Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: New mama postala dupla mama 31.10.2014 17:42:36
Hanady RR
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
čestitke roditeljima a posbeno seki dragoj
Bolovi u karlici VVVV
Da li ste imale posle trudnoce bolove u karlici? Evo, meni proslo vec godinu dana od porodjaja i i dalje me po nekoliko puta dnevno probode od noge ka kicmi i stomaku kad stanem na nogu. Da li ste imale slicne probleme?
Nisam imala nikave bolove (70%) Imala sam bas takve tegobe (13%) Imala sam, ali drugacije (17%)
Broj svih glasova: 53
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!