hatepsut
|
Ja inace slabo raspoznajem znakove da me prevari..nekad sam govorila rastava odma ,istog trena,vratila bi mu i sl..medjutim promjenula sam misljenje,iskreno nebi volila da mi se desi da me muz prevari,pa i ako to napravi nebi volila da saznam.ako bi opet na kraju saznala,pa nije kraj svijeta,mislim da se ipak nebi rastala rad toga.E sad kad bi me ostavio rad druge,to je vec druga prica.onda bi mu uzela sve i eto ti drug moj. I na kraju ne trazim ove znakove jer moze sve super da funka a ono lola ima drugu.nikad mu ne diram tel. meni je to offirno,neki dan kaze da mu pobrisem neke poruke kao puna mu memorija i neke brojeve da mu izbrisem i ukucam nove..i ja citam poruke i brisem ka jedna "pa gdje si ti zaboravio starog jarana,kako si ja evo izisla malo da proset_am" nesto tako.ja tu poruku ostavim.,onda okrenem na salu,on se uvalio od smejha,kaze evo i moja zena pokazala ljubomoru e kaze necu ti reci od koga je poruka,ma reko nisam te ni pitala.kad nazva on taj broj (inace nema obicaj da memorise brojeve) i ukljucio da i ja cujem ,auu javi se zenska i pita on nju kako je bla,bla...a ona kaze "hajd bolan vidi da me vrate na poso" kaze on ma bivsa kuharica,dobila otkaz eto cula si. Iskreno nisam ni trazila da mi objasnjava,meni je bitno da ne nosi od mene i moje djece tamo nekom a ostalo ma hajde necemo u sitnice gledati Oko mene imam svakavih primjera i nedavno sam kazala da me vise nista ne moze iznenaditi.
< Poruku je uredio hatepsut -- 25.5.2012 15:27:52 >
"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
|