jasmin
|
IZVORNA PORUKA: Daliyah92 IZVORNA PORUKA: canim Ne znam gdje da postavim pitanje pa cu ovdje Daliyah92, Jasmin vi bi mozda mogle odgovoriti ili neko ko je zivio kod arapa Sta zene tamo daju djeci za imunitet, bolji apetit i slicno Ima li se kupiti neki pekmez od hurmi ili nesto s curekotom pa da je dobro za djecu ? Gdje to kupiti a da je kvalitetno, u apoteci ili imaju neka druga mjesta? Gdje kupiti kvalitetno curekotovo ulje i koje je najbolje. Imate li kakve kremice i slicne stvari na prirodnoj bazi da preporucite za djecu ali i za nas Mm ide poslovno tamo pa razmisljam sta da mi donese, sta bi mi mogao jos donijeti, meni nista ne pada na pamet. Halali draga sto malo kasnim Ja znam jedino za curekotovo ulje, najbolje i najorginalnije u Medini, trgovina se zove (cini mi se) Hamil al misk, provjericu opet za ime pa ti javim. Ako hoces poslat cu ti i sliku tog ulja, kako tacno izgleda. Jest malo skuplje od onog egipatskog i sl. ali je 100% sigurno i dobro. Ali nije ni ono skupo, ako te zanima napisacu i cijenu. Za jacanje imuniteta je sigurno dobro ovo ulje A neke kremice i sl., sta te tacno zanima? Ne znam sta bih ti preporucila osim curekotovu kremu dobra je za masiranje i za jos stosta sigurno, samo se ne mogu sjetiti. Najbolje ulje je bas Hamil El-Misk. Dalje,za imunitet polazem garanciju ako ustrajes da dajes,da ces vidjeti rezultate. Med razmucen u vodi svako jutro ili dan. Ovo je inace Muhammed sallallahu alejhi we sellem pio svaki dan,pa ces zbog slijedjenja tog sunneta imati bereketa u zdravlju. Ja najcesce dam prije dorucka. I mozes svaki dan ili svaki drugi prije meda dati kasicicu curekotovog ulja. Jednom ili dva puta sedmicno cijedjeni limun uz sve ovo nabrojano.