anidla
|
IZVORNA PORUKA: emi7908 Znam kako se osječaš, ti si iznjela svoj problem koji te muči, a svi te kritikuju da je samo do tebe, prolazna stvar,gledaj i ti i sl. Ti se ponašaš normalo, nezagledaš, ne piljiš i ne okrečeš se, a on te stalno provocira i provocira i tu nema kraja. Ti si očajna, jel smatraš da te neprimječuje, ne čuje , ne vidi i to te baca u očaj. Rekla si mu da ti to smeta, ali on se pravi da to nije ništa, voli samo tebe i bla bla. Da se ti tako ponaša već bi bio problem vjeruj!!! Većina muškaraca ako ne i svi smatraju da sve mogu, a žene ne i to je vječiti problem kod naših muškaraca da nekažem Balkanaca. Ono što ti možeš uraditi je ništa. Možeš i ti gledati, okretati se kao on, piljiti i vraćati mu kako on tebi radi, ali nećeš ništa postići sa tim, samo ćeš još više sebe jesti i sekirati. Ti trebaš fino sjesti ispred ogledala i počastiti sebe sa par komentara naglas.Početi misliti na sebe, okupirati se nečim jako konkretnim da nermišljaš ni o čemu, već samo na sebe, kako sebi ugoditi. Jel neće niko, ako ti sebi bogami sam ne ugodiš. Ja kad sam mrzovoljna, odem na friz, kupim sebi nešto lijepo,upišem ajrobik, malo se više družim i nalazim vremena za stvari koje za koje baš nisam. Ako imate djete, posvetimu se njumu, ugađaj, roditelje više obilazi, i provodi više vremena sa njima, jel su oni tvoji pravi prijatelji ,a svi ostali su nebiti. Sretno!! A bože dragi pa ko je kritikuje, samo dajemo savjete a na kraju krajeva niko ništa loše nije rekao nego samo da se žena posveti sebi.. Ne znam zašto odmah to tako crno gledaš? A vala nisi joj baš i neki pametan savjet dala, žena treba sa sobom neke stvari raščistiti a ne se kupovinom liječiti i friziranjem... Ne znam možda ja nisam upravu ali ja bi prvo poradila na svom samopouzdanju pa bi kasnije kupovala,frizure nabacivala, aerobik ganjala itd.... Ne kažem da to neće pomoći ali će je utješiti nekoliko sati a kad se nađe opet u istoj situaciji opet će se osjećati grozno. A i ovo što kažeš da su roditelji jedini prijatelji, a gdje je tu muž sa kojim djeli istu postelju, sa kojim ima djecu itd da ne nabrajam dalje. Roditelji jesu roditelji ali mm je za mene najbolji prijatelj i šta god mi se u životu desi prvo njemo kažem pa onda zovem mamu i tatu. slazem se sa ovim....sad je vrijeme kad ja moram stedjeti svoje roditelje, negovorim im pola stvari vise, zelim ih gledati sretne i zdrave jos dugo godina, sad je mm taj kojem govorim i pricam o svemu, dobrom ili losem... i kako bi se anonimni roditelji osjecali da odjednom anonimna sve vise i vise dolazi kod svojih roditelja? pogotovo ako ti prije nije cinila, naravno da ce joj rodtelji( kao svaciji) pomisliti da nesto nije uredu ....i onda svi nasekirani, meni to bezze. moja mama ne zna niti za jednu moju svadju s mm, sto bi znala? kad znam da cu se opet za 2 sata pomiriti i voljeti se jos vise nego prije svadje.