Leena

| 

Leena tiha,njezna,povucena..Pravi drug!  - Malena_A, ne da tebe ja nikome      Fortuna i Helena isto      Ja tek skontah ovu temu:)   Mene sad strah pisati da koga ne zaboravim   , a garant hocu, pa pisem samo ko mi prvi padne na pamet.    Prvo, preskacem sve one koje poznajem u zivo, jer onda nije kako se doima, neg kakve jesu         Malena_A, divna osoba, vrlo brizna i pazljiva   Helena, beskrajno draga! Osjecam se kao da je znam sto godina!   Mersiha, napaćena, ali hrabra      Fortuna i Noa, duhovite, vedre, onako da te napomenu svaki dan da se nasmijes, ako si zaboravio      Jasmin mi se cini plaho saburli, blago njoj      maminabeba, jedna dusa od covjeka!    zeze, vrlo draga, volim citati njene postove.   dadada, simpatična i pametna, draga nekako na prvu   mjeseceva pratilja, mirna, stalozena   Palachinken, slatka i mila, uz to duhovita i zabavna         Odoh po dijete, pa nastavim    

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)      *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)      Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)      All I ever wanted   All I ever needed    Is here in my arms        

|