sretna_mama
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma ja redovno gledam temu, ali se ne prijavljujem, ja imam neki svoj režim ishrane zbog svoje terapije i kilice idu lagano, samopitanje za sretnu mamu, da li misliš 30 kg do oktobra, ako misliš ,nemoj me pohgrešno shvatiti, ali to nije zdravo za organizam, ipak je to šok, a što jejoš gore takve se kile vraćaju, ja sam uvijek za varijantu sporijeg, ali trajnog mršanja,ovo ti govorim iz vlastitog iskustva, jer moj brat je tako uradio, pa je vratio ohooooo Ne, ne.. prema Dukanovoj tablici..trebalo je da do oktobra dođem na 80..s tim da onda ide ona treća faza koja je puuuuno duža..od ove do tih 80kg... Bitno mi je da ide polako..Na Dukan dijeti sam. Svjesna sam da mijenjam kompletne prehrambene navike..ono..od sada pa zauvijek za doručak zob s jogurtom i to je to..To mi je super..Kolače neću duuugoo..duuuuuugo...gazirano svakako ne pijem..faktički ja od sada otpisujem masno, prženo, pohovano, slatko, tjesteninu, hljeb i to..jer me to ubijalo.. Ostalo uopće nije problem.. Hvala svima na podršci. Azra..kad si ti uspjela skinuti toliko kila, za koliko vremena i na koji način?
|