Lulu_
|
ponukama nekim postovima na forumu sam se zapitala sta vi dajete svojoj djeci za desert, i dali ga uopste imaju? ja smatram da je desert jedan jako vazan dio obroka i naomih ga uvijek ima. mislim da jdecu ne treba kaznjavati time sto nece dobiti desert ako nisu slusala ili ako ne isprazne u potpunosti tanjir , jer iskreno, to moze dovesti i do prejedanja i pretilosti. nikako nisam za da se djeci daju pudinzi svaki dan,monte,cokoladice,joghurti i nastojim da uvijek napravim sama. jer ja sve do neki dan nisam znala da arome koje su u svemu sto dolazi iz kesica i gotovo(puding,monte,muffin,jogurt)ima dodatak arome i da taj dodatak arome sprecava slanje signala sitosti...dakle jedemo i dalje i dalje i kad smo vec siti...starsno ja imam mnostvo recepata djecijih pudinga koje pravim sama,zdravih maffina,mekinja sa vocem i jogurtom i mi ih obozavamo dok naomih nije dosla nisam to ni kuhala. imam djecij kuhar IZ MAMINE KUHINJE I TATINE koji je izvrstan. mi cesto jedemo sutliju,griz vakav , griz nakav(sa komadicima voca),snenokle njam njam...mekinje na pari sa pogurtom i vocem(najdrazi desert maqmin ),muffine sa zitaricama i vocem i pudinge koje spremam po receptu iz kuhara ... sta vi pravite za desert i dali vam je bitan?
Naomih 27.03.2008 9.41 hm... I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
|