|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   SOLARIJ
18.6.2007 13:41:16   
AIDA RR
Drage moje,

prije ljetovanja, prženja na suncu, da li koja od vas posječuje umjetno sunčenje - solarij? Kakve imate iskustva, da se sunčate u solariju prije nego što idete na more? Da li je stvarno istina da opče ne izgoriš, niti ne pocrveniš, več da jednostvano dobivaš samo još smeđiju boju?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: SOLARIJ
20.6.2007 23:14:41   
Aida
Draga Aida,
ja sam išla par puta, ali skoro da mi se i ne pozna. Inače teško mi je potamniti, ali izgleda da moram biti uporna, a ne znam koliko mi je to i zdravo za organizam. Šta ti misliš o tome? Posječuješ li ti solarij?

(odgovor članu AIDA RR)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: SOLARIJ
23.6.2007 13:52:17   
Ona
Ja ne posječujem solarij. Da budem iskrena malo me strah, zato što je to ipak zračenje organizma, i bojim se posljedica. Dosta djevojaka u Sarajevu posječuje solarij, a one koje ja poznajem nisu se žalile, ali ipak se ja držim svoga. user posted image  Šta vi mislite o tome? Da li pogrešno razmišljam?

(odgovor članu Aida)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: SOLARIJ
3.7.2007 19:41:56   
AIDA RR
Definitivno ne razmišljaš pogrešno. Naime solarij utječe na neplodnost, pošto umjetno zračenje organizma uzrokuje odumiranje čelija pod vrhnjom kožom, a osobito tamo, gdje je najmanje masnog tkiva. I to se baš nalazi od intimnog ženskog djela prema trbuhu, to znači da su največoj šteti ispostaviti jajniki i jajovodi. Tako da, bez brige, ti razmišljaš u pravom pravcu za svoje zdravlje. A što se same kože tiče, tu su prvo vidne posljedice solarija, koje su po brzom postupku po godinama sve više istaknute.

< Poruku je uredio AIDA RR -- 3.7.2007 19:42:46 >

(odgovor članu Ona)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *