anidla
|
IZVORNA PORUKA: Neca xxx IZVORNA PORUKA: anidla SdZ, visoka sam 173 cm....imala sam na dan poroda 99 kg onda smrsala oko 20 kg, i stoji kako stoji,, dijete mi puno ne pomazu jer sekile brzo vrate....zato sam odlucila na treninge ici.....evo za mjesec 3 kg i sad imam 76.900....zelim da dodjem do 67 kg,koliko sam i imala kad sam se udala Necaxxx, da, idem u Atlantis....ja sam pre prezadovoljna....u pocetku bide tesko dok se ne naviknes, kasnije ti postane kao droga, bar meni, ja niti jedan trening ne preskacem.... Termini Zumbe su ti od 21:00 do 22:00 I srijedom,petkom i nedjeljom (na ove termine ja idem)....kombinujem zumbu, step aerobik, aerobik i ponekad odem na tei boe. Ajd sa mnom :) Hocu! Ides li u srijedu na zumbu, da ti se pridruzim? Sta trebam obuci, ponijeti? Treba ti trenerka, ciste patike samo za trening, flasa vode (ja ponesem Janu od jedan litar i bude mi dovoljno) i mali peskiric da se brises. 45 KM kosta mjesec dana i ides na termine koje zelis a termini su svaki dan od 17:30 sve do 21:00 i svaki dan mozes na sta hoces ici. to je to.... i samo pliiiiz nemoj odustati, pocetak je najtezi, kasnije ces jedva cekati termin, bar je meni tako, to je samo mojih sat vremena :)