom. Nije bilo teme i temice o kojoj nismo pricali, pa cak i o momcima koji su se pojavljivali u mom zivotu. Svi su mislili da se zabavljamo, a nas je bas bilo briga za to. I dalje smo bili prijatelji. Cesto smo znali zbrisati od raje i zajedno kegdje lunjati gradom. Mnogi su se ljutili, ali nas je bas bilo briga. Onda su meni mame prijateljica govorile kako smo mi zaljubljeni jedno u drugo. Moja mama ga zeljela za zeta, a njegova mama mene za snahu. A mi i dalje prijatelji. Pod svim tim pritiscima sam se pocela pitati da zaista nisam zaljubljena. Pa sam pocela analizirati negove postupke i postalo mi je jako neugodno u njegovom drustuv. Osjetio je to. Ali nismo spominjali. Jedne prilike mi je rekao da se nikad ne bi zabavljao sa (bivsom) djevojkom svog druga koliko god da mu je draga. Druzenje se nastavilo, a potom sam primijetila da jedan jedini put nije bio raspoloze slusati o susretmu mene i decka koji mi se svidjao. Tu noc je bio jako cudan. Tada sam posumnjala da je mozda istina to sto su svi tvrdili. Pitala sam ga zasto ne nadje djevoku. Rekao mi je da bi rado, ali da ne moze naci djevojku kakva sam ja. Nekog skim moze pricati o svemu i ko ce ga razumjeti. Nekog skim moze dijeliti dobro i zlo i skim se dobro osjeca. O ni sama ne znam sta sam u tom trenutku sfrfljala. Nedugo poslije toga upitao me za misljenje da li da se pocne zabavljati s jednom djevojkom koju smo znali. Rekla sam zasto ne. Slatka je i cini mi se dobra osoba. Kako sam se prevarila. Bila je jako ljubomorna. Pocela sam ga izbjegavati upravo zbog nje. Jednom je rekao da je vrijeme da svi shvate da smo jako dobri prijatelji i da to tako moraju prihvtiti. Ali ona nije shvatila. Prestali smo se druziti. Bila sam na njihovoj svadbi sa svojim momkom, sadasnjim muzem, oni su bili na nasoj svadbi. Par puta smo izasli i to je to. Povremeno se cujemo da bi cestitali jedno drugom neki praznik ili se ispricamo kad se sretnemo. To je sve. I jako mi je zao, jer zaista sam ga smatrala prijateljem. Ipak znam da ako mi ista u zivotu zatreba mogu racunati na njega. I on na mene. Jako sam sretna sa svojim muzem. Zaista sam zeljela da se vise druze, jer njih dvojica su dvoje ljudi koji mi zaista puno znace. Sigurna sam da bi to prijateljstvo bilo iskreno i dugovjecno. Da nije zenske ljubomore. user posted image

_____________________________

Nasa princeza je rodjena 3.9.2006, a mladja princeza i princ rodili su se 29.12.2009.

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Musko-zensko prijateljstvo
27.1.2008 13:07:50   
Amelaa RR
Ma sta ces ....tako bilo sudjeno da bude....iskreno ja ne vjerujem da postoji to prijateljstvo izmedju zene i muskarca jer kad tada rodi se nesto vise...a onda kasnije nisi ni prijatelj ni .....nista

_____________________________

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Azure)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Musko-zensko prijateljstvo
27.1.2008 18:03:26   
Alex
SVE JE MOGUĆE!A znate ono " tanka je linija što spaja i razdvaja..."
Imala sam druga,komšiju,vrata do vrata.On je sad u Švedskoj,ima dva sina.Prokleti rat je sve uništio,pa smo daleko i svako ima svoje brige,pa se vidimo jednom u godini...A danima smo se dodavali tanjirima sa klopom preko terasa i popili smo više kafa nego što kose imamo na glavi.To je Adnan moj drug i bivši komšija....


_____________________________

"Čovječe,pazi da ne ideš malen ispod zvijezda..."

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Musko-zensko prijateljstvo
14.3.2013 19:29:53   
sporty mamaa
Ne vjerujem bas mislim da se na kraju uvijek kod nekoga desi kemija. a ako nista mozda ljubomora od strane supruga ili supruge prijatelja

(odgovor članu Alex)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Musko-zensko prijateljstvo
23.3.2013 8:12:43   
Besanaaa
Imala sam prijatelja s kojim sam bila nerazdvojna 13 godina i zabavljala se sa njegovim najboljim drugom.Stalno smo bili skupa,zivjeli blizu,znali smo lezati u krevetu bracnom do neka doba noci i gledati film.Ni dohvatio me nije.Dok jednom nije pokusao da me silujeuser posted image
Tada sam shvatila da musko i zensko mogu biti samo musko i zensko

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *