lavsaturn
|
Tifa, puuuuuno srece danas, da dragi Bog da bude sve OK, od srca ti zelim Smarija, znam za Konzilijum, vec sam se informisala, ali HVALA!!!Jedan od mutacija rade na Paprikovcu ( zvala sam i pricala s njihovim inzinjerom iz laboratorije ), ali meni to neznaci nista kad nerade sve. Toncice, zajedno smo u postupku, s tim da je meni zadnji Mikroginon 10.03., pa 5 dana pauza, i pijem ga do 06.04., a 28.03. UZ u 10,00 sati.Ni meni bas nesjeda Mikroginon, a pila sam ga nekad prije davno i isti su simptomi bili. Ines80 meni je prva VTO, ( imala sam tri spontana i jednu vanmatericnu).Zbog vanmatericne sam ostala bez desnog jajnika i jajovoda, a lijevi jajnik je ostao prostim rijecima zacauren, jer prilikom vanmatericne krvarila sam u trbusnu duplju, pa mi zato nije preporuceno prirodnim putem da ostajem vise trudna, moze lako da dodje ponovo do vanmatericne.Trombofilije vadim, jer sam pozitivna na lupus, a kad sam lezala na Paprikovcu na pretragama zakljuce da imam antifosfolipidni sindrom, i moj ginekolog me kao takvu vodi, a u Medikos-u mi traze trombofilije, jer zele nacisto da su s tim, pa nalaz trebam vaditi ( svaka trudnoca je bila propracena krvarenjem odma na pocetku, vec u samoj 5-6 nedelji )Nadam se da su sad pronasli razlog gubitka trudnoca. Ali i ja zakomplikova, nadam se da ste me razumjela.
|