Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E miša mu... tako mi nedostaje malo Božićne atmosfere . Sinoć se na dodjeli paketića toliko zagledala u predstavu i Deda Mraza da nisam ni svoje dijete pazila kud hoda .
od 17 do 23... zao mi je sto nece duze...ono sto sam ja vidjela iz prve ruke je super i sto je bitno..djeca u svemu sudjeluju i sve je prilagođeno njima...moja smjena je u subotu od 16-21h..pa moje drage naletitite
Meni je muz u subotu druga, ja bi mogla, s malenom, naravno Ima li jos tko da moze...
ja obožavam božić ali badnjak mi je nešto posebno a volimi crno vino što je običaj uz ribu kod svekrve idemo na pravoslavni božić kod moje mame na katolički mi sve slavimo jedino moja jovana prošle godine pitala moju mamu bako zašto ti ne slaviš božić kad svi slave pa smo joj objasnili al uzalud opet je pitala tako smo se ismijali kažem im da su sretne što imaju dava sv nikole i dva božića ma super u petak kitimo jelku pripremamo se za praznike obožavam svu tu atmosferu a ove godine ne radim jer imamo pa još bolje
jesam u skoli...nisam na sajmu..ali planiram andreja voditi oprekosutra. ako malo otopli..dolje je uzas hladno...dobro je obuci...ali ako nam dadnu malo raspusta valjalo bi da je pijemo ;)))
bile smo mi u petak popodne ja se smrzla al nju sam bila dobro obukla
i ja sam bila u petak..-ali me razvukli na 100 strana..pa te ne upratih..a sinoc se jedva vratila kuci..komplet cesta do Mo. i do mojih zgrada bila smrzla...prklizavaala sam i uzas je hladno bilo..ali sva sreca pa sam ok stigla..cujemo se onda..i do neba ti hvala na kremi..koja nam je jedina pomogla
naravno da bi..ali svejedno kad imas punu kucu krema, sirupa,,coca-boca i kapi..ono kad nas je uhvatilo..a nista ne pomaze..pa kad ti dođe nesto sto u roku 2 dana sve rijesti...hvala je malo reci ;)))
To mi je najljepši i najmiliji praznik.Svi smo kod kuće,pravimo posnu večeru za Badnjak i pijukamo. A na sam Božić ujutro ustajemo u 5 da bi ispekli hljeb i ostalo.Kućom se širi neki lijep miris topline i sreće.
Napolju je jako hladno i inje se hvata na prozor,a u kući pucketa vatrica .
Onda svi sjedamo za sto i zajedno doručkujemo.
Ne mogu dočekati .
To mi je najljepši i najmiliji praznik.Svi smo kod kuće,pravimo posnu večeru za Badnjak i pijukamo. A na sam Božić ujutro ustajemo u 5 da bi ispekli hljeb i ostalo.Kućom se širi neki lijep miris topline i sreće.
Napolju je jako hladno i inje se hvata na prozor,a u kući pucketa vatrica .
Onda svi sjedamo za sto i zajedno doručkujemo.
Ne mogu dočekati .
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.