|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Strah od voznje
30.9.2011 18:52:33   
EmNe
Zanima me imate li strah od voznje?Koliko se sigurno osjecate za volanom?Ja sam napokon skupila hrabrost da polazem vozacki ispit.Danas odvozila 6-ti cas.Ukocena sam i djeluje mi komplikovano pratit sve u jednom momentu.Nadam se da ce vremenom sve da se poslozi i da cu bit opustenija.Polazem u Njemackoj i prvi cas odmah raskrsnica i semafor,sva sam se pogubila.Kako su prosli vasi casovi obuke?Unaprijed hvala na odgovorima.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Strah od voznje
30.9.2011 18:56:20   
Honey3
hm,ja te ne mogu ohrabrivati,ja sam polozila prije nekih 4-5god.a jos uvijek nemam hrabrosti sjesti sama za volan,samo ako je mm pored mene,jos ja ne bi ni tako da on ne navaljuje,smotana zena i etouser posted image

_____________________________

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu EmNe)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Strah od voznje
30.9.2011 19:22:40   
Mjeseceva Pratilja
Ja sam polozila vozacki ispit kada sam imala 17, a vozacku dobih sa 18. Sada imam 25 god..Imam i iskustva sa policijom, parkiranje, rusenjem ograde..
Nije me bilo strah mada sam bila u nekom cudno filmu i nisam se mogla opustiti..To je trajalo, lazno je reci, prvih 5 dana..
Vozila sam kao ti..Prvi cas odmah na cestu, instruktor je imao komande kod sebe a ja sam upravljala volanom..
Vozimo 40 na sat, ja vezana, obje ruke na volanu, onako priljubljena da mi sta ne promakne..Mislim da se u toj sedmici nisam uspjela nasloniti..user posted image  Znam da su mi se svi smijali, posebno raja iz bratove skole..Uzas..
Kasnije je islo mnogo lakse..I svaka naredna voznja je isla lakse, brze..Evo danas isto tako..Onako opusteno..Namjestim si sic poslije muza..I polahko 1-2-5. user posted image  Upalim si da mi sta svira i gustiram..
Vrlo je vazno da te nije strah, da ne gledas tik ispred haube vec da imas siroke horizonte..Znas na sta mislim..U svemu tome se moras opustiti i moras znati da li ti se svida ili ne. Praksa cini svoje..Ja ti zelim od srca ugodno vozikanje. user posted image

_____________________________

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Strah od voznje
30.9.2011 19:28:21   
salmy
Ja sam se toliko bojala kad sam isla na instrukcije.Strasnouser posted image user posted image polozila i sa papirom (nije bila vozacka gotova) pravac Tuzla,samauser posted image user posted image jos auto od firme

I kako sam se tada oslobodila,tako picim.....a promjenila sam auta more,u kratkom periodu.A najbolje sam se osjecala kad sam vozila Cady user posted image user posted image user posted image ide auto a nigdje soferauser posted image user posted image user posted image
Al zato sam se policiji ulizivala momacki
Samo lagano i nemoj puno razmisljati o strahu,kad krenes pici........
Sretnouser posted image

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Strah od voznje
30.9.2011 20:51:17   
SdZ
Ista sam bila. Nenormalan strah i na to sve pomalo bezorazan instruktor, a ja mirnica, sramezljiva, pa me to snaslo, ali hvala Bogu uspjela sam. Veci strah sam imala dok sam vjezbala sa instruktorom nego onaj dan kad sam polagala, fino zenska sjela i pici li, pici. I kad mi cica rece da sam polozila, meni se zatresle noge i ruke, he, he. Poslije sam pomalo vozila mamin auto, onako s malo straha, ali uspjevala sam se snaci i onda se udadoh, mm ima neki jaki, sportski auto i ja ne smijem u njega, pa ga prdajemo i kupit cemo manji neki bas za mene. Sad se bojim misli da cu opet sjesti za volan, ali zelja i volja je veca i nece me nista pokolebati. Tako i ti. Bez straha, molim te. Ne misli na to hoce li to ko sta reci vec samo vozi, upijaj informacije koje ti pruza instruktor i poslije kao polozis vozi, vozi i samo vozi. Sretnooo!user posted image

_____________________________

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu EmNe)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Strah od voznje
30.9.2011 21:10:12   
emma.L
Prva vožnja Mostar - Čitluk - Mostar, taman mi trebalo 90 minuta user posted image . Strašno i prestrašno!
Ali položih iz prve i tata mi odmah dade auto. Nije mi bilo svejedno, ali kako se u to vrijeme u Mo stalno stopiralo, definitivno je moja vožnja uvečer bila sigurnija. U početku sam parkirala samo na mjestima gdje sam mogla naprijed ući u prostor za parkiranje i produžiti odmah na onaj prostor ispred, da samo mogu poslije naprjed izići user posted image . Jednom zamolila dva momka da mi isparkiraju auto, mogli su fino i odvesti se koliko sam ja mozgom razmišljala, hahahaha. Ali nakon godina vožnje svakakvih krntija naučila sam ih paliti u leru niz strminu, parkirati 'uz nos' bez problema, ići na more na dan sa kanistrom vode pa dodavati vodu svakih 30 km i sl. Sad kad imamo relativno dobar auto vozim ga automatski, bez puno razmišljanja. Mada sam se toliko navozala da mi nije više neki gušt, nego iz potrebe.
Dakle, savjet je da kad položite polako probate same, manite se tata, braće i muževa. Ni jedan ne zna ušutjeti ili ohrabriti a kritika vam najmanje treba. Pa valjda i same znamo kad smo slučajno zakačile trotoar zadnjim točkom ili parkirale da pređemo na susjedno mjesto. Nije smak svijeta, još malo nazad naprijed i eto ga.
E ja imam strah jedino od vožnje po ledu i snijegu jer sam se u Mostaru jednom okrenula na zaleđenoj cesti punoj djece koja su se klizala. Kad tada nisam sišla s pameti razmišljajući što se moglo dogoditi nikad neću. A djeca kao djeca, trubio ne trubio oni svoje tjeraju, nisu se smirili dok dječak to popodne nije slomio nogu na tom ledu. Odlučila sam ove zime malo vježbati ali ipak s mužem. Ili neka me odveze na čistinu, a onda ga izbaciti iz auta user posted image .

_____________________________

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Strah od voznje
30.9.2011 22:09:42   
Medić*
IZVORNA PORUKA: emma.L

Prva vožnja Mostar - Čitluk - Mostar, taman mi trebalo 90 minuta user posted image . Strašno i prestrašno!
Ali položih iz prve i tata mi odmah dade auto. Nije mi bilo svejedno, ali kako se u to vrijeme u Mo stalno stopiralo, definitivno je moja vožnja uvečer bila sigurnija. U početku sam parkirala samo na mjestima gdje sam mogla naprijed ući u prostor za parkiranje i produžiti odmah na onaj prostor ispred, da samo mogu poslije naprjed izići user posted image . Jednom zamolila dva momka da mi isparkiraju auto, mogli su fino i odvesti se koliko sam ja mozgom razmišljala, hahahaha. Ali nakon godina vožnje svakakvih krntija naučila sam ih paliti u leru niz strminu, parkirati ''uz nos'' bez problema, ići na more na dan sa kanistrom vode pa dodavati vodu svakih 30 km i sl. Sad kad imamo relativno dobar auto vozim ga automatski, bez puno razmišljanja. Mada sam se toliko navozala da mi nije više neki gušt, nego iz potrebe.
Dakle, savjet je da kad položite polako probate same, manite se tata, braće i muževa. Ni jedan ne zna ušutjeti ili ohrabriti a kritika vam najmanje treba.
Pa valjda i same znamo kad smo slučajno zakačile trotoar zadnjim točkom ili parkirale da pređemo na susjedno mjesto. Nije smak svijeta, još malo nazad naprijed i eto ga.
E ja imam strah jedino od vožnje po ledu i snijegu jer sam se u Mostaru jednom okrenula na zaleđenoj cesti punoj djece koja su se klizala. Kad tada nisam sišla s pameti razmišljajući što se moglo dogoditi nikad neću. A djeca kao djeca, trubio ne trubio oni svoje tjeraju, nisu se smirili dok dječak to popodne nije slomio nogu na tom ledu. Odlučila sam ove zime malo vježbati ali ipak s mužem. Ili neka me odveze na čistinu, a onda ga izbaciti iz auta user posted image .


Slazem se user posted image Polozila u 4 srednje.  Nakon toga imala Golfa 3, konstantno vozala, dosadilo mi bilo u zadnje vrijeme. Dosla na studij u Sarajevo, ovdje nisam vozila, ali kada odem u svoj rodni grad ponovo za volanom, i sve tako. Prije godinu dana pocela voziti po Sarajevu, muz bio licni instruktor, puno pridikovao, tako da sam obecala usavrsicu se sama, bilo me je strah u pocetku, nisam se plasila sebe, plasila saam se da me neko ne udari user posted image Jedva sam se opustila. Sada je super, mada bih voljla za razliku od naseg auta ( zajednickog ) uzeti sebi neko manje, zensko, slatko, uskoro i planiram aBg.

Zimi je druga prica. Jos se nisam opustila, vozim jedino ako moram. Mada grijesim, ali ove godine cu krenuti polako u razbijanje ledai straha od klizanja user posted image

Zaboravih reci da me bilo strah voziti uzbrdo, posebno ako ima auto iza mene. I to se prevazislo ali jos ne dovoljno, ima malo panike jos ali se usavrsavamo polako. Trenutno ne vozim jer mi vozacka istekla pa je moram mijenjati.

< Poruku je uredio medic slatki -- 30.9.2011 22:11:16 >


_____________________________

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Strah od voznje
30.9.2011 22:17:16   
R&T@
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

. Sad se bojim misli da cu opet sjesti za volan, ali zelja i volja je veca i nece me nista pokolebati. user posted image


Selmy, daj mi malo ove svoje volje....

Mene je strahuser posted image


_____________________________

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Strah od voznje
30.9.2011 22:24:39   
mala86
samo praksa i nista vise

ja sam polozila prosle godine,prvo imala uzasnu instruktoricu,poslije sva sreca predje u drugu AS i sa drugim instruktorom za 6 casova nauci sve sto nisam s njom za 30

sad vozim po potrebi,ali isto primjetim na sebi ako ne vozim dvije sedmice (ljeto lijepo vrijeme pa sam radije setala) sve mi se teze nakanit,a nekad znam u jednom danu nekoliko puta odvesti se negdje i svaki put mi sve lakse i draze user posted image

a volje imam user posted image

_____________________________

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦






(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Strah od voznje
30.9.2011 22:25:11   
SdZ
Tajroooo, nemoj tako, bona. Ne bi ti vjerovala koji je mene strah, ali sam rekla bit cu jaca od tog straha, a ne, ne. Boli me briga ako budem smetala na cesti sa svojom sporom voznjom, nek' me predju, ali ja idem sigurno. Zezam se cesto s muzem i govorim mu:"Vidjet ces ti vozacicu, ma najbolja cu biti, a uz to i najljepsa". He, he.
Moras, zaista, sama sebi reci ja to zelim, ako zelis, i nema tog straha koji ce nadjacati tu zelju. Dodje i meni trenutaka kad pomislim da ja to necu znati, da sam sve zaboravila, ali saberem se i opet pomislim da znam osnovno, a ostalo cu se uciti sama.
user posted image evo jedan za podrsku!


_____________________________

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Strah od voznje
30.9.2011 22:28:55   
R&T@
Sve ja ovako sebi "izvazim", i onda me neki strah "poklopi"user posted image
Krenem, ne napravim gresku, ali odustanem...user posted image


_____________________________

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Strah od voznje
30.9.2011 22:41:04   
dubravka01
Ja nikad nisam imala strah od vožnje, od časova gdje sam jela čoko bananice dok vozim, čak i zapalila cigaretu ( za ovo sam dobila opomenu i nisam vise) pred instruktorom...
Vozila haman pa po cijeloj bivšoj Jugi ( ne racunajući SLO) i sve je hvala Bogu uvijek bilo ok.

Ali sad nakon poroda samo 2x sam vozila,opičio me taj neki strah, neznam šta mi je, ja i user posted image sami u autu još nikad, ja ne smijem...
Mogla bih sama haman na kraj svijeta ali s malim ne smijem user posted image


_____________________________

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Strah od voznje
30.9.2011 22:41:28   
SdZ
Ma da mij en eko pricao da je tebe nesto strah, ja bih rekla da to nije ista zena o kojoj pricamo. Ti si, zeno, u mojim ocima jaka, hrabra, puna zivota, volje za zivotom. Nemoj da se ovo promjeni. Hajdeeee.
Ma znas sta se meni desilo?
Polozila ti ja i uzmem mamin auto da se malo provozam, ne mogu u grad jer jos nisam dobila vozacku. I krenem ti ja. E sad kad izadjes iz mog dvorista izlazis na cestu koja je mala nizbrdica i krenem ja i zaustavim ispred trafostanice koja je odmah na kraju te nizbrdice, odmah do moje kuce nekih 150-200m i hocu da se okrenem u tom ulazu u trafostanicu i vratim se kuci i stala i ne znam sta cu, hocu da se malo unazad vratim, ja sve napravim kako treba, ali auto krene malo prema naprijed dok ja polako pustam kvacilo jer jos onako malo zemlja nagnuta, a ja se prepala, pocela plakati, vristati, sestra me iz naseg dvorista snima mobitelom, a ja vicem:"Zovi mamu, ja ne znam voziti" i ja izadjem iz auta, krenem pjesice kuci, mama ide vidi ja placem nista ne govori, samo kad je dosla do auta cujem kako govori:"A ove male, Boze dragi".
Ja udjem u kucu placem, govorim da nikad necu voziti, da sam glupa i svasta nesto. I kad sam se malo smirila sestra mi pokaze video i ja se ismijem i opet kazem ma vozit cu ja, pa bilo sta bilo. Imam stah, ali i stvarno veliku zelju da to savladam. I cesto pogledam taj video, ismijem se do bola i uvijek, ali uvijek sebi kazem ma znat cu ja to, sigurno.
Tajra, moras. Jednostavno, moras.


_____________________________

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Strah od voznje
30.9.2011 23:42:21   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: EmNe

Zanima me imate li strah od voznje?Koliko se sigurno osjecate za volanom?Ja sam napokon skupila hrabrost da polazem vozacki ispit.Danas odvozila 6-ti cas.Ukocena sam i djeluje mi komplikovano pratit sve u jednom momentu.Nadam se da ce vremenom sve da se poslozi i da cu bit opustenija.Polazem u Njemackoj i prvi cas odmah raskrsnica i semafor,sva sam se pogubila.Kako su prosli vasi casovi obuke?Unaprijed hvala na odgovorima.


nemam strah, stalno sam u autu, vozim već 14 godina
bitno je da čim položiš kupiš si auto i počneš odmah voziti
ja sam 2006 kupila novi polo u Asi i sama otišla i preuzela ga, nije me uopće bilo strah kao novo auto da ne lupim gdje itd nisam imala tremu
od tada mi je polo extra auto, taman za potrebe jedne ženice, gepek solidan, nije prevelik, lak za parkiranje
Preporučujem da ne voziš veliko auto u startu... sa manjim je lakše barati i bitno je da shvatiš da auto ne može otići nigdje gdje ti ne želiš i bez srkleta, lagano, nek sviraju, nemoj da te to živcira, ubrzo ćeš biti pravi vozač pa ćeš i ti nekom svirati da se skloni s puta user posted image budi oprezna kod parkinga (to je ono što u početku se vozače zeza)....
i nikada ne parkiraj na mjesta gdje ocijeniš da ćeš se teško "izvući" a ako s eto i desi nek ti ne bude blam zamoliti nekog da ti "izvuče" auto
Pa žena si, muškarci će s otimati za pomoći ti user posted image
Sretni i upješnu vožnju ti želim


_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu EmNe)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Strah od voznje
30.9.2011 23:47:20   
Anoniman
pri polaganju nisam imala straha tako sam bila sigurna u sebe i brzo sam sve shvatala , jedina sam bila od nas tad osmoro sto je polozilo i testove i voznju iz prve...........vozila po malo sa muzem sve dok ne udarih jednu babu user posted image user posted image u auti  mislim od pozadi i to na tanksteli user posted image user posted image ali od tad tesko mi ide , fata me panika , ja se najvise plasim da ne udarim nekog insana da ne daj Boze zatvora, griza savesti user posted image to mi je najgore kad pomislim 


< Poruku je uredio triputmama -- 30.9.2011 23:48:39 >

(odgovor članu SdZ)
  Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Strah od voznje
30.9.2011 23:57:28   
veeseelaa
.......vozila po malo sa muzem sve dok ne udarih jednu babu user posted image user posted image u auti mislim od pozadi i to na tanksteli


hahahah suze me obliše, uh 3putmama pa ti si kraljica
ja nikad nijednu babu nisam udarila user posted image user posted image al sam zato jednog lika koji je presporo za moj ukus prelazio cestu malo pogurala autom hahahah al to je bilo namjerno
eh kad je nabro trčat preko zebre user posted image user posted image a ja otvorim prozor, rekoh "vidiš da i brže možeš prelaziti cestu" user posted image



_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Strah od voznje
1.10.2011 0:10:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

.......vozila po malo sa muzem sve dok ne udarih jednu babu user posted image user posted image u auti mislim od pozadi i to na tanksteli


hahahah suze me obliše, uh 3putmama pa ti si kraljica
ja nikad nijednu babu nisam udarila user posted image user posted image al sam zato jednog lika koji je presporo za moj ukus prelazio cestu malo pogurala autom hahahah al to je bilo namjerno
eh kad je nabro trčat preko zebre user posted image user posted image a ja otvorim prozor, rekoh "vidiš da i brže možeš prelaziti cestu" user posted image




da ne obeshrabrujem postavljaicu teme , ali pre nekoliko jedan covek koji nije toliko brzo vozio udari jednog skolarca i namesto user posted image on dobije 20 god kazne i dete plus mrtvo, neka sudbina sta ja znam toga se ja vesela najvise plasim , mislim neka dobro meni i tramvajomuser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Strah od voznje
1.10.2011 0:15:06   
Dalil@
Eh, vesela, vesela user posted image

Polozila od prve (mada bih voljela da nisam jer bih onda imala vise casova) prije neke 2 god. Vozim od pocetka iiiiii cijelo vrijeme imam neki strah. Ma nije strah nego bojazan da u nekoj situaciji necu uspjeti na vrijeme procijeniti ili odreagovati. Pogotovo kada vozim djecicu.
Ali, ja ipak stalno vozim user posted image

Taj strah je veci ako duze ne sjednem za volan..

Nisam nikad lupila zivo bice (hvala Bogu) ali sam jednom pokusala srusiti Grand centar na Ilidzi pa mi nije uspjelo user posted image a na to jos uvijek imam podsjetnik na autu user posted image Ipak, vozim i nakon toga user posted image


_____________________________

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Strah od voznje
1.10.2011 0:19:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

.......vozila po malo sa muzem sve dok ne udarih jednu babu user posted image user posted image u auti mislim od pozadi i to na tanksteli


hahahah suze me obliše, uh 3putmama pa ti si kraljica
ja nikad nijednu babu nisam udarila user posted image user posted image al sam zato jednog lika koji je presporo za moj ukus prelazio cestu malo pogurala autom hahahah al to je bilo namjerno
eh kad je nabro trčat preko zebre user posted image user posted image a ja otvorim prozor, rekoh "vidiš da i brže možeš prelaziti cestu" user posted image




OT
pade mi na pamet moj muz -cekamo sad da predje jedan ulicu i cekamo i cekamo kad moj muz zavika "run forest run" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Strah od voznje
1.10.2011 7:58:08   
hampsi
IZVORNA PORUKA: dubravka01
Mogla bih sama haman na kraj svijeta ali s malim ne smijem user posted image


Isto! Sve i nekako ali sa bebom nikako. Jedino ako neko sjedi sa  user posted image a i tada me strah. Ne bojim se sebe i svoje voznje, vec ovih bualetina kojih je prepun grad


_____________________________

Takva sam kakva sam

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Strah od voznje
1.10.2011 9:13:19   
mala86

IZVORNA PORUKA: hampsi

IZVORNA PORUKA: dubravka01
Mogla bih sama haman na kraj svijeta ali s malim ne smijem user posted image


Isto! Sve i nekako ali sa bebom nikako. Jedino ako neko sjedi sa  user posted image a i tada me strah. Ne bojim se sebe i svoje voznje, vec ovih bualetina kojih je prepun grad



mi upalimo muziku i picimo user posted image
mali je super u autu user posted image

_____________________________

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦






(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Strah od voznje
1.10.2011 14:58:46   
balasgirl
Nemam apsolutno strah od vožnje, vozim preko 10 godina, promijenila auta hejbet i velikih i malih, od 70 pa do 210 konja, imam iza sebe i udes sa smrtnim posljedicama, mislila sam da ću tada imati strah od auta, ali nisam. Doduše, vozim opreznije, a otkako sam rodila više ne vozim ko Šumaher već doooosta sporije, staloženije, uživam u vožnji. Vozim i po inostranstvu, normala sve.

_____________________________

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...


<3 Ali Khan <3

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Strah od voznje
1.10.2011 16:25:25   
enna
Vozim od 2003 godine i nemam neki strah izposetka je bio prisutan a poslije ne i kao sto neka od forumasica rece najbolje sama pa boze moj i na greskama se uci polako bez straha.Polagala sam na opel corsa mali autic bas za zenske lako parkirati a bogami kada sam sjela u nase auto jos je bio karavan uhhhh uzasno mi se cinilo kada bi isla u prodavnicu parkirala bi na mjesta gdje ima malo auta user posted image a sad sve je to iza mene.Ponovo je auto karavan jos vece nego prije sada je tu i malena ali nemam strah od voznje i najvise volim kada nije tu moj muz moje gundalo jer kod njega sve treba biti perfektno jer on je po profesiji vozac pa uhhhuser posted image necu ni da vam pisem kakvih je bilo situacija sa njim.Cak jednom smo se vracali sa neke feste ja trudna zimsko doba ali bez snijega i on uvijek nesto pametuje sto nisi ovog pretekla ovdje sto nisi u krivinu usla ovako i bla bla i ja lijepo zakocim i reko izlazi van ili cuti i od tada nema bas neki primjedbi ali i iskustvo cini svoje.Zato u svakom slucaju sretno strah je normalan ali prolazan oprez i gasuser posted image

_____________________________

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 23
   [Obrisana poruka]
1.10.2011 16:31:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu enna)
  Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Strah od voznje
1.10.2011 16:35:00   
R&T@
Ja samo citam, citam...i stidim se user posted image

_____________________________

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *