lavsaturn
|
VTO, Pahuljica i Nova CESTITAM i SVE NAJBOLJE, nemoj te da se sekirate, gledaj te sada samo sebe i svoje bebuske inace cu ja da vam dodjem i usi zavezati na masnu, na vrh glave, ako budete panicile.Ipak ste vi sada male i nema nista prece nego male bebuske u vama.UZIVAJ TE i odmaraj te se, a same znate da godina proleti dok rukom od ruku, a tako ce proletiti brzo i ovih 9 mjeseci.A vjerujem da su vam i muzevi duse koje se sad tope kraj vas.Saljem vam jednu veliku pusu!!!!!!! Za refundaciju pojedinih nalaza-fragmin, fraksiparin, nalaz od trombofilije i utrogestan poslali u fond, i do sada smo dobili tri rjesenja od fonda, gdje je za gore navedene nalaze, osim za utrogestan ( to jos cekamo ) odbijen povrat novca, a sve kao neosnovano.Ulozili smo zalbe, mada mislim da to nepije vode. Zeks Mila ja nisam zaista cula za tvoj problem, ali se nadam da ces uskoro saznati rjesenje.Meni nije problem da ostanem trudna, meni je problem zadrzati trudnocu, a sada smo mislili da smo pronasli odgovor i da problem lezi u trombofiliji, medjutim sada se desilo da mi je plod zamro.U bolnici u Doboju, doktor odbio da uradi pataloski nalaz ploda i posteljice pod izgovorom da se to nemoze uciniti, da se cak to ni u svijetu neradi, a s tim kao necu dobiti nista jer se uzrok nemoze saznati.U stvari njih nije ni briga, a moj ginekolog je to zahtijevao.Kad budem isla kod njega na kontrolu vidjecu sta i kako dalje, ali s novom trudnocom nezelim zuriti, opet cemo napraviti malo duzu pauzu ( jedino ako se nesto nepromijeni ).
|