|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba traz...
4.6.2009 23:08:04   
cvjeticmali
Drage moje,
dugo nisam bila na forumu al mi je veceras jednostavno doslo da ispricam svoju pricu.Od 16. godine imam dijagnostikovanu Amenoreju primariju ( Amenorhea primaria ), tj. potpuni izostanak mjesecnice, koja nikada ''prirodnim'' putem nije ni dosla.Samo ja znam koliko sam puta pozeljela da me ''boli '' stomak i da sam u ''onim'' danima. Od tada sam obisla ljekare i ljekare od Tesnja, Zenice, Doboja, BAnja Luke pa i Beograda. Uzasnuta sam ''prijemom'' na koji sam naisla.U ranijem dobu sam bila fokusirana na mjesecnicu ( koju sam redovno dobijala kada bi pila hormonsku terapiju , prirodno --- nema sanse ), a onda je doslo vrijeme da razmisljam o trudnoci ( valjda to dodje s godinama , sada imam skoro 29.) NAkon svih gore navedenih ''gradova'' stigla sam i do Beograda do poznatog prof. Micica, koji je dok sam isla privatno kod njega na preglede , gdje bez 50eura ne mozes reci ni dobar dan, bio jako susretljiv i optimistican. kada sam zavrsila kod njega na klinickom centru u Beogradu , promjenio je pricu. Prije smo razgovarali o stimulaciji ovulacije i pokusaju prirodnog zaceca da bi na kraju 'ladno mi rekao da moram ici na vjestacku oplodnju i uputio me na kliniku kod njegovog prijatelja, vrsnog prof. negdje u BG , cini mi se da se zove ''Plava klinika '', gdje takodje bez 50 eura ne  mozes reci ni dobar dan. Kada sam pitala sta bi s onom pricom iz privatne klinike o prirodnom zacecu, jos hladnije mi je rekao da da su oni sa mnom zavrsili, nisu otkrili ni zasto nemam menstruaciju niti sta dalje bar s tim, nego da idem u tu kliniku, i jos mi je dodao onako da imaju neke ''pumpe'' koje se stave na ruku i dnevno ubrizgavaju hormone ali da su skupe i da su trenutno nedostupne ( jer mu ja naravno nisam tutnula u dzep nista ). U trenutku svoje emotivne slabosti osim suza iz mojih usta nije izasla ni rijec.Znaci ne preostaje nista nego vjestacka oplodnja. OK!
Ali....svih tih ili bar 5 godina unazad ja sam imala vezu, moj decko je isao sa mnom u Beograd i bilo gdje sam trebala u tih 5 godina, medjutim nakon mog zadnjeg boravka u BG on je poceo cudno da se ponasa. Pretpostavljate razisli smo se. I sada.......sa cinjenicom da bih trebala poceti sa postupcima IVF-a za koje znam da nisu 100% uspjesni ja sam ostala SAMA.......sama u nekoj svojoj tuzi.........kako dalje????
Zamisljam sebe kako ulazim u novu vezu i nakon nekog vremena kazem , znas eto ako zelis imati dijete sa mnom moracemo tako.....a taj neki pobjegne glavom bez obzira.......I tako redom a godine mi idu.... Prije svega i ne osjecam se nesto za neku ''novu'' pricu.... ovu sam zavrsila u januaru ove godine.

Cula sam i ja za dr Sanju iz Banja luke koja veoma uspjesno radi vjestacku a i kazu mi neki prijatelji iz BL da je onako super osoba, da razgovara normalno i pokusavati razumjeti svaki par. Al zamislite tog jada sada da joj odem i kazem evo ja dosla, a partnera nigdje. Kako se lose osjecam?!Al sta je tu je , vrijeme nemogu vratiti.

Izvinite na detaljnoj prici ali jednostavno sam morala podijeliti ovo s nekim.....ko ce me razumjeti.

Srecne su one koje imaju probleme sa trudnocom al i nekog pored sebe ko ce s njima podijeliti bol.
U nadi da ce vam se ostvariti vasa nadanja i da cu i ja sresti ubrzo nekog ko ce me voljeti dovoljno i biti hrabar da stane rame uz rame sa mnom, srdacno vas pozdravljam.





< Poruku je uredio Vedica RR -- 5.6.2009 7:17:50 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
4.6.2009 23:15:19   
Chuchi
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Vedica RR -- 5.6.2009 7:20:28 >


_____________________________

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu cvjeticmali)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
4.6.2009 23:16:08   
Visnja RR
user posted image user posted image user posted image
duso moja draga, u ovom trenutku si me ostavila bez rijeci ...


Znas, Bog je veliki... on ce ti dati tvoju srecu... nekog ko ce te voljeti bez obzira na sve...
Najiskrenije i od srca ti zelim da ti se to desi sto prije...

Nemoj da padas u depresiju vec zivi za svaki tenutak... mozda vec sljedeci naidje neko kome ces biti sve i ko ce te voljeti i ko ce zajedno s tobom prolaziti kroz taj trnoviti put do bebe... i ko ce na kraju zajedno s tobom drzati u rukama vaseg malog andjela...
neka te Bog cuva i da da upoznas svoju srecu...a znam da hoce... user posted image
Ljubim te user posted image


I da, zelim ti dobrodoslicu u nasu RR porodicu user posted image

< Poruku je uredio Vedica RR -- 5.6.2009 7:20:49 >


_____________________________

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu cvjeticmali)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
4.6.2009 23:16:59   
veeseelaa
jel ta priča između vas dvoje baš završena? imali šansi za pomirenjem?
iz tvog posta vidim da ti je do njega stalo, šta je s njim?

< Poruku je uredio Vedica RR -- 5.6.2009 7:21:03 >


_____________________________

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu cvjeticmali)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
4.6.2009 23:21:17   
idana_85
Dragi moj cvijeticmali, stvarno si hrabra i uporna, svaka ti cast. Nemoj da se brines i da budes tuzna. Sve ima lijeka. Pa i sta je vjestacka oplodnja? Nista uodnosu na mali paketic koji dobijes kao poklon. Bitno je da ces ga imati, nije bitno kako...a taj tvoj decko...reci Hvala Bogu pa me ostavio, jer ne vjerujem da bi s njim bilo ok imati dijete i prirodnim putem. I ne brini, nisu svi muskarci kreteni. Onaj koji te bude iskkreno volio nece mariti kako ce to dijete nastati, bice mu samo vazno da ga imate i da je VASE. Budi hrabra, nastavi dalje i zaboravi na svog bivseg decka. a nas na forumu uvijek imas kao prijatleje, podrsku,savjet i za bilo sta sto ti treba.user posted image

< Poruku je uredio Vedica RR -- 5.6.2009 7:21:19 >


_____________________________

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.


(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
4.6.2009 23:21:34   
tweety
Draga ženo,ne znam šta da ti kažem.Ostala sam bez teksta.Nisam bila u takvoj situaciji,imam dvoje djece.Ne znam kako da ti pomognem osim da ti kažem da budeš hrabra,da se boriš do kraja jer nema ništa ljepše od djece.Naći ćeš ti sebi nekoga ko će te razumijeti,ko će te podržavati,ko će ići stobom do ostvarenja tvojih snova.Želim ti puno sreće i uspjeha,nadam se da ćeš ubrzo ostati u drugom stanju.Od srca sve najbolje!

< Poruku je uredio Vedica RR -- 5.6.2009 7:21:31 >


_____________________________

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
4.6.2009 23:21:42   
lely
cvjeticmali-samo ti mogu pozeljeti svu srecu svijeta,da sto prije naidje onaj pravi kojem ces biti sve u zivotu i koji ce sa tobom da se bori da sto prije dobijete user posted image .
Zaista je tuzna tvoja prica i nadam se da ce se u tvom zivotu desiti obrt,kada ce se ispuniti sve tvoje zelje.

user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Vedica RR -- 5.6.2009 7:21:47 >

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
4.6.2009 23:21:46   
Nunichi
Cvjeticumali,tvoja prica jeste tuzna...mene licno je bas potresla,ali ja ipak mislim da na ovom svijetu postoji neko ko ce te voljeti takvu kakva jesi i s tobom proci kroz sve nedace u zivotu.
Samo treba biti strpljiv i "vjerovati"...Ja ti od srca zelim da se sva tvoja nadanja i zelje ostvare,zelim ti da i dalje ostanes jaka i hrabra i da vjerujes da ce ljubav doci,a uz ljubav i jedno malo cedo.
Vidim da si dugo clan,a da si tek sad pisala prvi put,ali se nadam da nije posljednji jer ovdje uistinu mozes naci potporu i rijeci utjehe.Mi cemo s tobom cekati sve sto i sama cekas... user posted image

< Poruku je uredio Vedica RR -- 5.6.2009 7:21:59 >

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
4.6.2009 23:23:50   
adannn
Srce moje slatko,kako me rastuži.
Lutko moja,ne brini se.Naći će se neko ko će te voljeti,paziti i ko će s tobom udružiti se da pobijedi sve nevolje.Budi istrajna,ne posustaj.Znam lako je to reći,ali vrijeme ne možeš vratiti nazad a onaj ko te bude volio izdržat će sve zbog tebe.Želim ti puno sreće i šaljem ti puno toplih zagrljajauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Vedica RR -- 5.6.2009 7:22:11 >


_____________________________

Nejra 28.02.2008



(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
4.6.2009 23:24:17   
Chuchi
Taj decko bi se prije svega trebao edukovati, na vise nacina...
Ti zivi svoj zivot, nadaj se boljem svaki dan, i nemoj da ocajavas! Ljudi ima bez ruku i bez nogu pa se bore, zele da zive, zele da rade,
da imaju svoju djecu...Zelim ti srecu, i to da je sto prije nadjes sa nekim ko te je vrijedan! user posted image

< Poruku je uredio Vedica RR -- 5.6.2009 7:22:23 >


_____________________________

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
5.6.2009 8:44:13   
andji
Sugradjanko moja samo da te pozdravim,i da ti poželim sve najbolje!Da istraješ u svojoj bitki,i da ti se želja što pre ostvari...naravno,dragi Bog da ti da snage i hrabrosti da istraješ u tome!user posted image

Puno te pozdravljam!


_____________________________

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
5.6.2009 8:58:05   
Anoniman
Zelim ti da ustrajes, i da budes sretna, da budes pozitivna. Nikad civjek ne zna sta ga ceka iza ugla. Akobogda, bit ce dobro. Samo hrabro!!user posted image

(odgovor članu andji)
  Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
5.6.2009 9:19:44   
europa
draga eto i od mene par rijeci pa možda dobijes malo nade,

pri par godina bila sam u situaciji jako slicni tvojoj. Ostala sam sama a znala sam vec, da je moja jedina sansa da bi zatrudjela - vantjelesna oplodnja. Isto sam se brinula, kako cu kad upoznam nekog, to izgovoriti i objasniti i isto sam se bojala ta ce taj netko pobjeci glavom bez obzira.

medjutim kad je taj pravi dosao i kad sam mu sve (mukom teskom) ispricala on nije nigdje pobjegao, umjesto toga smo se nakon kraceg vremena zaruculi a skoro cemo slaviti prvu godisnnjicu braka. i borimo se za bebu, ne odustajemo.

evo tako ce i kod tebe biti kad naidje PRAVI user posted image user posted image user posted image

nadam se, da sam probudila u tebi bar malo nade i saljem ti veliki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
5.6.2009 9:38:56   
Anoniman
E što se isplaka...tvoja me priča dirnu u srce....al ne očajavaj,kao što VišnjaRR kaže Bog je veliki i on će tebi poslati sreću. Onaj koji te ostavi zbog toga nije te ni vrijedan,jer prava ljubav nema granice,taj dečko te nije dovoljno volio,al sigurna sam da ćeš pronaći ljubav,dečka kome ćeš ti biti na prvom mjestu.
NIKAD NE RECI DA ŽIVIŠ SAMO ZA SEBE,ZA NEKOG SI STVORENA I NEKO ŽIVI ZA TEBE!!!!!!!!!

Želim ti sve najbolje u životu i molim te nemoj klonuti duhom!

(odgovor članu europa)
  Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
5.6.2009 9:43:36   
new mama
E stvarno tuzna pricauser posted image user posted image user posted image user posted image ,a draga moj naici ce neko ko ce te voljeti i postovati i sa kim ces biti sretna,a ja ti zelim puno srece u ostvarivanju tvojih ciljevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo ne odustaj,bori se da aBd i ti ugledas svojuuser posted image
Sretnouser posted image user posted image user posted image


_____________________________

A&V ~moje sve na svijetu ~


(odgovor članu europa)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
5.6.2009 9:59:10   
manuela RR
Iz tvog posta vidim da si iskrena i odana i vjeruj da ćeš naći sreću jer takvi ljudi to zaslužuju,Bog nagrađuje iskrene i poštene ljude.
Bitno je da se ti i dalje boriš i da ne odustaješ,a kockice će se same nekako posložiti u tvoju korist,vidjećeš,ja u to vjerujem a vjeruj i ti!

Znam da si trenutno u teškoj situaciji ali kad staneš i razmisliš,i to sigurno ima svoju dobru stranu,bolje je da sad znaš da na tog momka više ne možeš računati i da sebi isplaniraš život dalje bez njega,a tvoj PRAVI i tvoja beba čekaju i dalje na tebe,važno je da NE ODUSTANEŠ u svojoj borbi da ih pronađeš,a sam naslov koji si dala ovoj svojoj priči govori da ti nećeš i ne trebaš odustati.


< Poruku je uredio manuela -- 5.6.2009 10:01:16 >


_____________________________

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
5.6.2009 11:25:38   
esma*
Tvoja priča je zaista tužnauser posted image

Ali Bog je Milostiv., obradovat će On tebe., samo nemoj klonuti.....

Od user posted image  ti želim sve najbolje

_____________________________

***Gospodaru naš, podari nam hajr...***

(odgovor članu cvjeticmali)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
5.6.2009 11:46:43   
ledy blue
ja te mogu posavjetovati da se jednostavno ne opterecujes sa tim...neke stvari u zivotu ne mozes planirati i predvidjeti...potrazi misljenje i drugih ljekara, ali prvenstveno radi sebe i svog zdravlja..
neznam jeli to sa tvojim bivsim definitivno, ali pretpostavljam da je i on bio pod velikim pritiskom  ako je njegova okolina znala za tvoj problem..jer znas onu spiku...a sta ces bez djece..i ostala sruser posted image koje pricaju ...
mm i ja vec 7 god, nemamo dijete,,,ali zato nikome nismo ni htjeli reci ''do koga je'' jer ljudi zaista znaju biti nemilosrdni u svojim komentarima..
nadam se da ces prevazici to i da ces naci decka koji ce voljeti tebe bez obzira imali vi djece ili ne.,
jer i mi kada smo stupali u brak..nismo jedni od drugih trazili certifikate za plodnost...jer u krajnjem slucaju ako bi ja morala birati izmadju mm i djeteta...uvjek bih izabrala muza...
a uvjek naglasavam da dijete nije preduvjet za dobar brak..jer ako je tako zasto se toliko paraova koji imaju djecu razvode.. a koliko primjecujem u nasoj cekaonici..vecina parova koji imaju problema sa zacecem imaju skladne brakove, mozda taj problem i poveze vise partnere, vise se posvetimo jedni drugom.

zelim ti svu srecu,,,a nesumljam da ces je i naci....a moj savjet je da malo sacekas da i tvoj bivsi rascisti sam sa sobom, jer znaj da ako te voli nije ni njemu lako..a mozda i u osami shvati sta mu je najvaznije u zivotu...

(odgovor članu esma*)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
5.6.2009 11:54:09   
dzeni_nl
Tvoja prica me jako rastuzila, nije fer da kroz sve ovo sama prolazis, al zivot nekad zna biti tako zloban.

Uvijek i za svakog postoji bolje sutra, pa tako ce i tebi doci, znam da ti je sada tesko vjerovati u to poslije svega, al i sama ces se uvjeriti i shvatiti da taj momak nije bio vrijedan tebe ni svog tog vremena koje si izgubila sa njim.

Ja ti zelim puno srece i da ustrajes u svojim zeljama, ne moj odustajati samo naprijed.user posted image user posted image


_____________________________

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu esma*)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
5.6.2009 12:01:28   
ivana st

Draga moja želim ti svu sreću svijeta i naravno da ćeš nać nekog tko ćete biti vrijedan i tko ćete voljeti bez obzira na sve! Šaljem ti puno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
5.6.2009 12:23:51   
Anoniman
uvijek se iznova uvjerim da su zene tako snaznije i hrabrije od muskaraca, i ne mislim ovdje siriti nikakve feministicke ideje, nego je naprosto tako

drage forumasice su ti vec rekle sve sto bih ti rekla i sama, ja ti samo zelim da ti se ostvare tvoji snovi i da te pronadje neko ko te stvarno zasluzuje, sretno i neka te ljubav pronadje vrlo brzouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio sahara -- 5.6.2009 12:24:18 >

(odgovor članu ivana st)
  Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
5.6.2009 12:33:21   
ena0002
IZVORNA PORUKA: sahara

ja ti samo zelim da ti se ostvare tvoji snovi i da te pronadje neko ko te stvarno zasluzuje, sretno i neka te ljubav pronadje vrlo brzouser posted image user posted image user posted image user posted image

Potpisujem,
ja se borim za svoju user posted image  vec tri godine i jos nikada ali NIKADA nisam pomislila da necu doci do svog cilja. Treba biti samo upran i vjerovati da cemo docekati taj dan.
Kao sto rece jedna forumasica Bog je milostiv i ti ces sigurno naci nekoga ko te zasluzuje i koji ce te voljeti sa svim dobrim osobinama i manama i jednog dana ce vam podariti user posted image .
Treba biti uporan i vjerovati...........user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
5.6.2009 15:27:51   
M kao Mama
Draga moja nova forumašice, prvo tiželim dobrodošlicu u ovaj naš mali-veliki svijet, a žao mi je baš što je tvoj prvi post, baš bio na ovoj temi. Ali, život piše priče i shvati da Bog zna šta radi. Ne želim, da me pogrešno shvatiš, ali možda u svemu tome si ti izvukla sretniji kraj, možda dragi Bog nije želio da imaš dijete sa čovjekom koji nije vrijedan tvoje pažnje, znaš kako kažu u svakoj nesreći ima sreće.

Mila moja, nadam se da ćeš uskoro upotznati pravog muškarca, koji će te voljeti i razumjeti da ćete akobogda uskoro ugledati vaš plusić.

Do tada, gledaj u budućnost, a ne u prošlost.



(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
6.6.2009 0:12:28   
cvjeticmali
Hvala vam svima na lijepim rijecima, moja je prica nekima od vas bila tuzna al ste mene rasplakale bas... Hvala na podrsci , ovo mi mnogo znaci.....


Bas sam se rasplakala.... ...bas

(odgovor članu Chuchi)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Zivot ima cudne puteve, ali uvijek treba ...
6.6.2009 22:55:33   
Lulu_
user posted image user posted image user posted image tuzno...

evo ti jedna prica koja je slicna tvojoj

moja jako dobra prijateljice je od malih nou bila jaaaakoooo slabasno i anemicno djete .
svaka mala prehlade je pokosi...
kao djevojka je bila jos gora
malo, malo...bolnica.
malo , malo...hitna
zabavljala je se sa momkom 5 godina takoder kada su joj doktori rekli da nika nece moci imati djecu jer njeno tijelo nikada nebi izdrzalo da do kraja iznese trudnocu te i da ne pokusava jer nece ni zaceti...
ona je to rekla momku koji je bez imalo okljevanjka rekao    PA STA ? ONDA CEMO USVOJITI I USRECITI NEKO JADNO MALO DIJETE I BICEMO SRETNI, pa cemo malo kasnije usvojiti jos jedno i tako dalje dok god udes zeljela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vjencali su se i kako joj je bilo receno da nikad ne moze zaceti nisu se ni stitili
ONA JE ZATRUDNILAPRVU BRACNU NOC!!!!!!!!!!!!!user posted image

trudnoca je bila jako rizicna i diskutovali su doktori...oni su lili suze a i mi svi sa njima skupa

kada je se otvorila 2 prsta u 7 mjesecu o tome je sutila jer je znala da ce nas sve uspaniciti a mi nju...i sutila je

DOBRO se sjecam tog dana kada me je nazvala ...tad vec u visokoj trudnoci i rekla Majo dali bi me mogli voziti u bolnicu mislim da se ttrebam poroditi

user posted image i tako je na svijet dosla jedna mala preljepa user posted image
Nahla...
nasa prva beba u drustvu...
sada ima skoro tri godine i zdrava i vesela je i jakooooooooo pametna

ima super mamu ali TATA joj je iz bajke...


nemoj se sikirat ovakvih muskaraca nema mnogo ali postoje...sigurna sam da ces ga i ti naci
veliki pozdrav


_____________________________

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

(odgovor članu cvjeticmali)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *