Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Ceremonija nadijevanja imena 6.6.2012 13:23:28
Lejla Ka
Meni je mama rekla da se dijetetu nadjeva ime nakon što mu otpadne pupak i kad se nakon toga kompletno okupa. Nisam znala da imaju neki određeni pogodni dani za nadjevanje.
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 6.6.2012 13:30:01 >
Pomoć od roditelja ariela*
Zanima me da li su vam roditelji pomagali kada ste kupovali / gradili kucu?
Znaci ne pitam za roditelje koji jedva prezivljavaju i sami ili za one koji imaju mnogo novca pa im je lako pomoci. Nego onako, neka sredina ,ako me razumijete :)
Ne , nista nisu pomogli iako nam je trebalo (36%) Da , pomogli su (43%) Htjeli su , ali mogli smo stvarno sve sami pa nam nije trebalo (20%)
Broj svih glasova: 212
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!