Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Uredjenje interijera - kreativne ideje 13.12.2014 21:48:38
Hanady RR
e da te
RE: Uredjenje interijera - kreativne ideje 15.12.2014 21:50:27
Lavica28
Hvala zenice :) kao sto vidite iz prikazanog, cilim je stari, stavili ga zbog djeteta da mu je toplo, jer su ti birvaktile bili kvalitetni, a ja nigdje ne mogu da nadjem novi koji zadovoljava sve kriterije...moderan, jednistavan, kvalitetan i vunen, bez orjentalnih sara..
RE: Uredjenje interijera - kreativne ideje 15.12.2014 22:33:45
salmy
IZVORNA PORUKA: Lavica28
Hvala zenice :) kao sto vidite iz prikazanog, cilim je stari, stavili ga zbog djeteta da mu je toplo, jer su ti birvaktile bili kvalitetni, a ja nigdje ne mogu da nadjem novi koji zadovoljava sve kriterije...moderan, jednistavan, kvalitetan i vunen, bez orjentalnih sara..
Lavice draga nista ne diraj..sve je extra,,cilim..i stolice za trpezariju ti opste ne trebaju..ove su beton
svidja mi se kako si sredila...imas smisla exta je
RE: Uredjenje interijera - kreativne ideje 16.12.2014 5:24:41
Lavica28
Salmy, nisam mislila ove mijenjati, uh ove su bile cijelo bogatstvo i nove su, trebaju nam za vikendicu, zato sam pitala za neku povoljnu varijantu, a da budu lijepe :) ja iniciram makeover pa sam dobila zadatak da ih nadjem..
RE: Uredjenje interijera - kreativne ideje 14.3.2018 4:43:29
LieToMe RR
I kod mene pinterest zakon Al s obzirom da smo prije 7 godina uselili u nov stan i sve novo kupili nema tu nekog prostora da se nesto veliko mjenja izuzev boja na zidovima, jastuka i eventualno nekih detalja
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.