dandi84
|
IZVORNA PORUKA: no idea mrmot, draga, žao mi je...sad odmori, skupi snagu, i onda hrabro naprijed, ugledaćeš i ti ema 38, čestitam, dušo na trocifrenoj beti! sad samo odmaraj i čuvaj mrvicu! rekoh li ti ja juče ?! tonči, nemoj mi se sikirati, ja sam sad sto posto sigurna da je ono što ja kažem istina! a tebi kažem da je implantacijsko! dandi, vidiš kako sam ja emi38 rekla da je trudna, i jeste! a i tebi sam! pa ti vidi-ima da mi ispuniš san! ti radiš testić kad i ja betu? u subotu? čućemo se!( ovo je zvučalo prijeteći, jel'' da?) kod mene nikakvih simptoma, osim onog muljanja po stomaku, nisko, kao da ću svaki čas procuriti...niti me grudi bole, niti imam metalni ukus u ustima, niti sam napuhana više, nikakvog iscjetka osim onih dosadnih utrogestana koje nikad neću naučiti pravilno staviti izgleda... No idea hvala na riječima podrške...Ja bih se tako obradovala kad bih čula za tvoju beturinu i aBd ima da bude tako.... iz sve snage da ti subota bude naj naj naj ljepši dan u ovoj godini....Sto se tiče tvog sna i tvoje prognoze ja se molim da tako bude al evo već me grudi bole i onako sam bas, bas naduta i mislim da ce da dođe al u svakom slučaju ja ne odustajem...U januaru krećem u nove pohode, nalaze, briseve itd (opet se nikad ne zna, mozda i ne budu trebali)...A rekla sam ti i da me Aisa sanjala i ostala trudna i tebi isto od sveg srca želim, da ti zelene čizmice donesu radost ...Sto se tiče testića ja ću ipak malo sačekati, jer ne vrijedi ako makar dan-dva ne bude kasnila...Obično je moja tačna u sat.... Puna sam nade i optimizma pa vidjećemo...I za tebe, i za mene i za nasu dragu Tončicu koja mi je obećale doći u Zenicu i ponijeti dupli muštuluk ako budu ....Nesto sam sigurna da će kod vas biti bebaaaaaa..... Pretjerah ga ja sa postom
< Poruku je uredio dandi84 -- 23.12.2013 21:17:08 >