shpagica
|
IZVORNA PORUKA: D_K IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: Anoniman Ja se ne zelim razvest.Volim ga vise od svega,ali mi je tesko naci sebe u njegovom zivotu,sve mu je bitnije.Roditelji,kolege,svi imaju prednost u odnosu na mene.Ono sto zelim je naci nacin da nas brak bude dobar jer ovako, u nezadovoljstvu,nije dobar ni njemu ni meni. Samo zelim naci nacin da uspijemo na iskrenoj osnovi. Hm.....anonimna, prvo trebaš naći sebe inače. Onda trebaš naći sebe u svom životu, i postati sebi bitna. AKo nisi sebi bitna, lijepa, pametna - sigurno nećeš biti niti nekome drugom. I ja moram priznati da ne volim svog muža više od svega. Možda je to ključ zdravog odnosa. zbog ovoga i pretpostavljam da je anonimna relativno kratko u braku pa misli da voli muza vise od svega skontaces ko ti je najvaznija osoba na svijetu nakon nekoliko godina onda djeca pa svi ostali.. ali ti sebi moras biti na prvom mjestu, vidjeces kako ce to muzek da prepozna i da postuje.. ovako ti za njim plazis i svaku mu rijec i recenicu seciras do u detalje.. ma zaboli te guzica koga je povezao i sta ti je neka smizla rekla.. sacekaj je nasamo pa joj ga sukni, znas valjda nesto o njoj (mislim ako ti je bas suknula) a ako ti nije ceif samo produzis isto kao da ti je nevazna.. a nevazna je sigurno samo ti u svojoj masto napravis od nje nekoga bitnog.. pa pazi da ti tako i ne bude.. samo hocu da ti kazem, bitna si ti, bitno je vase dijete i bitni ste vas dvoje.. ako tu sve stima nemas se koga bojati..
|