Mirkica

| 

IZVORNA PORUKA:  klemzi      Najjedinstvenija     - Palachinken   Najnježnija - Mamine oči   Najnajnajdraže - moje drage trudilice. Sve do jedne, da ih ne nabrajam       Najdirektnije - Vesela, Vještica, Mirkica (ne znam je li još neko to primijetio, ali Mirkica gađa u sridu    )   Najosjećajnija - Koka i po   Najsusretljivija - Hanady   Najduhovitija - Vesela, Palačinka (dva potpuno rzličita tipa humora, ali obje duhovite ekstra)   Najsaburli - Jasmin   Najrječitije - Minja, Snijeg   Najjaranice - osim trudilica,DK, Zinanina InLove, Reallove,meni draaaaaaagaaa Mua (mada će je ovo iznendaiti možda)    , i sad ovdje ideeee veliki spisak...a mene leđa bole i ne mogu ga cijelog tipkati          Najljepše - Pahulja, Iman, Malena 27, Lady26   I ne znam gdje da svrstam svoju Tajru. ali naprosto mi je naj       Trudliliceeeeeeeeeeeeeeeeeee voliiiiim vas!!!   Ove spiskove je baš nezahvalano praviti, uvijek ostane milion dragih osoba koje ne spomenemo                    hahahahah hajd nek ti bude , ja bona sma pisem sto mislim ne znam drugacije                 

|