narin3
|
IZVORNA PORUKA: canim Ja kafu s kockom pijem nisam je nikad ukinula, jednom dnevno obavezno, posto imam nizak pritisak , taman mi dodje Slazem se za dnevne jelovnike, ja sam vecinom pisala sta sam jela . A sto se tice da sam odlucna zena, iskreno otisla sam da se porodim sa skoro 100 kg, tako da i kad sam nakon poroda spala na 83 kg ja se nisam nesto pretjerano osjecala debelom psiha je zakon, skontala sam da mi je vakat mrsati kad sam trebala kupiti nesto za obuci na neku svadbu, sta god mi se svidjelo nije bilo broja, na kraju kupim neki komplet, skup do bola, nije on los ali na 83 kg i 168 cm visine zar moze izgledati dobro... sad sam hB 20 kg manje od toga Ja nikako ne mogu s kockom, a i ja imam nizak pritisak, pa vidjet cu nesto, da bar smanjim kolicinu, jer pijem vise solja dnevno Ja sam visoka 165, a 77 kg i trebala bih smrsati 13 kg, a ti si draga taman sad, gdje ces vise mrsati, ako si sad na 63, ako sam dobro skontala. Visa si od mene, a ta kilaza mmmmmm?.