Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 16.3.2013 0:19:46
amra_sa
Dobićeš batine, prestani više ... Donesi mi šipku da te namlatim ... Nema napolje dok to ne pojedeš ... Ako se napolju udarim, kad dođem kući dobijem još batina ... Znaćeš kad budeš imala svoje dijete ... Uglavnom ja sam bila jedno nenormalno tvrdoglavo (i sad sam) i prkosno dijete, vaza problemi samnom. Kao tinejdžerka sam bila najgora, "gluho bilo" Ima toga još, dok se sjetim pišem ...
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 16.3.2013 0:20:15
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: vjestica
ako nećeš jesti, poljubi i ostavi ali nema ti ništa drugo jesti, dok to ne pojedeš
ova mi je najjaca
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 16.3.2013 0:34:54
enči80
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
" ...ori, ori, samo pazi da ne podrljaš"[sm=smiley36.gif]
"Prošla sam ja tu školu"
"Ako te vidim da zapališ cigaru, u nos ću ti je strpati"
Samo što je kod mene pazi da ne pozubiš
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 16.3.2013 1:06:14
ananas_ze
ako se neko od nas 4 posvadja, "pripremite se za batine,ne zanima me ko je kriv "
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 16.3.2013 10:32:34
dandi84
Tata: "razgovaraćemo kad dođeš kući"... To je govorio kad nešta pogrijesim....Voljela sam tada u zemlju propasti nego ići kući jer ce mi prikačiti ne samo to već i ono sto se prije 2 godine dogodilo i sve sto mu na um padne....
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 20.3.2013 15:06:47
pepika
Kad neku situaciju nisam kontala,govorili su: shvatices kad porastes..tata bi uvijek govorio:prifati se knjige a kad pitam imal sta slatko,mama kaze ima djema tad sam ludila ili ufati se za guzicu
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 20.3.2013 15:26:09
veki_aki
e sto se ismijah za temu!Slicno je izgleda kod svih nas, pamet u glavu, zagrij stolicu i naravno vesela ovo kopanje kanala, samo sto bi mi cistili WC Sad ja starijem isto pametujem kao sto su oni meni i ono kad se naljutim: skloni mi se s ociju
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 28.3.2013 13:23:38
bebaa
Bog te je stvorio ja cu te rastvorit svezat cu ti usi na masnu da si olizala tanjir(tako i danas radim) DONESI PRUT DA TE ISTUCEM(a ja budala kontala sto tanji manje boli,a ono prosjeca kozu)
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 28.3.2013 13:32:15
bebaa
a znala sam otici po prut pa se zaigrat pa belaj gori... svezat cu ti noge za luster... ja okom ti skokom...sve sto možes uraditi sad ne ostavljaj za kasnije...OVO MI JE ŽIVOTNA VODILJA BILA I OSTALA...
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 28.3.2013 13:33:49
henna ze
jesil mogla ući u taj televizor? do kad ti misliš spavati..ustaj? a ono tek 7 sati! vikend! hoš vrilicu il krompira? (pošto ništa drugo nisam jela) ista si mater-babo to i sad govori...
RE: sta su vam govorili roditelji kad ste bil... 28.3.2013 16:26:12
Anoniman
Pamet u glavu! I kad ucis i kad ne ucis imas ogledalo oko sebe! Znam sta i mislis, bila sam u tvojim godinama, a ti u mojim nisi! Skola i dzubre nikad nisu izdali!