EKATERINA II
|
cure svako dobro vam zelim ...onim curama koje su dozivjele razocarenje saljem podrsku i nadu da ce brzo ojacati u bolu i nastaviti dalje,jer to bas tako ide,kao sto je vec neko napisao,a curama koje su u cekanju bete i postupka zelim sigurne trudnoce...tacnije ,svima nama zelim da postanemo roditelji sto prije... medjutim,iako se nisam javljala,redovno citam sve vase komentare,postavila bih pitanje i konstatovala ujedno,zar vam cure nije cudno sto od toliih silnih stimulacija se dobija tako malo folikula,jajnih stanica,skoro u 90% slucajeva,jel iko isao da provjeri te folikule u procesu kod drugog dr..meni je sve to cudno,pomisljam i na pljacku nasis js,jer to je unosan biznis,kada vec smo svi kao toliko neplodni ili su oni toliko nestrucni pa ne mogu izvuci ni 2 js kako treba..gdje su cure trudnoce!!!ko zna i koliko cega vrate,nikome trudnoca ne uspijeva,a beta je rijetkost prava!!!svakom govore da su u pred menopauzi i ko jeste i ko nije ,a ne broje ni antralne folikule niti traze AMH ,pa kako to onda znaju,vidoviti su mozda!!!zapitajte se cure kome dajemo pare i nase postupke,a nismo se digli ni jednom da trazimo svoja prava i da nam daju da idemo dalje gdje ljudi znaju raditi svoj posao.meni je ovo sve sumljivo i ja cu traziti svoja prava kao prevareni pacijent koji je pao na laznu ljubaznost i laznu strucnost,a nista nije dobio,samo sam izgubila povjerenje i nadu da sam ja uopste sposobna da budem roditelj!!! izvinite sto sam i ovaj drugi put javljanja destruktivna ali mislim da je nekorektno da ne iznesem svoje misljenje,jer za mene je lijecenje i vantjelesna u Medicu cisti promasaj!!!
|